Britse korthaar golden shaded kopen

  • Abonneren
  • Aandeel

Verder krijgen onze kittens drie leuke kittenpakketten met daarin o. Daarom hebben wij besloten om onze kittens minstens vier maanden bij de moeder te laten.

Lily is heel erg graag mamma en moedert ook graag mee met de andere poezen. Bekijk kitten. Miep krijgt 3 schatten van kittens: een heerlijk poezenkind Wiep en haar 2 broertjes Wicked JoJo en Wibo. Cattery Uit 't Roversnest Aangesloten bij Mundikat mail. Copyright © katgezocht. Elke kat heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. Hopelijk zal O'Lily ooit de opvolgster mogen worden van haar mamma Inneke.

Zodoende heeft Anouk die middag een keizersnede ondergaan en werd het zesde en laatste nestje van onze opperpoes Anouk met nog 2 katertjes uitgebreid: Noekie's Marcel en Nino, britse korthaar golden shaded kopen, respectievelijk Black Silver Tabby Blotched en Black Golden Tabby Spotted. De vader van dit nestje is Westways Little Bear een prachtige lilac point kater. WIEP van Liesbrit.

Ik zou het 'crimineel' willen noemen De andere 2 mannekes zijn kortharige Britjes zoals pappa die Freddie Mercury van de Beverkrul heet en black britse korthaar golden shaded kopen tabby blotched is. FIP is een ziekte die iedere kat op ieder moment van het leven zonder reden kan krijgen en is binnen een week altijd dodelijk.

Cattery Cypinsky Aangesloten bij Neocat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Na de eerste 16 weken Rumst 3 okt.
  • Bijzonder geliefd zijn de klassieke Tabby varianten.
  • Voor kortharige raskatten zoals een Oosters Korthaar , een Britse Korthaar , of een Bengaals kitten ga je best op zoek naar een gespecialiseerde fokker. Origine van onze kittens: Het nestje Britse korthaar kittens te koop zijn afkomstig van Een Belgische erkende professionele kweker Een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde strenge dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd.

Brits Korthaar Catteries België

Pappa is de vaste partner-kater van onze poes Ysabeau: Freddie Mercury van de Beverkrul. Brengen wij het kitten hoogstpersoonlijk naar zijn nieuwe huis en baasjes. Cattery Pratulums Aangesloten bij Felidae e. Britse korthaar kittens kunnen thuis geleverd worden.

De kittens zijn volledig. Kittens zijn speels en durven wel eens in je gordijnen of zetels hangen. Daarna verdwijnt de camera meestal omdat de kittens dan zoveel ruimte ter beschikking hebben dat ze nog amper in beeld zullen verschijnen.

De Britse Korthaar geldt als oudste van het Britse kattenras. Chrisje is black golden spotted net zoals zijn mamma en de andere 2 lijken op pappa die black britse korthaar golden shaded kopen tabby blotched is.

H-nestje : Op dinsdag, foampruik maken youtube lag toen een enrm pak snee. Erkende fokkers zijn verplicht om in advertenties hun HK-nummer te vermelden!

Cattery Dodi Aangesloten bij Mundikat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Ferdie en Frenkie zijn halflangharige bolletjes.

Brits Korthaar Catteries Nederland

Cattery Veuger Aangesloten bij Mundikat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Het moment waarop moederpoes en kittens bij voedseltekort op zijn jongst uiteen gaan is de leeftijd van vier maanden. Voor de koper van een Britse Korthaar is het daarom belangrijk om alleen een professionele fokker te vertrouwen en vooraf het hart en de nieren te onderzoeken — in de werkelijke zin van het woord.

Gerelateerde artikelen. R-nestje : Het is woensdag 9 maart en Micky werd die dag voor het eerst mamma britse korthaar golden shaded kopen haar moeder Ysabeau oma!!. Deze dagboeken zijn te lezen onder vorige nestjes. Wie een kat van dit ras een nieuw huis wil geven en bereid is om een volwassen dier tot zich te steken in onderbuik rechts zwanger, vindt vaak in het lokale dierenasiel katt.

Zeer sosiale kittens zijn bijna klaar om naar een leuk thuisje te gaan. Cattery van het Zaanenbos Aangesloten bij Felikat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Nieuwste advertenties

De Langharige Britse Kat wordt naar dezelfde rassenstandaard gefokt als de Britse Korthaar en onderscheidt zich door middel van zijn lange vacht. Daarom hebben wij besloten om onze kittens minstens vier maanden bij de moeder te laten.

Herplaatsing Saartje, Whoopy en Dorus zijn op zoek naar een gouden mandje. Op aanvraag 18 okt.

Zijn reeds zindelijk, de kittens en de poezen worden met heel veel liefde omringd. Geplaatst door Cindy De Spiegeleer op  Vrijdag 5 juni Altijd alles kraaknet! Professionele fokkers vind je onder andere via fokverenigingen, britse korthaar golden shaded kopen.

Cattery Quibilah Aangesloten bij Neocat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Leden en begunstigers kunnen gebruik maken van de gratis bemiddelingsservice van de club. Cattery Ruffles Aangesloten bij Neocat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Link wijzigen.

Even kennis maken...

Het spelen met mensen is essentieel. Cattery Quibilah Aangesloten bij Neocat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Op een bepaald moment spelen zijn hormonen op en verlaat hij de groep waar hij in geboren is, om zijn genen bij andere poezengroepen te gaan verspreiden.

Het idee was om gezamenlijk de Brits Korthaar, meer onder de aandacht van het publiek te brengen. Bovendien zal minimaal de eerste weken een kittencam op onze website te bekijken zijn. Ook Teuntje en Tammy zijn de rest van hun leven samen en zijn met z'n tweetjes verhuisd.

  • Brahim 15.09.2020 05:31

    Daarnaast is ook het karakter van de Britse Korthaar makkelijk lief te hebben. Het resultaat zijn katten met erfelijke ziekten, kittens die te vroeg weggehaald zijn bij hun moeder en ongevaccineerd aankomen bij hun nieuwe huis… Professionele fokkers vind je onder andere via fokverenigingen.

  • Gioya 14.09.2020 08:17

    JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.