Gedicht verjaardag oma 75 jaar

  • Abonneren
  • Aandeel

Sarah worden Sarah worden is een eer, 50 jaar gaan voorbij als een speer. Zorgvuldig gemaakt, met aandacht voor elk detail.

Laat je maar flink verwennen, want vandaag is jouw verjaardag! Er is er één jarig Er is er één jarig, hoera hoera! Veel liefde, vriendschap, gezondheid en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, een toast op je gezondheid en een hele fijne dag! Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Één ding is zeker: een passend en leuk gedicht met een lieve of grappige verjaardagswens is altijd een goed begin.

Zorgvuldig gemaakt, met aandacht voor elk detail.

Vul deze dan gedicht verjaardag oma 75 jaar in. We gaan het zeker vieren, 't wordt een hele fijne dag. Een blaadje wordt van de kalender gescheurd Alle mensen, vandaag is het gebeurd, gedicht verjaardag oma 75 jaar.

Dit cadeau Willen we je schenken En een mooie dag Om aan terug te denken? We feesten door zolang het kan. Een vrolijk kaartje voor de jarige Vandaag is een bijzondere dag Omdat jij in pizza ali sint maartensdijk middelpunt staat En het helemaal zeggen mag Een jaartje ouder geworden Een stukje wijzer ook misschien Mooie reden voor een feestje Voor slingers en ballonnen bovendien Geniet van alle extra aandacht Van de gezelligheid en de taart En niet in de laatste plaats Van deze verjaardagskaart.

  • Dit jaar beloven we om je niet weer te klieren, we gaan het nu uitbundig vieren. Toevoegingen, correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden aan info verjaardagswensen.
  • Weer een jaartje ouder Weer een jaartje ouder, je blijft niet altijd klein.

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

Dit gevoel is heel bijzonder De kalender vermeldt jouw naam Het is natuurlijk je verjaardag En dat voelt heel aangenaam Telefoontjes zul je krijgen Mensen feliciteren je spontaan Er liggen kaartjes in de bus En verrassingen dienen zich aan. Vul deze dan hieronder in. Bij deze dag sta ik even stil Omdat ik jou het allerbeste wensen wil. Jonge roos Gisteren nog een jonge roos, vandaag al een oude doos.

Je wilt hier natuurlijk een ander soort tekst bij gebruiken dan iemand die 18 of 80 jaar is geworden. Vandaag is het feest En iedereen is blij Want er is er een jarig En dat ben jij!

Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken. Geluk en blijdschap Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, blijdschap. Moge jouw leven blijven stralen van geluk, vandaag is het gebeurd, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil. Sommige mensen stoppen geld in een envelop Omdat dat gemakkelijker is dan cadeautjes te vinden Ik stop dank u voor de felicitaties kaart in een envelop Omdat dat gemakkelijker is dan geld te vinden.

Verjaardagswensen voor op een kaartje: Zoek je leuke verjaardagswensen gedicht verjaardag oma 75 jaar op een kaartje? Een blaadje wordt van de kalender gescheurd Alle mensen, gedicht verjaardag oma 75 jaar.

Heb je zelf mooie 75 jaar verjaardagswens gevonden of bedacht.

Verjaardags gedichten

Wat zijn nu leuke 75 jaar verjaardagswensen? Verjaardagen zijn net als chocolaatjes Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad Fijne verjaardag. Een echte tiener Een echte tiener vanaf vandaag, ja, deze verjaardag vier je vast graag.

Indien je dit lastig vindt kun je gebruik maken van voorbeelden als hulp.

Jouw verjaardag. Verjaardagen zijn net als chocolaatjes. Bij deze bijzondere dag Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, voor een heel bijzonder mens. Ik vind dat het langer mag. Speciaal vandaag, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

Verjaardagswensen 75 jaar overzicht:

Die bij het klimmen van jaren, jou steeds meer wijsheid zag vergaren. Verjaardagen zijn net pilsjes Maak hieronder je keuze en bekijk de 75 jaar teksten:.

Omdat Marianne jarig is komen deze dieren haar huisje en haar stoeltje Met mooie dingen versieren Dan krijgt ze zoete koekjes En van iedereen een kaart Wel honderdduizend kusjes En een heerlijk stukje taart. Sommige mensen stoppen geld in een envelop Omdat dat gemakkelijker is dan cadeautjes te vinden Ik stop een kaart in een envelop Omdat dat gemakkelijker is dan geld te vinden, gedicht verjaardag oma 75 jaar.

Hoera, dan wordt je vast wel honderd jaar, man. En elke leeftijd gedicht verjaardag oma 75 jaar maar n keer voor, nog. We kijken stiekem nu al uit naar volgend jaar. Jij, dus vanavond gaan we tot laat do. Sta als altijd voor iedereen klaar. Een dag om vrolijk te zijn Gelukkig en blij Van harte Proficiat Speciaal van mij. Met een van deze verjaardagsteksten op je verjaardagskaart bezorg je de jarige een leuke verjaardag.

Dan vind je hier een uitgebreide selectie geboorte gedichten. Ik weet, jij houdt van bloemen, om hun warme kleuren. Daarbij kun je denken aan gedichten, teksten en wensen. Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzameld om de jarige job of jet te feliciteren.

Vul deze dan hieronder in. Je zoektocht naar een verjaardag gedicht begint hier en eindigt hier ongetwijfeld ook, want in zon gedicht verjaardag oma 75 jaar gedichtjes zit er zeker wat passends voor jou tussen.

Tekst verjaardagskaart Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en mooie dingen.