Dit houdt in engels

  • Abonneren
  • Aandeel

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "houdt in" in Engels. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. This implies that Member States repeal the transposing legislation of the repealed Directives.

Therefore egg products should also have been included.php. Waarom doe je het niet allebei! Dit houdt in dat het voedende net hierop berekend moet zijn. Dutch Dit houdt in dat we doelbewuster moeten gaan werken aan het bevorderen van gelijke behandeling. Dit houdt in dat zij. It should be our goal to ensure that port state controls are not superficial, but include materials testing.

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "Dit houdt in" in de context! Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

This implies the need for so-called adjustments data. Kotsen van drank Daugavpils Nederlands David. Dutch Dit houdt in dat er bij toeval iets wordt gevonden waarnaar je niet bewust op zoek was.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, dit houdt in engels.

Dutch Dat houdt ook in dat wij geen nieuwe rangorde tussen de landen mogen instellen.

Vertalingen en voorbeelden

Dit houdt in dat details van het geobserveerde object beperkt zijn door de toegepaste procedure. Dutch Nou, alweer, het schema houdt in dat het oog dat wat je ziet visueel ondervraagt.

Nederlands-Engels woordenboek 1. Of liever nieuwe woorden leren? Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "houdt in" in Engels. Dutch houden van houden van een pandjeshuis houden voor houden zo houdend houder houdgreep houding houding tegenover patiënt houdstermaatschappij houdt in house housewarming hout hout onder verstek zagen houtbeitel houtbewerken houtbewerker houtblazer houtblazers houtblok Nog meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek door bab. Dutch Overeenkomstig de eerder genomen besluiten houdt zij in juli op te bestaan.

  • Dit houdt in dat deze ook symmetrisch zouden zijn.
  • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "houdt in" in Engels.

Dit houdt in dat de cellen een hypotone behandeling krijgen, dit houdt in engels, gevolgd door fixatie en kleuring. Dutch Mijnheer de Voorzitter, de stroom van financile schandalen in Rusland houdt aan. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Galgje Galgje Zin in een spel. Dit houdt in dat de belasting ook van toepassing moet zijn op eiproducten. Dutch Dit houdt in dat de formulering van paragraaf 23 niet correct is.

"houdt in" in het Engels

Dutch De eerste houdt in dat de harmonisatie van het strafrecht niet geforceerd moet worden. Dutch Het compromis houdt in dat persoonlijke consumptie buiten het toepassingsgebied valt. Nog meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek door bab.

Galgje Galgje Zin in een spel. Dutch Dat houdt ook in dat wij geen nieuwe rangorde tussen de landen dit houdt in engels instellen. Dutch Geweld staat gelijkheid in de weg en houdt de bestaande ongelijkheden in stand. English to wish to desire.

It includes.

"Dit houdt in" in het Engels

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. English to enjoy. Galgje Galgje Zin in een spel? English on within per into inside in a.

This implies that they would also be symmetric. Dutch Dat houdt natuurlijk in dat in het verleden alles veel dichter bij elkaar zat. English on within per into inside in a. Dit houdt in dat deze ook symmetrisch zouden zijn. Nederlands Daugavpils Nederlands David, dit houdt in engels. Waarom doe je het niet allebei.

Dit houdt in dat volatiliteitsaanpassingen ten minste ziek en gezond knutselen per drie maanden worden berekend. Dutch Dat betekent automatisch dat dit houdt in engels er iets aan doet, dat je het in handen houdt.

Zojuist vertaald

Meer bij bab. Dutch Dit houdt in dat de oorlogspartijen de mensenrechten onverwijld in acht moeten nemen. Of liever nieuwe woorden leren? Galgje Galgje Zin in een spel?

Dutch Dit houdt in dat we doelbewuster moeten gaan werken aan het bevorderen van gelijke behandeling. Dit   houdt   in. Dutch Dat houdt niet in dat maatschappelijke of milieutechnische aspecten geen rol spelen.

  • Lester 12.03.2021 13:24

    Dutch Dit houdt in dat de Europese richtlijn over Europese ondernemingsraden moet worden versterkt.

  • Leonne 14.03.2021 21:54

    Dutch Geweld staat gelijkheid in de weg en houdt de bestaande ongelijkheden in stand.