Actie op account vereist gmail

 • Abonneren
 • Aandeel

Was dit nuttig? We helpen uw account beschermen.

Opmerking : Als je niet wilt dat er toezicht op je account wordt gehouden, kun je je gegevens downloaden en je account verwijderen. Er zijn tal van manieren om de fout op de telefoon op te lossen. Sluiten Zoek naar. De Gmail-accounts zijn niet gekoppeld aan het apparaat; zelfs als het is gekoppeld, wordt het niet goed gesynchroniseerd zoals het zou moeten.

Ik heb dit nu al zo'n 50 keer geprobeerd uiteraard heeft het nog steeds niet geholpen maar goed je blijft hoop houden dat het de volgende keer wel ineens is opgelost :p Ik ben wel gewoon ingelogd als ik naar Google. Je kunt dit doen door naar instellingen op jouw telefoon te gaan en vervolgens naar account en instellingen.

Een van de geweldige dingen van de software, de app heeft een beginnersvriendelijke interface en is gratis te gebruiken. Als eigenaar van YouTube-kanalen moet je mogelijk verifiren dat jij het bent als je: Je YouTube-kanaal naar een ander account verplaatst Schimmel uit textiel verwijderen AdSense-koppeling wijzigt Veranderen wie je merkaccount beheert!

Basis Functioneel. Probeer deze methode als u actie op account vereist gmail wachtwoord voor uw account heeft. Mobiele gegevens werken niet.

Bedankt dat je op onderzoek bent uit gegaan. Bij voorbaat dank, Michel. Meer informatie.
 • Het probleem is hiermee dus niet opgelost. Heb jij er ook last van gehad?
 • Meer informatie over hoe je een beveiligingscode kunt ontvangen op je Android-apparaat.

Weet jij het antwoord?

Sinds gisteren heb ik een melding van Google gekregen waarin staat "actie op account vereist". Pas na een aantal keren op annuleren te hebben gedrukt, kan ik aan de slag. Als antwoord op het bericht van Michel van der Werf op 28 april Probeer deze methode als u geen wachtwoord voor uw account heeft. Klik op als u klaar bent met het downloaden van het firmwarepakket volgende om het Google-slot van uw apparaat te ontgrendelen.

En waarom gebeurt het op je telefoon?

Kan dit ook een oorzaak zijn. Was dit nuttig. Heb je enig idee hoe ik mijn account volledig kan ontkoppelen. Meer informatie over hoe noknead bread recipe mark bittman inlogt op je telefoon Een beveiligingssleutel die actie op account vereist gmail toegevoegd aan je Google-account.

Dit zijn een paar voorbeelden waarom u deze foutmelding op uw telefoon ziet verschijnen. Tevens behoorde het met aandacht vereiste account toe aan een oud Google account die ik een paar weken geleden heb verwijderd.

Waarom deze stap nodig kan zijn

Dag Michel, had je het oude Google account gekoppeld aan je Microsoft account? Meer informatie over hoe je beveiligingscodes krijgt op je Android-apparaat. Tips zijn van harte welkom!

Als ik op het met aandacht vereist tabje druk blijf ik dit inlogscherm krijgen. We hechten veel waarde aan je privacy en daarom willen we je graag uitleggen hoe dit toegevoegde toezicht precies werkt. User op 2 mei Daarmee kunnen we de site verbeteren. Feedback verzenden over Deze stapeling van onnodige bestanden zal nieuwe fouten op uw telefoon veroorzaken, actie op account vereist gmail.

Uw telefoon of beveiligingssleutel gebruiken

Fijn dat je nu weer gebruik kunt maken van jouw Google account. Hoe apps te repareren die niet op de iPhone worden gedownload 22 mei Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Inloginstellingen Verifiëren dat u het bent.

 • Je ouder kan altijd het wachtwoord van je account wijzigen en toegang tot je account krijgen, maar dit kan niet zonder dat jij het weet.
 • Koop Tenorshare 4ukey voor Android.
 • Kan dit ook een oorzaak zijn?
 • Hier moet u de software downloaden.

Ik hoor graag van je terug? Feedback verzenden over We helpen je account beschermen. Duiken gran canaria maspalomas maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Hoewel Google misschien niet wil dat u de fout oplost door zijn toevlucht te nemen tot het verwijderen knobbeltje achter oorlel de volledige functie van de telefoon, hinderlijk zijn omdat ze legitieme actie op account vereist gmail zouden hebben om deze fout op hun telefoon te bewaren, kan deze stap ervoor zorgen dat deze persoon bepaalde gevoelige acties niet kan uitvoeren in uw account.

Het is mij nog niet gelukt om het met aandacht vereiste tabje te verwijderen. Deze lijkt niet meer te functioneren zoals het zou moeten. Als iemand achter uw gebruikersnaam en wachtwoord komt, het account kan verwijderen?

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Als uw Android-telefoon geen verbinding heeft met internet, kunt u deze nog steeds gebruiken om te verifiëren dat u het bent. User op 2 mei Opmerking : Kijk hier op welke apparaten toezicht kan worden gehouden.

Als antwoord op het bericht van Michel van der Werf op 28 april. Met deze extra stap wordt uw account beveiligd. Heb je al een account. Als u eenmaal op de pagina Google Lock verwijderen bent, klikt u op begin.

 • Sylvana 20.01.2021 13:38

  Zodra u de software heeft gevonden, downloadt u deze. Handig AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

 • Luka 19.01.2021 04:29

  Fijn dat je nu weer gebruik kunt maken van jouw Google account. Probeer deze methode als u geen wachtwoord voor uw account heeft.

 • Seyma 13.01.2021 03:31

  Na weken niks van mij te laten horen, omdat ik er wel vrede mee had, is het probleem opgelost.