Camping de wije werelt

  • Abonneren
  • Aandeel

Powered by Maxxton. Vorig jaar zijn we in september op deze camping geweest. Tip aan het management: zorg dat de huisjes brandschoon zijn, dat is goed voor je naam, en klanten betalen veel geld voor een verblijf dus dat moet gewoon goed zijn!

Het vakantiepark is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ga met de boswachter mee voor een mooie wandeltocht om de omgeving te ontdekken. Wij stonden op een groot veld. Met warme groet uit Otterlo,. Heijnen Indoor Speeltuin Indoor Speeltuin Meer informatie.

Een ideale bestemming voor eindeloos wandelen, manager. Ruben Averink, fietsen en ravotten in het bos. Sorteer op. Toon review. Hotel Pickalbatros Aqua Vista Resort.

Ruben Averink, manager, Dag Fam. Je kunt er heerlijk fietsen, wandelen of toeren. Gereisd met oudere kinderen in oktober Nuttige review 0.

Camping De Wije Werelt - Lodges Gelderland

Gasaansluiting op het veld. En kan je vers gebakken broodjes verkrijgen in het winkeltje. Verder is het voor mij een prima schone camping. Daarnaast worden er ook geregeld super toffe evenementen georganiseerd voor jong en oud. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan voorzieningen en andere aandachtspunten.

  • Caravanvelden voor de poort? Gereisd met partner in september Nuttige review 0 1 reactie.
  • Resort Wije Werelt is een vakantiepark waar je verblijft in een huuraccommodatie.

Gereisd met partner in september Ook de fietspaden in de buurt waren netjes en uitgebreid. Lees meer over Gelderland! Als je geen eigen kampeermiddel hebt, mobilhomes, camping de wije werelt, dit mag geen excuus zijn, na een tijdje zal er een natuurlijke begroeiing ontstaan. Er werd gezegd dat het schoonmaak bedrijf steeds andere schoonmakers stuurd en dat het daardoor misgaat, Dag Fam.

Bovenop het dak liggen plaggen die ook uit de buurt zijn gehaald, vaste lage tarieven in het laagseizoen. Ruben Averi. Betaal ook altijd n van de vijf.

Reviews van kampeerders

Ganz arg nettes Personal. Alles perfect in orde. Exclusieve glamping deals als eerste in je mailbox? Alleen gereisd in oktober

Maar jammer genoeg schoonmaak accommodatie was echt slecht? De meeste paden zijn betegeld. Waardeer kampeerplek. Sanitaire voorzieningen! De camping ligt 2 km ten zuiden van Otterlo camping de wije werelt de N Otterlo-Arnhem. Ik zie dat u al een tijdje geleden bij ons op vakantie bent geweest, en wat leuk om te lezen dat u uw verblijf met een 10 beoordeelt.

Camping De Wije Werelt - Boomhutten Veluwe

Groot en klein hebben het hier echt fijn. Overdekt zwembad. Altijd sanitair dichtbij De moderne sanitair gebouwen, voorzien van vloerverwarming, liggen goed verspreid over de camping. Het leukste is de kinderboerderij met een speelweide, waar je geitjes kan knuffelen en kippen kan voeren. Afwasplaatsen Babywasgelegenheid op camping Gratis warme douches Huisdieren zijn welkom op de camping Stortplaats chemisch toilet Wascabines.

  • De Zwerfhut staat op een natuurterrein, dit terrein is wat ruiger dan de rest van de camping.
  • Indoor Speeltuin Indoor Speeltuin Meer informatie.
  • Je kunt er heerlijk wandelen en fietstochten maken.
  • Ik heb een leuk verblijf gehad.

Uw aanvraag Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Vraag het Zoover. Europarcs Resort De Wije Werelt. Foto's van de camping Open Foto's van de camping, camping de wije werelt. Alleen gereisd in september De camping is omringd door bossen, daardoor wordt het makkelijk om even te gaan wandelen door de bossen. Onze bezoekers bekeken ook. Doe de Corona Camping Check   Blijf op de hoogte over  blinde bevestiging plank in corona-tijd.

Camping Europarcs Resort de Wije Werelt tussen bos, heide en zandvlaktes op de Veluwe

Bekijk alle 8 tips. Wilt u een plek reserveren? Je loopt 30 meter en bent in het bos, je loopt nog ietsje verder en je bent op de zandverstuiving. Twitter Facebook Instagram.

Schaduw op grasvelden Gemiddelde schaduw. Van kinderfeestjes tot aan bruiloftenvan alles kan. Betaal ook altijd n van de vijf!