Pretty little liars mike death

 • Abonneren
 • Aandeel

Hanna weet net op tijd bestanden van Calebs computer te verwijderen die "A" geplant heeft, voordat Wilden en Garrett ze zien.

Vlakbij ziet ze een blindeninstituut en gaat naar binnen. Ze gaat naar de yogales van Meredith nadat ze het adres van "A" heeft ontvangen.

Spencers moeder is Ashley's advocaat. Alison en Emily keren naar huis terug en Aria weet ternauwernood te ontsnappen. Jenna bekent aan de Liars dat ze al direct na de operatie kon zien. Toby en Caleb besluiten samen antwoorden te zoeken en traceren de aansteker die bij Toby was gelegd terug naar Nigel Wright, een vliegveldmedewerker die betaald werd om een nep vluchtplan te maken voor CeCe Drake de nacht van de brand. Intussen blijkt Ezra Shana te herkennen als "A", en hij weet het Aria duidelijk te maken, die meteen naar het theater vertrekt.

Ezra gaat naar Delaware om zijn zoon te ontmoeten family lounge pool 57190np zegt tegen Aria dat ze hem maar beter niet kan bellen. Als het lichaam van Alison onder een blok cement wordt ontdekt, zodat ze in het DiLaurentis huis kunnen rondneuzen, en ik weet all, pretty little liars mike death. Deze aflevering speelt zich af de Halloween voordat Alison verdween. Wanneer ze dit aan Hanna vertelt geeft Hanna haar en de Liars op als vrijwilligers voor de show.

Caleb steelt zijn telefoon.

 • Twee afleveringen eerder gestolen door "A". Hanna en Travis zoenen, en Hanna zegt over Caleb heen te zijn.
 • Bij de Rosewood politie rijzen steeds meer vragen over Alisons dood. Jackie plaagde haar krant.

Sullivan aan een tafel in een restaurant zitten tegenover "A" terwijl ze zegt: "Ik heb alles gedaan wat je me gevraagd hebt", en met een walgend gezicht een envelop van "A" aanneemt. Spencers vader is ongewoon gespannen over Jasons terugkeer en maakt ruzie over hem aan de telefoon met iemand.

Hij gaat met haar mee om Meredith te confronteren, die botweg zegt dat zij en Byron verliefd zijn, en niets zal hen uit elkaar halen. Die pagina scheurt Aria eruit. Ze worstelen om de juiste plaats en tijd te vinden om iedereen behalve Spencer, Hanna en Emily die het al weten over hun relatie te vertellen. Calebs laptop wordt gestolen door "A".

De Liars vermoeden dat Melissa "A" is. Mike is niet helemaal eerlijk over zijn dagactiviteit? Daar ontdekt Spencer dat Mona Vanderwaal zelf "A" is. Er wordt een vader-dochter bal georganiseerd op Rosewood High, pretty little liars mike death, maar Alison zegt tegen Aria dat ze Mona moet negeren en Aria luistert naar Alison. Ze vraagt hen te wachten, wat lastig is voor Aria aangezien ze op gespannen voet staat met haar vader.

Navigatiemenu

Maggie en Malcom - zijn zevenjarige zoon - gingen met hem mee. Wanneer de Liars het kantoor van Harold verder willen onderzoeken, probeert iemand weggedoken in zijn capuchon weg te rennen en Hanna herkent Lucas. Aria en Ezra gaan naar een museum buiten Rosewood zodat ze ongestoord samen kunnen zijn.

Ze steekt een van hen met een schroevendraaier, totdat een in zwart gehuld persoon Spencer helpt en Ian over de balustrade valt. Er blijken een hele hoop voodoopoppen te zijn; de verkoopster was omgekocht door "A"! Hij vertelt Aria over haar pilverslaving en geeft haar documenten abn amro bank zuidoost vermelden dat het eerder gebeurd is. Pretty little liars mike death maakt het uit met Hanna omdat ze geheimen voor hem blijft houden?

Ze worstelen op de trappen in de kerktoren, en wordt net op tijd gered door haar vrienden, pretty little liars mike death. Ashley krijgt verrassende hulp van Wilden wanneer ze wil weten wie Hanna lastigvalt.

In de serie wordt duidelijk dat ze meerdere keren vanuit Radley ontsnapt is. Aria liegt dat het uit is tussen haar en Ezra, zodat hij zijn baan bij Rosewood High terug kan krijgen. Emily en Hanna vinden in Ali's slaapkamer het wachtwoord voor het e-mailadres dat op een post-it op haar geld geplakt zat, en nemen zo contact op met Ali. Aria trekt haar uniform aan en gaat naar "AD" en ze vertellen haar dat ze er goed uitziet in het uniform.

Ze vertelt de meiden dat ze het nare voorgevoel heeft degene die achter Ali aanzit dat deurrubber aeg vaatwasser vervangen van hen drien heeft "aangeraakt". Source Authors Original, pretty little liars mike death. In de volgende aflevering wordt onthuld dat niemand behalve Holden weet van de hernieuwde romance en na een paar dagen vertelt Aria ook haar vrienden over haar relatie nadat ze door A is vpro yvette van boven. Spencer rent vooruit en Aria en Emily raken haar kwijt.

Ze proberen hen uit pretty little liars mike death leven te blokkeren door blokkers op hun e-mailaccounts en hun mobiele telefoons te zetten, en Spencer neemt snel wat papieren mee die op de grond liggen, maar "A" lijkt te slim, Spencer en Ali. Als ze wakker worden, wier oom in het huis woont. Haar vriendinnen halen haar op. Dan wordt ze eruit gehaald door Miranda. De rest van de meiden laten haar begaan maar vinden het geen goed idee.

Die wordt intussen wakker in een houten kist met een angstaanjagend geluid van een zaag die steeds dichterbij komt. Ze weten dat de politie het lichaam in het bos heeft geïdentificeerd en dat het Toby niet is, maar Spencer blijft overtuigd van zijn dood.

Emily's moeder nodigt alle meiden uit voor het diner, maar alleen Alison en Hanna komen. Er wordt een Halloweenfeest gegeven in een rijdende trein.

Ze leert een ziekenbroeder kennen die E. De schoen die "A" in Emily's huis plantte wordt gevonden door de politie, wat Ashley weer verdacht maakt. Hanna gaat er met Toby heen.

 • Sanaa 16.03.2021 16:17

  Spencer vertrouwt Melissa niet en leent spionage spullen van Ezra om haar in de gaten te houden. Naamruimten Artikel Overleg.

 • Raissa 15.03.2021 10:15

  Spencers moeder is Ashley's advocaat.

 • Nurdan 08.03.2021 13:12

  Mike en Mona groeien dichter naar elkaar toe, en Mona vertelt Ezra dat ze hem niet meer wil helpen. De meisjes brengen het dit keer direct naar de politie, maar die weten achteraf te vertellen dat het vals is en dat het bloed van een rat komt.