Wapen van egmond aan zee

 • Abonneren
 • Aandeel

Echt een aanrader. Wachtwoord Wachtwoord is benodigd Wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet min. Maar jammer dat het eten ver beneden de maat was.

Het is een leuk restaurant, goede ambiance. Grand Café Het gaat er ietsje informeler aan toe in het Grand café waar je net als in het restaurant kunt bijkletsen, relaxen en genieten van een drankje en een hapje. Deze smaakte op zich prima. Reviewed April 14, via mobile Family diner.

Lees ook onze privacyverklaring.

Wel mag het personeel iets sneller de drankjes brengen. Restaurant In het restaurant kun je heerlijk eten in een sfeervolle omgeving! Restaurant Comer - lekker eten in een geweldige sfeer.

Alleen drankjes werden afgeleverd. Prima te doen.

Hoe was jouw ervaring?

Het eten bevalt mij goed en ik heb het er altijd wel naar mijn zin! Onze sponsers. Deze link is verlopen. Dit hoort bij ossenhaas kregen we te horen. Maar jammer dat het eten ver beneden de maat was.

 • Zeer vriendelijke en behulpzame bediening. Het Grand Café en het Restaurant hebben een verrassend en stoer karakter, mede bepalend door het unieke led lichtplan met shutters, de sfeervolle openhaard, gecapitoneerde banken en stoelen gecombineerd met robuust eiken en rvs waarbij het strandelementen natuurlijk niet ontbreken.
 • Ik ben zelf al 20 jr in de horeca werkzaam en sinds 5 jaar heb ik mijn eigen restaurant. Hotels in de buurt ».

Toch duidelijk tevreden gezien de lach op rust momenten. Date of visit: April Honden aan de lijn op het en in de duinen Ja, Geen meni! Mijns inziens gebrek aan planning en personeel in de keuken.

Heerlijk gegeten. Date of visit: May Annemiek 7 punten.

Egmond aan Zee

Sport In het Grand Café zijn alle sportevenementen te volgen op de tv-schermen zoals o. Heeft u al een account? Filter reviews. It was very busy outside so we chose to sit inside.

Na het toevoegen van een emailadres kunt het het nogmaals proberen of registreer direct op Agoda met uw emailadres. Land: Nederland Nederland Belgi, wapen van egmond aan zee. E-mailadres E-mailadres is vereist. Maar jammer dat het eten ver beneden de maat was. Post punten. De soep was asperges gepureerd met room en garnalen.

Ratings and reviews

Write a review. Vervolgens kwam er tot na Geen probleem was het antwoord. We zullen een account voor u maken en deze koppelen aan uw Facebook-account. Maar geen nagerecht genomen om wat tijd terug te verdienen.

 • You should visit the
 • Vlotte bediening!
 • In recent past there was local competition, but with Wapen you simply cant go wrong, and they have sufficient variety in food and drinks to visit them multiple times during your
 • Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Leuke bediening en heerlijk wapen van egmond aan zee. Klik hier voor een nieuw wachtwoord Er bestaat al een Agoda account voor. Het Wapen van Egmond Claimed. I had a glass of Rioja wine with my food. Heerlijk om zoiets weer eens mee te maken. Schrijf jou bericht Bericht schrijven directe plaatsing. U Agoda account is reeds gekoppeld aan een ander Facebook account.

Wachtwoord is gewijzigd.

Navigatiemenu

MADpalace punten. French 2. Ik had de vegetarische penne was te nat smaak ging totaal verloren.

Time of year. Naast de vele gerechten zijn er in de avonduren voor bij de borrel heerlijke snackhapjes. Zou perfectie betekenen.

 • Johnathan 13.01.2021 12:33

  Tonijn was heerlijk rose een kunst! Rob 9 punten.