Haak aan vertaling engels

  • Abonneren
  • Aandeel

EN to crochet to hitch on to hook to hook on to pant to yarn over. Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen Werkwoorden.

En het is een amerikaans haakpatroon. Wissel van kleur bij de laatste steek. Bianca 15 december  at  Beantwoorden. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Beide gebruiken termen die elkaar overlappen, dus eerst moet je zeker weten welke je moet gebruiken bij de vertaling. Dutch Ik voel me zoals een kleine worm aan een grote haak. Vertalingen en voorbeelden Voorbeeldzinnen Werkwoorden.

EN hook. Hoi, ik heb een vraag Kan ik ergens Italiaanse breitermen naar Nederlands vinden. Nu moet ik hem omdraaien en staat er dat ik verder moet haken in de voorste lussen met Alvast beddankt. Pools vertaalschema De meeste gebruikte haaktermen haak aan vertaling engels hier van het Pools naar het Nederlands vertaald, alsook andere termen die van pas kunnen komen bij het lezen van Poolse haakpatronen. Helaas.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Diverse termen

Ik vermoed dat je de vorige toeren in de achterste lussen moest haken? Beide gebruiken termen die elkaar overlappen, dus eerst moet je zeker weten welke je moet gebruiken bij de vertaling. Dag Wilma, Stuur je me even de regel ervoor, de regel zelf en de regel erna naar info hethaakbeest. Ifyoufindthediamondsthard,youcan watch a Youtube video by Hopeful Honey here.

Kew Gardens were insistent that I couldn't come and hack into their rubber tree. Groetjes, Elke.

  • By taking out Lucero, we have cut the head off the dragon. Weet iemand wat de vertaling is van rij 3 en 5.
  • Dat vertaalt zich zo: TOER 1: 6 v in een magische ring.

Haak aan vertaling engels heel mattock. Aarzel dan niet ze te vragen via de reacties hier onderaan. Kan iemand in helpen metdevolgende text. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

We horen graag van jou

Hey Inge, Een clustersteek mwordt in het Nederlands ook noppensteek genoemd. Hoe vertaal ik een "lossenboog" naar het Engels??? EN yarn over. Dat vertaalt zich zo: TOER 1: 6 v in een magische ring.

Jammer dat ik z ver van jullie woon en niet de gelegenheid heb om eens langs te komen. Haak aan vertaling engels werk je de lusjes 2 aan 2 af, zoals je een gewoon stokje zou haken.

Dan kijk ik even mee met jou wat ze precies bedoelen daar! In dit omzetschema bundel ik alle symbolen die je in patronen kunt terug vinden op n plaats samen met hun betekenis.

Bianca 15 december  at  Beantwoorden.

Engelse haaktermen & Amerikaanse haaktermen

Meestal wordt die aangeduid als chain-space. Van de Franse patronen die ik zelf uitprobeer probeer ik zoveel mogelijk de nieuwe termen in de lijst bij te voegen. En het is een amerikaans haakpatroon.

Het lijkt gewoon een eenvoudige meerdering in spiraal te zijn. Ears donor fillZou je me de toer ervoor en erna even willen doorsturen via info hethaakbeest. In multiplex buiten gebruiken tabel worden overzichtelijke tabellen weergegeven met de verschillende Japanse haaknaaldmaten.

Hey Nanda, een beeld. Ik vermoed dat je de cirkel plat moet vouwen, Dutch Stel je voor dat je dat moet doen met een houten stok met een haak erop of een van deze dingen, dubbel. Dutch Ik haak aan vertaling engels een anker n. Begonnen met de haakpatroontjes: uitdaging want ik kan zelf nog niet.

Basissteken

Je mag me altijd de zin uit je patroon mailen naar info hethaakbeest. Zo kun jij je haakpatroon moeiteloos vertalen naar het Nederlands. Leave a Reply Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. En het is een amerikaans haakpatroon.

Dutch Daar moet iets niet in de haak zijn toch, haak aan vertaling engels. Zo kun jij je haakpatroon moeiteloos vertalen naar het Nederlands. Unlike the bumpy rows of the right panel, you will not skip the sl sts except for the first one as we need an even distribution of sc sts to work our diamond pattern.

  • Anton 08.11.2020 08:08

    Het lijkt gewoon een eenvoudige meerdering in spiraal te zijn. Beide gebruiken termen die elkaar overlappen, dus eerst moet je zeker weten welke je moet gebruiken bij de vertaling.

  • Jayme 15.11.2020 18:39

    Ears donor fill ,