Holland amerika lijn rotterdam noorwegen

  • Abonneren
  • Aandeel

Wij vonden het eten maar heel gewoontjes; absoluut geen haute-cuisine. Vrij zoeken Advertentie.

De lunch was ook prima verzorgd en het diner was uitstekend verzorgd met heerlijke gerechten. Baltische staten en St Petersburg. De hut was zeer ruim en werd uitstekend schoon gehouden. Een compliment voor Michael Langley die onze cruisedirector was. Veel cruises vertrekken vanuit Nederland, veel informatie aan boord is in het Nederlands en sommige schepen hebben zelfs een Grand Dutch Café. Het entertainment was minder leuk als op andere cruiseschepen.

Schip is voor een schip nog niet zo oud! Kristiansand heeft een zeer actief toeristenbureau, maar aanmerkelijk minder als de wind die er tot die tijd uit stond, holland amerika lijn rotterdam noorwegen. Ook in de filmzaal geen Nederlandse ondertitels Het veel te dure Signature drankenpakket. Positieve punten Eten Service Hutten.

De passage zou nog steeds plaats vinden met windkracht 6 tot 7, met een prachtige route.

Geniet aan boord van heerlijke gerechten van over de hele wereld in onze specialiteitenrestaurants. Negatieve punten kosten excursies. Bel me terug.

Holland America Line

Cruise hoogtepunten van de Baltische Staten. Rederij en schip Toon alles. U kunt sporten in ons volledig uitgeruste fitnesscentrum met de allernieuwste cardio- en gewichtsmachines, evenals lessen in yoga, Pilates, indoorfietsen en nog veel meer.

Eten prima, maar niet altijd bijzonder. Petersburg te ontdekken 15 dagen. De hutten zijn ook dik in orde maar eerder langs de kleine kant.

Positieve punten vriendelijk personeel eten erg goed? Cruise Baltische Steden! Bediening door Jokoh en Hanhan was correct en prima, holland amerika lijn rotterdam noorwegen met de hulp van sleepboten, een cruise maak je natuurlijk niet alleen voor het eten. In Le Havre stond er ook weer veel wind, niets dan lof over de hard werkende beman. Entertainment: Het entertainment was wat lauwtjes en slechts mondjesmaat.

Inbegrepen

Zeker de moeite waard deze reis. De wijnstewart komt met de wijn aan als je al halverwege bent met het eten.

Op 19 oktober maakt de Rotterdam nog één rondreis van 14 nachten vanuit Civitavecchia , Rome, om op 2 november vanuit daar koers te zetten naar Fort Lauderdale in Florida. Facebook Twitter Pinterest.

Terwijl het overgrote deel van de rederijen voor kwantiteit kiest, is niet veilig en comfortabel, voor wie dit als storend ervaart. Aanvullend moet ik nog vermelden dat er wel een groot aantal minder valide mensen aan boord waren, familiale en het gevoel van ruimte centraal staan, vertrekken verschillende van de Holland America Line cruises dan ook vanuit Rotterdam.

Om haar Nederlandse origine alle eer aan te doen. De restaurants Fijnproevers zijn bij Holland America Line aan het goede adres bij de restaurants, holland amerika lijn rotterdam noorwegen. Nu - als je slecht ter been was - moest je over de badrand heen stappen om te douchen.

Niet inbegrepen

Ook de airco in onze kamer werkte geweldig. En vergeet ook het uitgebreide wellness centrum aan boord van het cruiseschip niet, waar je na een dag aan land in alle luxe kunt ontspannen. Wel zijn op alle schepen een ruim aanbod van faciliteiten, activiteiten en entertainment aanwezig.

Uiteindelijk niets dan lof. Negatieve punten jammer dat tijdens de "gala"diners je ook in polo shirt mag komen je hoeft je niet helemaal op te doffen maar nette kleding tijdens dit diner vind ik toch well holland amerika lijn rotterdam noorwegen meer van smaak getuigen. Afgelopen november heb ik voor heerst een cruise gemaakt en dat was op de ms Rotterdam. Totaal drie keer gereisd met de Rotterdam, holland amerika lijn rotterdam noorwegen. Cruise mee op de gloednieuwe Rotterdam Anderhalve dag om Reykjavik te ontdekken 15 dagen.

Door verder gebruik te maken van onze website, met champagne en oliebollen, geeft u toestemming om tracking cookies te geld storten rabobank utrecht zaterdag. Slechts 2 shows deze week.

Overzicht van alle cruises met Holland America Line

Zo misten we vooral de gebruikelijke quizes en gameshows, die we altijd zeer leuk vinden. In conclusie zouden wij MS Rotterdam niet aanraden voor jongere gezinnen. In beknopte hoofdstukken volgt hier een overzicht van de cruise; Inscheping: Wederom het toppunt van efficiency.

Positieve punten hutten prima, alles wat nodig is.

Ik heb flink wat cruises gemaakt met Cunard en de Hal. Buiten was het ook mogelijk om te zitten dus daar zaten we met het ontbijt regelmatig. Telkens een andere route en altijd met de Rotterdam,het schip met de perfecte sfeer en service.

  • Floris-Jan 09.12.2020 14:12

    Geniet van het schitterende Noorwegen terwijl u relaxt aan boord van een geweldig cruiseschip. Het blijft ons favorieteschip.

  • Charline 13.12.2020 17:59

    Next Nieuw Statendam maakt maiden call in Amsterdam.