Doorschakelen naar voicemail uitzetten kpn

 • Abonneren
 • Aandeel

Je betaalt start- en gesprekskosten voor het terugbellen binnen of buiten je regio. Voicemail afluisteren: Bel naar Met je toegangscode kun je inloggen op je voicemail en alle berichten beluisteren.

Hoe sla ik de datum en tijd van het ingesproken bericht over? Toegangscode aanvragen. Dan worden de functies van de Visual VoiceMail app geïntegreerd in je toestel.

Hebt u al eerder een voicemail ingesteld en wilt u een nieuwe begroeting opnemen? Schakel uw hoofdnummer door naar de voicemail.

Ga naar Nachtschakeling. Ga naar het hoofdmenu Toets 2 voor 'Instellingen'. Stel basis of geavanceerd tijdschema in! Voicemailbegroeting wijzigen Telefonisch een begroeting inspreken. Bel naar Voicemail uitzetten Voicemail uitzetten Bel gratis vanaf je mobiele telefoon of sms 'UIT' naar om voicemail uit te zetten.

Waarom heb ik de optie Callcenter of Keuzemenu niet?
 • Wil je zelf een welkomstboodschap inspreken, kies dan voor 'Aangepast'. Log in en open telefooncentrale beheer.
 • Wil je zelf een welkomstboodschap inspreken, kies dan voor 'Aangepast'. Dan worden de functies van de Visual VoiceMail app ge├»ntegreerd in je toestel.

Doorschakeling instellen

Bij een keuzemenu vindt u tijdschema's onder " Keuzemenu beschikbaarheid". Wil je oude berichten beluisteren? U hoort direct hoeveel berichten er zijn ingesproken. Tik op 'Configureer nu' in de melding die in beeld verschijnt. Er wordt om je toegangscode gevraagd.

Om je berichten te beluisteren vanaf een andere telefoon, doorschakelen naar voicemail uitzetten kpn, bel je jouw eigen telefoonnummer. Spreek een begroeting in.

Onderwerpen die met Voicemail te maken hebben Voicemail voor vaste telefoon Heb je een vraag over voicemail voor je vaste telefoon! Kies kantoortijden of vakantieschema. Bel om een Callcenter of Keuzemenu licentie te bestellen. Tik dan op 'Neem op' en spreek je begroeting in. Dit gebeurt binnen enkele minuten!

Meld je aan

Sluit af met een [ ]. Kies na het inspreken van een persoonlijke welkomstbegroeting optie 2 om de begroeting te activeren. U kunt een tijdschema instellen op basis van uw kantoortijden. U kunt een audiobestand van uw computer uploaden naar uw Telefooncentrale beheeromgeving.

Voicemailbegroeting wijzigen Telefonisch een begroeting inspreken. Om toegang te krijgen tot je mailbox vanuit het buitenland, doorschakelen naar voicemail uitzetten kpn, toets je je persoonlijke toegangscode in. Veelgestelde vragen over VoiceMail aan- of uitzetten en gebruiken Hoe zet ik VoiceMail aan via mijn vaste telefoon. Bel om een Callcenter of Keuzemenu licentie te bestellen.

Als dit de eerste keer is dat u naar uw voicemail belt kunt u direct een begroeting opnemen en een pincode instellen.

Via vaste telefoon

Deze berichten worden direct afgespeeld. Wil je oude berichten beluisteren? Start Chat. Deze informatie vertelt het telefoonnummer van degene die een bericht heeft achter gelaten mits deze beschikbaar is gesteld door de beller en de datum en tijd waarop het bericht is ingesproken.

 • Via tijdschema.
 • Via tijdschema.
 • Switch naar advanced zodat u meerdere periodes kunt toevoegen.
 • Voor iPhone vind je deze functie standaard op je telefoon.

Ga naar "Producten en dan naar "Telefooncentrale beheer". Op deze pagina leest u hoe uw een tijdschema kunt instellen en inschakelen. Je kunt 2 begroetingen inspreken Ingesproken naam: Spreek alleen je naam in Nummerbegroeting: Je nummer wordt voorgelezen Een begroeting aanzetten Ga naar het hoofdmenu Toets 1 voor ' Begroetingen ' Toets 1 voor een Eerste persoonlijke begroeting Toets 2 voor een Tweede persoonlijke begroeting Toets 3 voor een Standaard begroeting met ingesproken naam Toets 4 voor een Standaard begroeting met telefoonnummer.

Druk 2x om terug naar het begin te van het bericht te gaan, doorschakelen naar voicemail uitzetten kpn. Vervolgens selecteer je zelf het bericht dat je wil terugluisteren. Toets alleen om je toegangscode per sms aan te vragen. Wil je per bericht overslaan.

Niet gevonden wat u zocht of liever direct contact?

Een groep. Kies wat voor tijdschema u wilt aanmaken en klik op "Nieuw tijdschema". Let op: niet beluisterde berichten blijven 7 dagen bewaard.

Als je een nieuw bericht hebt, zijn er verschillende opties in het VoiceMail menu waaruit je kunt kiezen.

Deze informatie vertelt het telefoonnummer van degene die een bericht heeft achter gelaten mits deze beschikbaar is gesteld door de beller en de datum en tijd waarop het bericht is ingesproken. Kies in het hoofdmenu optie 1 voor welkomstbegroetingen. De app is gratis beschikbaar in de Play Store! Stel familierestaurant bergsche plas high tea vraag aan n van onze medewerkers.

 • Leana 06.03.2021 22:15

  Kies voor " Nachtschakeling" Wilt u een tijdschema aanmaken voor een callcenter of keuzemenu?