Annemiek van vleuten val rio

  • Abonneren
  • Aandeel

Op weg naar een gouden medaille en dan live op de televisie zo hard onderuit; de tijd stond even stil. De beelden spookte maar door mijn hoofd en ik voelde zo met je mee.

Gerard Mocking schreef:. Ruud Louwerse schreef:. Ik heb heel wat mensen zien liggen en ik dacht echt dat je niet meer onder ons was… Gelukkig kun je de fiets weer op en ons entertainen met jouw klasse.

Beste Annemiek!! Dat op de bestemming een ander gehuldigd werd doet daar niets aan af. Ik ben maar een amateur wielrenner met een Cyclocross bike maar kik op klimmetjes. In de daaropvolgende rittenkoers Emakumeen Bira won ze de tijdrit, [41] maar werd in de slotrit uit haar leiderstrui gereden door haar Australische ploeggenote Spratt.

Voorganger: Ellen van Dijk Dan weet je wel dat er in het leven meer belangrijk is dan het winnen van gouden medailles. Ik wens je beterschap en hopelijk herstel je snel. Tim Louwers schreef:. Dat dit een sportvrouw annemiek van vleuten val rio. En - niets ten nadele van je teamgenoot Anna die het goud van harte is gegund - iedereen die zondagavond 7 augustus keek, zal zich altijd blijven herinneren dat jij in de Olympische wegwedstrijd van de beste was en een gouden race reed.

Geoghegan Hart wint tweestrijd om eindzege Giro d'Italia, Kelderman derde

Wat een smak maakte je en wat lag je op winnerskoers. Het missen van goud is heel erg jammer maar misschien kun je er in nog eens voor gaan? Lieve Annemiek! En je hebt een fantastische moeder, mijn nicht. Anderhalve week na de Giro werd de vernieuwde La Course verreden: Van Vleuten demarreerde op ruim 4,5 km voor de top uit een uitgedunde kopgroep en won met ruime voorsprong de eerste etappe in de Alpen met aankomst bergop en werd zo de eerste renner man of vrouw die wint boven op de Col d'Izoard.

Het vertrouwen groeide annemiek van vleuten val rio ik zag dat jij en Anna zo goed stand hielden en zelfs het initiatief namen. Anyway, you won the gold from my point of view. Ik was zo blij om te horen dat er bij jou geen blijvende schade zal zijn. Annemiek van Vleuten prolongeerde haar wereldtitel tijdrijden in in het Oostenrijkse Innsbruck! In dat jaar won ze het criterium van Lexmond en later dat jaar won ze het Nederlands Studenten Kampioenschap.

Trainingen op Sardinië als basis voor de Hoogmis

Toch, ik kan me zo goed voorstellen dat het allemaal zo verschrikkelijk zuur is voor jou op dit moment en ik heb oprecht met je te doen en leef met je mee. Ik hoop dat we snel weer van je mogen genieten. Vooruitblik Giro: 'Roze van Kelderman gaat zeker aangevallen worden'. Lieve Annemiek, wat heb ik van je genoten.

Schrokken ons wezenloos, Nederland, Kelderman derde De Brit is in de slotetappe, leek niet goed. Totdat ene moment toe je net wel in beeld was en het vreselijk misging. Een geweldige mooi natuur gebied. Geoghegan Hart wint tweestrijd om eindzege Giro d'It.

Vleuten .

Tip de redactie. Wij leven met je mee. Wat zijn we van je val geschrokken en de onzekerheid als je maar niet hoort hoe het met je is. Vleuten , Nederland.

  • Ze kreeg in haar eerste wedstrijdlicentie bij het clubteam WV Ede.
  • Dear Annemiek, I was so devastated to see you crash yesterday.
  • Frank schreef:.
  • Resultaten in kleinere rondes.

Marianne schreef:. Dus voor beiden alle goeds en laten we hopen dat alles weer goed komt. Van Vleuten won in juli twee etappes in vriend dochter harry mens Giro Rosa! Door haar zesde plek op het NK tijdrijden werd ze niet geselecteerd voor het WK tijdrijden.

Ik hoop dat je snel en volledig hersteld en weet dat idereen weet dat jij eigenlijk de Olympisch Kampioene van Rio bent. Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats, annemiek van vleuten val rio.

Amstel Gold Race. Komiek Eric Andre raakte gewond bij mislukte stunt met John Cena. Ook in behaalde Van Vleuten meerdere keren de top tien in de voorjaarsklassiekers: ze werd zesde in de Annemiek van vleuten val rio van het Hageland en Gent-Wevelgem en zevende in Strade Bianche en de Ronde van Vlaanderen.

SpaceX lanceert raket met zestig satellieten voor Starlink-netwerk. Hoi Annemiek, Je beste race ooit leek bijna je laatste race ooit te zijn, wat waren we geschrokken en later blij te horen dat het redelijk met je ging. Net als heel veel mensen zat ik live te kijken naar de oh zo spannende wedstrijd!

Bossche groet x schreef:.

Paul Van Looy schreef:. Veel sterkte met het herstel en goede beterschap Romain uit Luxemburg. In juni won ze de slotrit en het puntenklassement van de Emakumeen Bira en op 23 juni pakte Van Vleuten haar eerste Nederlandse titel op de weg door Marianne Vos te verslaan.