Temperatuur lloret de mar mei

  • Abonneren
  • Aandeel

Gemiddeld is het maximaal 16°C in november in Lloret de Mar en minimaal rond de 12°C. De stad heeft meer dan een dozijn aan historische bezienswaardigheden om te bezoeken, waaronder kapellen, heiligdommen, musea en oude nederzettingen.

Weer vandaag:. Er valt gemiddeld 56 mm regen in 12 dagen in heel de maand januari. Kledingadvies: Dunne regen- en zomerjas voor de kille avonden en zomerse kleding voor de warme dagen tijdens je welverdiende herfstvakantie. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen. De invloed van rijke culturen, zoals de Romeinse cultuur, heeft voor veel mooie bezienswaardigheden en erfenissen uit de geschiedenis van Lloret de Mar gezorgd.

Bekijk het actuele reisadvies voor Spanje op de site van de Rijksoverheid.

Het klimaat in mei in Lloret de Mar isrelatief droog met 50mm neerslag gedurende 8 dagen. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Reisadvies Lloret de Mar De besmettingsgraad van het coronavirus is in heel Spanje toegenomen, temperatuur lloret de mar mei. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Lloret de Mar! In de wintermaanden kan de nachttemperatuur hier behoorlijk zakken en in extreme gevallen kan er hier zelfs nachtvorst voorkomen.

De gemiddelde nachttemperatuur in de maand december is meestal 4°C. Kledingadvies: Regen- en zomerjas voor de kille avonden. Lloret de Mar ligt in Spanje.

Klimaat Lloret de Mar

Costa Brava heeft een zeeklimaat. De zeetemperatuur ligt rond de 18°C. Een regenjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in januari is geen overbodige luxe. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand november is meestal een 6°C. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in mei gemiddeld 16°C. Er valt in totaal 61 mm neerslag op 34 dagen.

De cordinaten van Lloret de Mar zijn: Latitude: Weer Altea Spanje. Klimaat Lloret de Mar per maand. De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in augustus gemiddeld 25C. Er valt in totaal 64 mm neerslag op 23 dagen.

Het weer voor vandaag & morgen

Gemiddeld is het maximaal 12°C in februari in Lloret de Mar en minimaal rond de 7°C. Een zomerjas in de koffer tijdens je vakantie in mei is geen overbodige luxe. Het gemiddelde klimaat van Lloret de Mar , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.

De maximale UV niveaus UV index 3 liggen rond de middaguren wanneer de zon schijnt. Wat is je naam. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen. Home Spanje Costa Brava. Veelzijdig Spanje; de 5 populairste bestemmingen.

Klimaat Costa Brava

Het is 66 dagen droog in de herfst. Onze weersvoorspelling geven u een uitstekend beeld van wat u in mei van het weer in Lloret De Mar kunt verwachten.

De gemiddelde nachttemperatuur in de maand augustus is meestal 17°C. De hoogste gemiddelde temperatuur in Costa Brava is 27°C in augustus en de laagste is 12°C in januari.

  • De meeste kans op langdurige neerslag heb e hier in het voorjaar en najaar.
  • Voldoende zon
  • Zomer  Jun.
  • Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Costa Brava.

Kledingadvies: Dunne regen- en zomerjas voor de kille avonden en zomerse kleding voor de warme dagen tijdens je welverdiende herfstvakantie. Dingen die u moet weten voordat u naar Spanje gaat. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking, temperatuur lloret de mar mei. In het westelijke deel van de stad vindt u verschillende sportieve mogelijkheden zoals paardrijden, bowling- en golfclubs.

Er valt in april op 11 Dagen neerslag met een totaal van 26 mm en het is deze maand 19 Dagen droog in Costa Brava. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand maart is meestal 5C. De hoogste gemiddelde temperatuur in Lloret de Mar is 27C in augustus en de laagste is 12C in januari. Deze temperaturen zijn ver verwijderd van die records waargenomen in Lloret de Mar in de maand mei met een maximumrecord van 31C in en temperatuur lloret de mar mei minimumrecord van 7C in Lloret de Mar is de ideale plek waar u zich kunt vermaken met uw gezin.

Ontdek het weer in Lloret De Mar in andere maanden

Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Ervaringen weer Lloret de Mar Vanheusden Marie was hier in september. Vanwege zijn uitstekende ligging, tussen de zee en de bergen, kunt u dit ook in de keuken terugvinden.

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Een regenjas in de koffer tijdens je Lloret de Mar vakantie in november is geen overbodige luxe? Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets.