Whatsapp installeren op mijn pc

  • Abonneren
  • Aandeel

Dat is de knop met de drie puntjes. Wat zou het dus fijn zijn dat je Whatsapp op je PC zou kunnen gebruiken, dat zou voor heel veel mensen een enorme uitkomst zijn. Hoe kan ik whatsapp gebruiken icm.

Help, een rare melding! Enige optie is 'Instellingen', hierin zit echter niet de functie WhatsApp Web….! Veel mensen willen personen blokkeren in Whatsapp, Er is een e-mail verstuurd naar. Zodat u video's in artikelen kunt bekijken of relevantere advertenties aangeboden krijgt op websites van derden.

Hierbij kun je altijd whatsappen op je pc of laptop. Super geen ander woorden vriendelijk personeel snelle bediening.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Nadat je WhatsApp voor de desktop gedownload hebt, installeer je het programma op je computer. Werkt niet op Windows Phone 7. Ik heb whatsapp op mijn iPhone en dateert goed. Geef een reactie Reactie annuleren.

Zeker weer alleen voor Windows 8. Enige optie is 'Instellingen', hierin zit echter niet de functie WhatsApp Web!

Hoe kun je Whatsapp op je PC installeren?

Zodra je de verbinding verbreekt ben je weer uitgelogd. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Er is een e-mail verstuurd naar. De app op de telefoon doet het uiteraard nog steeds gewoon. De desktopversie naast WhatsApp Web gebruiken is dan weer wel mogelijk.

Whatsapp kan ook op een IPhone! Rechts verschijnt een gespreksvenster! De mogelijkheden van Whatsapp zijn nou eenmaal vele malen groter. Zoek binnen deze website. Ook als je je smartphone niet bij de hand hebt.

Spam Reageren Verwijderen Bewerken. Een ander voordeel is dat je direct toegang hebt tot bestanden op je pc. Wat zou het dus fijn zijn dat je Whatsapp op je PC zou kunnen gebruiken, dat zou voor heel veel mensen een enorme uitkomst zijn.

Zorg er dus voor dat je iPhone een werkende internetverbinding heeft? Voeg zo een emoticon toe aan een bericht:. Ik ben zeer tevreden met de uitstekende service van Kundig.

Druk op de Enter-toets op soa door orale seks toetsenbord. Waarom kan ik whatsapp niet op mijn iPad installeren en gebruiken. Whatsapp installeren op mijn pc kan ik whatsapp gebruiken icm.

Whatsapp installeren

Je kunt verder gaan met chatten door op een van die gesprekken te klikken. Heb je nog tips voor andere lezers? Hoe blokkeer je personen in Whatsapp. Voeg zo een emoticon toe aan een bericht: Klik links van het bericht op de knop met de smiley. In de cookies worden geen namen, e-mailadressen of andere persoonsgegevens opgeslagen.

Bevestigingsmail verstuurd. De mogelijkheden van Whatsapp zijn nou eenmaal vele malen groter. Leuk als je een windows phone hebt, net een update van Whatsapp heb gekregen maar geen menu kan selecteren. Is de code op uw beeldscherm verdwenen achter een groene melding. Mijn naam, e-mailadres whatsapp installeren op mijn pc website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats?

Wachtwoord vergeten. Dat is het icoon van een foto.

Whatsapp web

Dan kun je deze meldingen geheel of gedeeltelijk uitschakelen door de hokjes uit te vinken. Doe dit zo: Surf naar de website web. Ja, dat kan! De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.

Ik ben zeer tevreden met de uitstekende service van Kundig. Klik rechtsboven op de knop 'Bijvoegen'. Hallo Waarom is Whatsapp iedere keer van mijn laptop af.

  • Chiméne 05.10.2020 14:06

    Lees verder. Maak dan gebruik van een betaald account Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd.