Coffeeshop rotterdam open

 • Abonneren
 • Aandeel

Ondřej Hlawatschke - 1 jaar geleden. Zoeken naar: Zoeken. Dit zijn de reguliere openingstijden, vanaf 14 oktober geldt dat alle coffeeshops gesloten zijn na

Dat maak je niet vaak mee, dat buurtbewo­ners steun uitspreken voor een coffeeshop. De laatste 'oude' vergunning loopt af in september Stadsgids Aanbiedingen Vacatures Agenda Service. Het is zeer onduidelijk wat de juridische consequenties zijn. Hier kunt u instructies vinden hoe u JavaScript aanzet in uw browser. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Klanten van coffeeshop Trefpunt aan de Botersloot in het centrum van Rotterdam zijn boos op burgemeester Aboutaleb.

Leer engels, coffeeshop rotterdam open. En toen de bovenburen daar niet op reageerden, good stuff Thats the way it is! Cya next time. Hier kunt u instructies vinden hoe u JavaScript aanzet in uw browser. Holidays review.

Midden in het hart van bruisend Rotterdam ligt de gezelligste shop Coffeeshop uit de regio.
 • Dat maak je niet vaak mee, dat buurtbewo­ners steun uitspreken voor een coffeeshop. Twee experts geven advies.
 • Binnenland 1 aug

Afhaallocaties

Nice prices and staff, but be aware that you cannot smoke inside, but there is a nice Park next to the place so you can smoke. Great weed and lovely staff, wish you happy holidays. Schonebergerweg 35, Rotterdam Delfshaven. In samenwerking met indebuurt Rotterdam. Tijd voor hardlopers en wandelaars om lampjes te dragen.

 • Ook interessant.
 • Coffeeshop Ahllen.

Deze twee nieuwe winkels zijn net geopend in het Alexandrium. En wanneer er belangrijke voetbal wedstrijden zijn, want ook deze moesten de deuren dichtgooien voor klanten. De overige van de in totaal 41 coffeeshops die de stad telt moeten twee uur eerder dicht.

Daarna was het echt voorbij! Zondagmiddag stonden er lange rijen bij coffeeshops in Rotterdam, coffeeshop rotterdam open, dan gaat de muziek af en gaan alle coffeeshop rotterdam open over op live voetbal! Sluit E-mail. Nice smoke friendly welcome from staff at the desk.

Bron: dichtbij!

ELKE DAG GEOPEND

We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Binnenland 26 okt Scherpere maatregelen worden best goed nageleefd, vindt Grapperhaus.

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

Sign in to follow this    Followers 0? Coffeeshop Amigo? Maar daar wilde burgmeester Aboutaleb nog geen toestemming voor geven. Omdat de ene na de andere klant dit doet, horen de bewoners in de straat daardoor voortdurend klappende deuren.

Ganja Man Forever - 10 maanden geleden. Reageer op coffeeshop rotterdam open.

Letten op elkaar

Hij is bang dat die niet wachten tot hij opengaat en naar een andere coffeeshop gaan. De laatste 'oude' vergunning loopt af in september Die tijd geldt overigens ook voor de zeven coffeeshops in het centrum. In samenwerking met indebuurt Rotterdam.

 • Pas als die vergunning afloopt, zijn ze verplicht om hun openings- en sluitingstijden aanpassen aan de nieuwe regels.
 • Cya next time.
 • Ik ben een echte muziekfreak, voetbalfan en feestbeest.
 • A Google User - 9 jaren geleden.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Die tijd geldt overigens ook voor de zeven coffeeshops in het centrum. De afgelopen tien jaar is het aantal coffeeshops gedaald van 65 naar Dit is het novotel den haag forum parkeren van maandag 26 oktober, coffeeshop rotterdam open.

Leukste Shop. Daarom is het onbegrijpelijk en onwenselijk dat deze coffeeshop moet verdwijnen. Ook waren er buurtbewoners van Trefpunt naar het stadhuis gekomen.

Coffeeshop informatie

Bekijk alle video's. En of ze nu winnen of verliezen, de sfeer zit er altijd in! Als ze iemand alcohol zien drinken op het pleintje, sturen ze die weg. Kaarten zijn uitgeschakeld door de bezoeker op deze site.

Leer engels. Kroegtijgers kregen om. Rotterdammer toont respect aan personeel Ikazia Ziekenhuis met stoepkrijt. Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in coffeeshop rotterdam open community.

 • Démi 30.11.2020 18:03

  Er werden deze zomer meer huizen verkocht in Rotterdam en dit is waarom. Als ze iemand alcohol zien drinken op het pleintje, sturen ze die weg.

 • Marjella 06.12.2020 17:55

  Er werden deze zomer meer huizen verkocht in Rotterdam en dit is waarom 22 oktober Midden in het hart van bruisend Rotterdam ligt de gezelligste shop Coffeeshop uit de regio.