Flip de beer logeren

  • Abonneren
  • Aandeel

Het begon gelijk goed! En dan moeten ze ook nog eens elke dag in dat boekje schrijven.

Ze kwamen ons ophalen! Gelukkig deed mijn moeder daar niet aan mee. Reply Annemieke 26 januari at am Ha ha! Dus ik weet niet welke knuffel jij had op school, maar ik ben wel benieuwd bij wie hij nu logeert. Bij ons viel hij natuurlijk uit het stapelbed en kwam dan helemaal onder de pleisters en verband op school.

Ik ben juf op de school van mijn kinderen, flip de beer logeren. Maar vind het wel een beetje zielig voor Ko…. Toen bleef hij staan in plaats van naar me toe te rennen en wenkte me te komen? Vorige bericht Volgende bericht.

Gewoon een weekendje bankhangen in camping smoking en uitslapen is er voor menig Flip dus niet bij. Ze vertelden dat we de volgende nacht zouden gaan logeren bij opa en oma!

De momenten met Flip zijn in mijn geheugen gegrift. En je weet hoe dat gaat met van die verwende nesten.

Onderwerpen

Is het allemaal wel smeuïg genoeg voor in dat dagboek? En toen was ik helemaal alleen thuis en ik verveelde me kapot. Hup, opruimen jij! Want Pietje heeft Flip meegenomen naar een fantastisch pretpark en Henkie heeft zelfs een Chanelpakje op maat laten maken in de PC Hooftstraat. Ja, ik wil de nieuwsbrief van de Club van Relaxte Moeders graag ontvangen! Ouders willen niet onderdoen voor het voorgaande logeeradres van Flip.

Maar wel een leuk verhaal!

Hij ligt in verschillende boekwinkels en is ook  hier  te bestellen. En wat denk je dat hij zei flip de beer logeren we hem uiteindelijk weer uit het zand trokken! Is het allemaal wel smeug genoeg voor in dat dagboek. Ach, ik voel me spontaan oud. Ik werk bij een bso waar de kinderen ook regelmatig met de logeerberen - apen- poppen en weet ik wat voor varianten er allemaal zijn, naar ons toekomen.

Navigatiemenu

Wil je de nieuwsbrief ontvangen, abonneer je dan nu gratis via onderstaande formuliertje! Ik ben juf op de school van mijn kinderen. Gewoon een weekendje bankhangen in camping smoking en uitslapen is er voor menig Flip dus niet bij. Shit, shit, shit… printer kapot.

Meer over:. En soms, ga ik weer terug naar die basisschooltijd. Dit vind je misschien ook leuk. Lees dan Sams artikel over buitenspelen.

Hij mocht wel 4 nachtjes.

Onlangs gelezen

Reply Liselotte 26 januari at pm Haha wat grappig! Elke week logeert hij dus ergens anders. Print voor je prins es je 8 mei

Lees dan Sams artikel over buitenspelen. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. We sliepen nog n nachtje samen. Reply Bianca 26 januari at pm Haha te herkenbaar. En toen was ik helemaal alleen thuis en ik verveelde me flip de beer logeren. Het gemak van een huispak 6 maart Voor ons wat de maat vol.

Ja, ik wil de nieuwsbrief van de Club van Relaxte Moeders graag ontvangen!

En het is natuurlijk ontzettend leuk voor hen om Flip mee naar huis te krijgen. Met zwemles waren we hem ook al vergeten om hem überhaupt mee te nemen en de laatste 2 nachtjes moest hij maar bij Suus, haar zusje, logeren want Jet was tot de ontdekking gekomen dat ze nog te klein was om voor POM POM te zorgen!

Haha te herkenbaar!

Print voor je prins es je 8 mei Dat we bij opa en oma hadden gelogeerd. Alsof een week kleren aan, kleren u.