Facebook messenger berichten verwijderen terughalen

 • Abonneren
 • Aandeel

Log in en je zult 9 manieren vinden. De gearchiveerde berichten worden niet voorgoed gewist.

Herstel contacten, oproeplog, foto's, video's en meer. Wat als u uw belangrijke Facebook-berichten verliest en niet weet hoe u deze kunt herstellen? Volg ons Newsletter Join Now. Ga naar de optie "Instellingen" door op het kleine pictogram te klikken. Als je elke dag veel berichten op Facebook ontvangt, of als je je e-mail niet vaak controleert, dan loopt je inbox al snel vol met meldingen van Facebook.

Onze dagelijkse berichten en gesprekken van onzetelefoons zijn erg belangrijk voor ons. Gearchiveerde Facebook-berichten terughalen en herstellen.

Controleer wat de instellingen zijn. Iedereen slaakte een diepe zucht van hopeloosheid omdat niemand wist hoe verwijderde FB-berichten te herstellen. Stappen om Facebook Messenger berichten te archiveren Stap 1? Zoek het bericht of berichten die je wilt archiveren. Hoe kan ik een Samsung vergrendeld scherm omzeilen. Fone - Mobile Apps.

 • Controleer de prullenmand van je e-mailaccount.
 • Nu wil ik een artikel introduceren waarin u misschien geïnteresseerd bent: Hoe verwijderde berichten van Android te herstellen Hoe WhatsApp-berichten van Samsung Galaxy te herstellen. Denk er aan dat Facebook Messenger geen optie heeft om verwijderde berichten te herstellen.

Ze downloaden

Als je de "Archiveren" selectie neemt dan raak je inhoud kwijt in je checklijst, maar is dit weer makkelijk toegankelijk in de toekomst. Als de instellingen voor meldingen staan ingesteld op "Alle meldingen, behalve de mensen waarvoor je je hebt afgemeld" en "Berichten op jouw tijdlijn" staat niet onder "Meldingen die je hebt uitgeschakeld", dan krijg je als het goed is meldingen van Facebook-berichten per e-mail toegestuurd.

Ga naar de optie "Instellingen" door op het kleine pictogram te klikken. Ook kunnen we onbewust een bericht verwijderen dat we later toch nog nodig hebben.

Het filteren van berichten verschilt per e-mailprovider bv. Je kunt gearchiveerde berichten snel vinden door het ingeven van de naam van je vriend als zoekoptie.

Typ nu in de zoekbalk van uw messenger-app de naam van het persoonaccount waarvoor u berichten wilt bekijken.

 • Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].
 • Herstel berichten van iOS-apparaat, iTunes-back-up of iCloud.

Kopien van berichten naar je e-mailaccount sturen. Veeg nu naar links tijdens een gesprek om de opties te bekijken. Je kunt kiezen tussen archiveren of verwijderen. Wondershare Dr. Dan is de tijd verstreken en kun je deze niet meer wissen. We zullen u in het kort uitleggen hoe het werkt: Download Download, facebook messenger berichten verwijderen terughalen. Tijdens de scan is het scherm zwart.

Probleem melden. Controleer wat de instellingen zijn. Als je Messenger-berichten wilt lezen die zijn verwijderd door archiveren, kun je die berichten eenvoudig bekijken door gearchiveerde chats te selecteren op de Facebook Messenger-pagina in een browser.

Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow Bronnen. Als je klikt op "Een kopie downloaden" opent een nieuwe pagina facebook messenger berichten verwijderen terughalen de kop "Je gegevens downloaden".

Als je op dit moment geen meldingen van berichten per e-mail ontvangt zie je dat je de optie hebt om deze meldingen in te schakelen. Log eerst in op uw Facebook-account met uw e-mail-ID en wachtwoord! Controleer je uitgeschakelde meldingen. Hoe berichten op Facebook Messenger archiveren.

Manier 2: Hoe verwijderde Facebook-berichten op iPhone te herstellen (geen archief)

Controleer wat de instellingen zijn. Laten we deze handleidingen lezen en je Facebook-berichten terugkrijgen.

Start de software met één klik. Hiermee open je een dropdown-menu met opties als "Pagina maken", "Activiteitlogboek", "Afmelden" en "Help". Het filteren van berichten verschilt per e-mailprovider bv.

 • Klik er op en de volgende stap is "Ophalen uit Archief".
 • Tik op "Archiveren" en het gesprek wordt verplaatst naar de gearchiveerde map.
 • Om een bericht succesvol te verwijderen zullen zowel jij en de ontvanger gebruik moeten maken van de nieuwste versie van Facebook Messenger voor Android of iPhone.
 • Het is onmogelijk om een Facebook-bericht te herstellen nadat je het hebt verwijderd.

Het is eenvoudig om berichten de archiveren en te herstellen! Om de instellingen voor Facebook-berichtmeldingen te bevestigen, facebook messenger berichten verwijderen terughalen u facebook. Als we een bericht Verwijderen, video's en meer.

U krijgt een venster met opties voor herstel te zien. Herstel contacten, wordt deze voorgoed gewi. Klik nu op de blauwe knop "Bestand maken". Over appletips. Stap 4 Wacht terwijl het programma je iPhone analyseert bjorn borg dames boxer sale controleer die Messenger-berichten die je nodig hebt om te herstellen.

Facebook Messenger berichten intrekken

Nu wil ik een artikel introduceren waarin u misschien geïnteresseerd bent: Hoe verwijderde berichten van Android te herstellen Hoe WhatsApp-berichten van Samsung Galaxy te herstellen. U kunt de berichten kiezen die u wilt herstellen en klik op de knop "Herstellen". Controleer je instellingen voor meldingen.

Onder die kop zie je staan "Berichten op jouw tijdlijn". We dachten allemaal dat als het weg is, het voor altijd weg is. Ik vertelde hen dat het niet meer mogelijk zou zijn want ik heb het hele gesprek al verwijderd!

 • Davy 28.02.2021 17:03

  Je hoeft nu niet meer bang te zijn dat je de kopieën van je berichten kwijtraakt. Er kunnen veel redenen zijn waarom u per ongeluk uw Facebook-berichten kunt verwijderen.

 • Maks 24.02.2021 01:22

  Zoek de berichten die je wilt en bekijk ze.

 • Chandenie 28.02.2021 09:07

  Open de map met de gegevens.