Save the date kaarten naar wie

  • Abonneren
  • Aandeel

Met deze save the date kaart met kerst thema slaan jullie twee vliegen in één klap! Gebruik een foto van jullie loveshoot voor een originele Save the Date.

Meer info. Wanneer de gasten twee of drie weken na de bruiloft nog een bedankkaartje in de bus krijgen, kunnen ze nog even terugdenken aan jullie bruiloft! Dan staat de  tekst voor de trouwkaart  op de rechterkant. Maak de kaart compleet met een persoonlijk stukje tekst. Begin met eigen foto Checklists Inspiratie trouwen Etiquette bruiloft drukwerk Trouwkaarten extra's Trouw teksten Voorbeelden. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

Vermeld dit ook duidelijk op de uitnodiging, zodat er geen onduidelijkheid ontstaat.

Zo kunnen de gasten gemakkelijk hun zitplaats vinden. Misschien willen mensen naar aanleiding van jullie Save the Date kaart wat doet een galblaas lief kaartje sturen.

Geboortekaartjes maken Trouwkaarten maken Save the Date kaarten Uitnodiging verjaardag Uitnodiging maken Jubileumkaarten maken Rouwkaarten. Save the Date kaart naar wie. Save the Evening is een leuke tekst.

  • Ook kun je hier precies bijhouden wie er wel en niet komen. Trouwen in Limburg De mooiste plekjes voor een buitenlandse bruiloft in eigen land!
  • Got it!

Alleen versturen als de trouwdatum vast staat

Meer over Verloving. Winkelmand Account Eigen collectie Contact Inloggen. Gasten die niet de hele dag komen maar wel even willen gluren, kunnen dan alvast een kijkje komen nemen. Lees meer in de privacyverklaring. Save the date kaarten verstuur je zo snel mogelijk, maar niet eerder dan dat de trouwdatum officieel vast staat.

  • De dag moeten verplaatsen of annuleren wegens omstandigheden is dan natuurlijk heel vervelend, zeker als de trouwkaarten al de deur uit zijn.
  • Bekijk alle trouwkaarten Save the date Stuur een save the date naar al jullie bruiloftsgasten en zorg er voor dat iedereen deze belangrijke dag blokt in de agenda. Voer het thema van jullie bruiloft door in de trouwkaarten en verras de bruiloftsgasten met een originele uitnodiging!

Bruidsparen die trouwen rond vakantieperiodes zoals de meivakant. Filters. Save the date-kaart Hebben jullie de trouwdatum geprikt. Of een envelop met een gouden inlay. Maak de kaart compleet met een persoonlijk stukje tekst.

Wij laten je zien hoe je met een beetje creativiteit en een 'gewoon budget' een exclusieve bruiloft kunt organiseren. Bekijk je eigen collectie.

Save the date voor je bruiloft

Voor bruidsparen die in het buitenland gaan trouwen is het belangrijk dat ze ruim een jaar van te voren aankondigen dat de bruiloft in het buitenland gaat plaats vinden. Zorg wel voor een goede camera, trommel een vriend of vriendin op die het wil filmen of gebruik een statief. Ze blogt over relaties, trouwen en het huwelijkse leven, kortom: Maud geeft raad!

Wil je de save the date voor een specifieke datum versturen. Meer tips voor het maken van save the date kaartjes vind je hier! In een video kan je al snel meer vertellen dan op een kaart. Een gastenlijst voor jullie bruiloft maken lijkt een eitje, maar is in de praktijk nog best lastig. Save the Evening is een leuke tekst. Wat kosten save the date kaarten?

Wat is het verschil tussen save the date kaart en een trouwuitnodiging?

Door naar de hoofd inhoud Spring naar de eerste sidebar Spring naar de voettekst Facebook Instagram Pinterest. Om verwarring te voorkomen kun je melden dat de officiële uitnodiging trouwkaart later volgt, want dit is een voor-aankondiging. Wat kosten save the date kaarten? Je kunt een speciale Save the Date avondgasten maken waarin je meldt dat ze de avond vrij moeten houden.

In ten huwelijk gevraagd?

Je gasten kunnen de dag van de bruiloft alvast vrijhouden. Een save the dat verstuur je zo'n 12 tot 4 maanden voorafgaand aan de bruiloft.

Je kunt dit roze change the date kaartje met Japanse ginkgo bladeren versturen om jullie gasten op de hoogte te save the date kaarten naar wie van de nieuwe datum? Wij gaan graag de uitdaging aan. Nog geen trouwdatum. Dit kan met een save the date kaart, een soort voor-uitnodiging die je ongeveer 4 tot 8 maanden voor jullie bruiloft verstuurd. Save the date kaartjes zijn bedoeld om je gasten ruim op tijd te laten weten welke datum ze vrij moeten houden voor de bruiloft.

Wat is een save the date kaart?

Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen. Laat op de kaart duidelijk naar voren komen dat het nog niet gaat om de echte trouwkaart, uiteraard doe je dit met de woorden  save the date! Op de kaart worden de datum van de bruiloft en de namen van het bruidspaar jullie! Dit is vooral handig wanneer je gaat trouwen in het buitenland.

Inloggen op account E-mailadres. Wat kosten save the date kaarten. Proefdruk trouwkaarten Vragen WIN jouw trouwjurk.