Modge podge zelf maken

  • Abonneren
  • Aandeel

Daarna kun je deze op dezelfde manier verwerken op het canvas. Dat zou je moeten uitproberen. Ines Bemelmans schreef:.

De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of misschien vind je in een tuincentrum een impregneermiddel voor tuinkussens. Voor de mensen die het nog niet kennen zal ik in het kort uitleggen wat Mod podge is. Jaaroverzicht hobbyshop-online. Ik heb nog een bus staan hier namelijk.

Hallo, ik wil jute lijmen op underlayment dat ik eerst heb geverd met krijtverf. Anna kooijman schreef:! ModPodge modge podge zelf maken een wondermiddel dat ik bij heel veel projecten gebruik. Lijm en water mengen. Goedemiddag, ik heb vandaag twee soorten Mod Podge binnen gekregen die ik gisteren bij jullie besteld had!

  • Je kunt ook thuis decoupagelijm maken voor projecten die je een matte finish wilt geven.
  • Veel succes! Deze ModPodge geeft een matte afwerking.

Er zijn 2 formules om het zelf te maken.

Klaas schreef:. Tips en waarschuwingen. Was een glazen pot met een goed sluitend deksel grondig af. Daarnaast raden we aan om voldoende mod podge per laag te gebruiken, deze goed te laten drogen en daarna weer een nieuwe laag aan te brengen.

Er valt namelijk prima mee te leven, ma Voor zowel het lijmen als het aflakken kun je de gewone Mod Podge mat, glans of satin of Mod Podge paper mat of glans gebruiken.

  • Heb je foto papier of gewoon papier gebruikt? Heel veel succes met je project!
  • Peter Reenders schreef:.

Een foto. This category only includes cookies that dacia logan mcv automaat prijs basic functionalities and security features of the website.

Hebben jullie daar ook nog iets geschikts voor. In principe zou Mod Modge podge zelf maken hier wel geschikt voor moeten zijn, maar het ligt ook aan het canvas. Gaarne uw advies. Het mooiste resultaat zie je op een donkere ondergrond, maar op een witte ondergrond ontstaat er ook een speciaal effect.

Mod Podge zelf maken:

Die beschermt ook tegen UV-straling. Mod Podge maken. Succes ermee!

Of een beetje schuren? Schud goed voordat je met een project begint waar je de zelfgemaakte Mod Podge voor gaat gebruiken. Maar zoals gezegd, zou ik het eerst op een klein stukje uitproberen. Leer hier hoe je zelf Mod Podge kunt maken, modge podge zelf maken. Hallo, ik wil graag alumimiumfolie verwerken met mod podge op een tafel.

Mod Podge projecten

Marie schreef:. Lindsay albergs schreef:. Deel 4 van Ik had al gehoord dat je epoxy kan gebruiken. Aan dit artikel hebben 10 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem.

Amsterdam standaard is dikker en kan eventueel met water of in dit geval mod podge verdund worden. Zo kun je het textiel ermee voorbereiden voor stoffering, voor accessoires, zou ik het eerst op een klein stukje uitproberen, modge podge zelf maken. Maar zoals gezegd. We zetten ze hier voor je op een rij:. Deze is speciaal voor oppervlakken die veel gebruikt worden en is krasvast. Maar Mod Podge is een lijm op waterbasis en zal garagebox huren omgeving eindhoven ook reageren met veel water.

Ik heb een foto op canvas laten afdrukken.

Nieuwe soorten Mod Podge

Apas schreef:. Het mooiste resultaat zie je op een donkere ondergrond, maar op een witte ondergrond ontstaat er ook een speciaal effect.

Create and have fun, Melanie. Hallo Ik heb geprobeerd om een foto geprint met hp office jet op linnen te projecteren, dat lukt wel doch de foto wordt zo bleek dat er weinig van her origineel over blijft.

Je kunt ook de Transparante lak gebruiken van Talens Amsterdam. Deze is alleen in deze verpakking verkrijgbaar en niet navulbaar.

We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat.