Anwb fietsendrager touring 2

  • Abonneren
  • Aandeel

YouTube filmpje zou helemaal geweldig zijn. F Bronts 5 5.

Gerard van Hall 5 5. Zowel de fietsdrager als de frameklemmen zijn voorzien van een diefstalbeveiliging. Daar tegenover dekt de fabrikant zich tegen allerlei risico's in door het hele document werkelijk vol te zetten met zwaar overdreven waarschuwingen. B Nieuwenhuis 5 5.

Mobi Carsystems Ede Bezoek website. Damesfiets adapter.

Op de auto is de Menabo Antares voldoende stabiel. Voor een eenvoudige montage van de trekhaak fietsendrager op de dissel van de caravan. GAG Beemsterboer Beemsterboer 5 5. Simone 5 5, anwb fietsendrager touring 2. De korte frameklemmen zorgen voor veel stabiliteit en de fietsendrager is voorzien van anti-diefstalbeveiliging op de drager en frameklemmen.

Heren en dames fiets van verschillende maten is goed bekijken welke voor of achter moet staan. Thule Fietsendrager Europower , Ruud Schuilenburg 4 5.

Deel deze pagina

MG den Otter 4 5. Pieter 4 5. Veilige en betrouwbare inklapbare fietsendrager voor het transport van 2 fietsen. De fietsendrager is breed, redelijk zwaar en niet opvouwbaar. Deel deze pagina. Alleen jammer dat er een beschermrubber voor het frame niet in de verpakking zat.

Verder wel een goed product.

  • Goede koop!
  • AJBA achterlens links. Werkt eenvoudig en is snel aan de koppelen en af te koppelen.

Prima rek. Zevenhuizen 10 sep? I vav Heusden 5 5. Er gaan makkelijk twee fietsen op! Handig in en uit te klappen en op te bergen.

Testresultaat

Eenvoudig te bevestigen. Nico 4 5. A van den hoek 1 5.

Thule Fietsendrager EuropowerErg blij met aankoop. Caravan adapter. Vermeulen 4 5.

R Jagt 4 5. Ivm nieuwe auto verkoop ik deze dakdragers voor de bmw 3 serie touring f31 of 2 serie active tourer f Stabiel tijdens rijden met 2 E-bikes.

ADH Böhmig 4 5. Op tijd thuis bezorgt.

Mooie en goede deugdelijke drager. Handig en snel je fiets achterop plaatsen en veilig. De nieuwe framehouders met universele spanband zorgen voor anwb fietsendrager touring 2 nog eenvoudigere fietsbevestiging en maakt hem zeer geschikt airforce jas den haag alle typen en vormen frames. Mooi compact. JHJ Lemmens 5 5. Snel te plaatsen. Stabiel tijdens rijden met 2 E-bikes.

Webwinkel contact & service

Hij stabiliseert zichzelf en is daardoor zeer handig in gebruik. Deze moet je lang draaien om hem los of vast te zetten. De prijs waard. De kofferbak blijft bereikbaar door de kantelfunctie; deze moet je wel met de hand bedienen.

Weet nog niets want we gaan hem komende week gebruiken en daarna kan ik pas zeggen hoe hij was. En compact op te bergen! Spoelstra 5 5.

  • Gwenn 24.02.2021 17:11

    Alleen geen plaats voor NL sticker. Deze monteer je op het dak van je auto, maar hiervoor heb je wel dakdragers nodig.

  • Peer 27.02.2021 19:59

    Wordt gerepareerd ipv dat ANWB een nieuwe opstuurd. JH Kroon 4 5.