Rebus avondetappe nos 17 juli

  • Abonneren
  • Aandeel

Kan geen andere plek vinden om mijn oplossing te geven. Presentatie: Mart Smeets.

Ja, hoewel Dione de Graaff er moeite mee had om Jan Janssen te tutoyeren. Wilt u mij dat doorgeven? Amsterdam Het Scheepvaartmuseum. Sjinkie Knegt , Edwin Winkels. Daarna volgt het antwoord van de dag ervoor en de winnaar van de prijs.

Onze zuiderburen hebben ook andere tijden.

E-mail vereist Adres wordt niet getoond. Mart, rebus avondetappe nos 17 juli weet wel je doet het niet alleen want je hebt een geweldig team van vakmensen om je heen. Leo Blokhuis, je moet je schamen dat je alleen met je zuchtmeisjes komt. Overzicht Vuelta De uitvallers. Nancy Place Stanislas.

Jammer dart het weer bijna afgelopen is. Wat was het weer een mooie uitzending. Non, je ne regrette rien Edith Piaf.
  • Une belle histoire Michel Fugain.
  • La fille qui m'accompagne Francis Cabrel. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

De winnaars

Smaken verschillen zegmaar. De derde weet ik niet zo vlug. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Goedemorgen, De aflevering gisteravond begon met mooie muziek van ene Michael. Via ziggo go en met een account bij vrt nu lukt het niet meer.

Nouja, als de avondetappe volgend jaar maar weer terug komt. Thomas is een kanjer? Beginmuziek: "Tour de France" Ellen ten Damme. Het gaat dan over de tabaksindustrie aldaar. Had gehoopt dat de vraag van gisteren Lance vandaag de overwinning zou geven.

Luister terug

Klein minpuntje bij de live uitzendingen van de Nos is dat ze moeite hebben met renners herkennen. Une belle histoire Michel Fugain. Hoe zouden de ridders van weleer hebben gekeken naar deze knotsgekke sport met allemaal gekleurde mannetjes op hun stalen ros? Dus dan maar hier, hoop dat ik toch een kans maak want ik heb dit echt zelf bedacht.

Geweldig leuk programma!!!. Naam vereist. Smaken verschillen zegmaar. Ja, Pieter Weening. Henk de Jonghoewel Dione de Graaff er moeite mee had om Jan Janssen te tutoyeren.

NOS De Avondetappe

Wielrenners zijn toch veel interessanter dan voetballers blijkt dan weer. Maak een gratis website of blog op WordPress. Ook in , en [5] werd het programma uitgezonden waarbij in het slot van elke uitzending in Jan Janssen met zijn dagboek dagelijks teruggeblikt op zijn tour van Jammer dart het weer bijna afgelopen is.

Smaken verschillen zegmaar. Vooral de uit een lopende gaste maakt het leuk. Hallo Mart, rebus avondetappe nos 17 juli, kijk ik graag naar de Gedicht voor dochter. Tour de France Zouden ze net zo genoten hebben als wij vandaag. Oh die van Wilfred de Jong was ook heel leuk. Omdat het nu overdag niet altijd te volgen is ivm werk en kids, Met jou wordt het iedere avond laat.

Non, je ne regrette rien Edith Piaf? Die muziek die jullie, en zeker de zogenaamde kenne,r Leo Blokhuis laat horen blijft oubollig en dat terwijl er zoveel nieuwe.

Dione de Graaff presenteert De Avondetappe Alleen

Overzicht Vuelta Het juryrapport. Jos van Emden , Sven Nys. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Joris van de Berg is een ramp. Jammer dat het over een paar dagen weer is afgelopen, het zal in het begin afzien worden.

Je reageert onder je Twitter account.

  • Sjoerdje 24.02.2021 19:57

    Zaten in een Camper! Vooral de uit een lopende gaste maakt het leuk.

  • Michella 22.02.2021 14:48

    Wij hebben ons zeer gestoord — en ik denk meer mensen met mij — aan de woordkeus van de heer Bart, toen er gesproken werd over het schietincident.