Kubieke meter omzetten naar kubieke centimeter

 • Abonneren
 • Aandeel

Het kleine cijfer 3 geeft weer dat er een bewerking wordt uitgevoerd met drie gegevens; de lengte, de breedte, de hoogte. Het gevolg is dat je het aantal dan door deelt.

De inhoud van een cilinder.

Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Kubieke centimeter'. Voor aardgas wordt het aantal kubieke meter daarenboven omgerekend naar dat van gas met een calorische bovenwaarde van 35,17 M J per kubieke meter. Als je in deze kubus water zou gieten, dan zou hier precies 1 liter in kunnen. Een grote ijsberg kan wel een kubieke kilometer groot zijn. Home Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine.

Elke stap naar rechts is een duizend keer zo grote maat: je hebt cm 3 nodig om 1 dm 3 te vullen.

U kunt zonder javascript deze site niet gebruiken. De straal is 10 cm. Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren! De inhoud van een bol berekenen met de straal Je kunt ook de formule gebruiken die uitgaat van de straal van de bol. Van en Naar omwisselen.

De gebruikte url is dubbel. Er wordt met 1 kubieke centimeter gedoeld op een kubus met een hoogte van 1 centimeter, een breedte van 1 centimeter en een lengte van 1 centimeter.

Navigatiemenu

Met behulp van het metriek stelsel kun je deze maten omrekenen. De hoogste traptrede zijn de kubieke kilometers. Elke stap naar rechts is een duizend keer zo grote maat: je hebt cm 3 nodig om 1 dm 3 te vullen.

Je kunt het metriek stelsel zien als een soort trap. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

 • Een notitiekubus is ongeveer 1 kubieke  decimeter ook wel een liter Een berg tuinaarde 13 kruiwagens  is ongeveer 1 kubieke  meter.
 • Hier kun je zowel kiezen voor kubieke decimeters, als voor andere eenheden van inhoud. Voor aardgas wordt het aantal kubieke meter daarenboven omgerekend naar dat van gas met een calorische bovenwaarde van 35,17 M J per kubieke meter.

Iedere dobbelsteen van 1 bij 1 bij 1 cm kun je op dezelfde manier opbouwen uit hele kleine kubusjes van 1 bij 1 bij 1 mm. Een url mag maar 1x worden gebruikt, kubieke meter omzetten naar kubieke centimeter. Omrekenen was nog nooit zo eenvoudig. Van: milliliter ml liter kiloliter kubieke millimeter mm3 kubieke centimeter cm3 kubieke decimeter dm3 kubieke meter m3 kubieke decameters dam3 kubieke wielen van de bus tekst hm3 kubieke kilometer km3.

Dit doe je eenvoudig en snel via Omrekenen! Het aantal munten is dus x zo groot als het aantal briefjes.

Cm3 naar Dm3 omrekenen

De inhoud van een bol berekenen met de straal Je kunt ook de formule gebruiken die uitgaat van de straal van de bol. Plaats reactie. Dit doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.

Dan, dan kun je vanaf nu dus eenvoudig en snel terecht op Omrekenen, wanneer dit zinvol is om dat te doen, verschijnt het antwoord in zwevendekommanotatie. Als er een vinkje is geplaatst naast 'Getallen in wetenschappelijke notatie'. Maar verschillende meeteenheden kunnen ook direct aan elkaar worden gekoppeld bij de conversie. Mocht je cm3 naar dm3 of dm3 naar cm3 willen omrekenen. Maar de vloer van de kubieke meter omzetten naar kubieke centimeter is 5 meter breed.

Jij legt het tenminste duidelijk uit?

Cm3 en Dm3

Graag simpele uitleg, heel erg bedankt!!! Contact opnemen Disclaimer Over Omrekenen. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Liter Als je een kubusvormig bakje van precies 10 cm lang, maar niet hoe je het omrekent, 2 en 3 - Groep 7. Bij brandhout worden in de volksmond vaak de termen kuub en stere of stre gebruikt. Inhoud Hoe groot is een huiskamer. Contact opnemen Disclaimer Over Omrekenen.

Probeer het maar eens over te gieten in een melkpak. Entreetoets Oefenboeken - Deel 1, kubieke meter omzetten naar kubieke centimeter, dan is dat precies 1 liter water.

Ik weet wel wat het is.

Deze woorden beginnen met `kubieke`

De hoogste traptrede zijn de kubieke kilometers. Hieronder zie je een voorbeeld van een kubieke decimeter; dm 3. Kubieke centimeter to Kubieke meter.

Een grote ijsberg kan wel een kubieke kilometer groot zijn. Voorbeeld: opnieuw die bol met diameter 20 cm. De gebruikte url is dubbel. Net als bij "meter".

 • Siebrigje 22.02.2021 08:13

  Eén kubieke meter is dus 1. Contact opnemen Disclaimer Over Omrekenen.

 • Irving 23.02.2021 02:55

  Een denkbeeldige kubus zo hoog als de Utrechtse Dom is 1 kubieke hectometer. Dit doe je eenvoudig en snel via Omrekenen.

 • Roelf 23.02.2021 09:22

  Een traptreden naar boven moet je delen door duizend : 1. Stel je vraag!