Wanneer ongesteld na stoppen pil ervaringen

  • Abonneren
  • Aandeel

Mijn pijnlens is heel laag, dat is de reden dat ik nog niet voor de spiraal gekozen heb, vind het verschrikkelijk eng. Heel gek!

Geen haaruitval en niet twee dagen in bed liggen van de pijn. Rug klachten, zware benen, mood swings, hoofdpijn alles wat je maar kan verzinnen. Die pil heb ik best een aantal jaar geslikt.

Ik ook! Welke vitamine hebben jullie geslikt? Ik heb morgen mijn tweede behandeling en ga dan ook vragen of het verstandig is om helemaal te stoppen met de pil aangezien de acupuncturist zei dat ik vocht vasthield, een van de dingen die de pil kan veroorzaken. Jeetje wat ben ik blij met deze site alle info is super duidelijk.

Vanaf de eerste maand ben ik wel al elke maand netjes regelmatig ongesteld en het is bij mij 10x heftiger dan voorheen. Een minderheid van de vrouwen ervaart een zeer pijnlijke eisprong. Mijn menstruatie is ook lichter geworden en komt vaak ongaangekondigt. Als wanneer ongesteld na stoppen pil ervaringen de pil gebruikt voor anticonceptie, kan het tot 1 jaar duren voordat je weer regelmatig ongesteld wordt.

Waarom stoppen met de anticonceptiepil hot is

Maar helaas. Hey Willemijn, Wat knap dat je hier zo open over schrijft. De mirena spiraal. Zit nog wel op mijn menstruatie te wachten maar dat komt vast wel goed ben ook niet van plan om straks weer aan de pil te gaan vind het pure rotzooi en het kan denk ik nooit erger worden dat het was.

Ik had trouwens de microgynon

  • Janna - 07 okt. Op 2o september, 2 dagen voor jou, kreeg ik mijn laatste ontrekkingsbloeding.
  • Deze had ik nooit toen ik aan de pil was.

Maar dan blijft mijn man niet van me af. Van Bloemenleven In Geslacht van je baby. En dr ook last van heb zeker wel. Ik heb op dit moment wanneer ongesteld na stoppen pil ervaringen relatie dus het heeft voor mij ook even geen haast. Toen ik een aantal jaar geleden met de pil begon vond ik het juist fijn, want ik voelde me opeens beter als ik ongesteld moest worden minder lichamelijke klachten en dat ik wat gewichtstoename had nam ik maar voor lief.

Mijn voorkeur ging wel al uit naar een natuurlijke vormmaar dat is er niet echt helaas?

Reuze interessant om te lezen dit. Ik weet alleen nog niet zo goed hoe mijn vriend het vind hahaha wij hebben beide wel echt een enorme hekel aan condooms namelijk.. Zou ik graag wat meer details over te weten willen komen.

Dit komt omdat dat de pil vol met hormonen zit, hopelijk heeft zij een oplossing. Sinds 2 dagen heb ik hele gevoelige tepels. Enkel mijn menstruatie blijft jammer genoeg uit In januari terug naar de gyneacoloog, die ook de vervelende hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken.

Wat een interessant en open artikel, heel fijn. Bob ross workshop delft en fit.

242 reacties

Wat bij mij het grootste verschil is, is dat mijn kinderwens zoveel sterker is. Deze post is geschreven in Maar echt big time!

Danielle - 10 dec. Of dit nu komt van die pillen of het stoppen met de pil, dat is mij een raadsel. Zoveel buikpijn dat ik niet eens rechtop kan staan en allerlei andere klachten. Irenka - 08 dec. Eva - 08 dec.

Hoi Jennie, Bedankt voor het delen van dit mooie artikel. Ben benieuwd….

Wat doet zo’n pilletje nou?

Trouwens, leuk om te lezen dat je zwanger probeert te raken. Zou mijn figuur weer de oude worden als ik opnieuw begin? Mijn cyclus werd na ongeveer 3 kwart jaar regelmatig en ervaar ook dat mijn menstruatie nu korter en minder heftig is. Tot nu toe heb ik nergens lastvan, behalve haaruitval!

Een nieuwtje!? We moesten alleen eerst een andere woning zien te vinden, omdat we in een woning met 1 slaapkamer woonden. Welke voor en achternaam kies ik voor mijn kind Hoe gaat jullie kindje heten.