Spotify offline afspelen op apple watch

 • Abonneren
 • Aandeel

Dit komt door de ingebouwde gps vanaf de Series 2 , die precies bijhoudt welke afstand je aflegt. Apple Watch. Al het advies over Apple Watch.

Muziek synchroniseren met jouw Apple Watch. Bekijk Apple Watch. Je kunt op je Apple Watch alle muziek beluisteren die er op je computer, iPhone of iPad staan. Je kunt ook het scherm stevig en lang indrukken om de bron voor muziek te selecteren.

Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Spotify heeft weliswaar een app voor de iPhone en iPad, maar deze is niet compatibel met de Apple Watch. Voor zondag Nu gaat Apple Watch beschikbare bluetooth apparaten zoeken. Lees ook. Nieuws Door Laura Grootaarts 7 december 1 min. Je kunt op je Apple Watch maximaal 2GB of tracks opslaan.

Hoe vind ik mijn AirPods terug als ze kwijt zijn?

Handmatig muziek naar je Apple Watch kopiëren

Je AirPods worden nu gekoppeld. Zakelijk Winkels. Gratis retourneren. Vanaf de Watch kun je kiezen op welk apparaat je muziek wilt afspelen, nummers een hartje geven zodat ze in je favorieten verschijnen en je onlangs afgespeelde afspeellijsten en tracks inzien.

In onderstaand stappenplan bekijk je hoe je een afspeellijst maakt met nummers of albums die je wil luisteren. Apple Watch.

 • Zo doe je dit:. De app klinkt eigenlijk te goed om waar te zijn.
 • Nu je een afspeellijst hebt gemaakt, is het tijd om hem op de Apple Watch te zetten. Nu gaat Apple Watch beschikbare bluetooth apparaten zoeken.

Dit doe je door via je iPhone in Apple Music naar Bibliotheek te gaan en op Afspeellijsten te tikken. Nog heel even geduld dus. Robyn Apple spotify offline afspelen op apple watch.

Daarna leggen we uit hoe je samsung galaxy s5 coolblue met de Apple Watch synchroniseert.

Al het advies over Apple Watch. Om muziek te kunnen luisteren heb je een koptelefoon nodig die via bluetooth verbonden is met je smartwatch. Aan de slag met muziek op Apple Watch. Zolang de muziek lokaal op je iPhone staat in de Muziek-app, kun je het naar de Apple Watch uploaden.

Stap 1: Bluetooth-koptelefoon koppelen

Een abonnement op Apple Music is daarbij handig, maar andere lokale muziek kun je ook overzetten. Niets zo irritant als een koptelefoon die van je oren afglijdt tijdens het lopen of fietsen. Om muziek te luisteren met je Apple Watch heb je naast je iPhone ook bluetooth oordopjes zoals Apple AirPods of een bluetooth koptelefoon nodig.

Bluetooth oordopjes koppelen. Deze is behoorlijk beperkt maar de belangrijkste functie, waardoor je tijdens het hardlopen net dat extra duwtje in de rug krijgt, doorloop je de volgende stappen:! Om een apparaat via bluetooth aan te sluiten, zit erin.

Je kunt geen losse tracks verplaatsen naar je Watch, spotify offline afspelen op apple watch. Daarnaast is het mogelijk om muziek op horloge te zetten.

Muziek kan ook via de speaker van de Apple Watch worden afgespeeld, maar we verwachten dat de kwaliteit daarvan niet al te best is.

Om muziek te luisteren met je Apple Watch heb je naast je iPhone ook bluetooth oordopjes zoals Apple AirPods of een bluetooth koptelefoon nodig.

Het luisteren van Spotify-nummers op de Watch doe je het beste met een bluetooth-koptelefoon, zoals de AirPods van Apple. Ga hiervoor als volgt te werk.

 • Je kunt muziek op de Apple Watch alleen afspelen als je een bluetooth koptelefoon gekoppeld hebt.
 • Nieuws Door Laura Grootaarts 7 december 1 min.
 • Om muziek te luisteren op je Apple Watch heb je geen iPhone nodig.
 • Kijk dan onder Stap 5 wat je moet doen.

Hoe moet je muziek streamen. Nieuws Door Koen van Ekeren 14 november 2 min. Zo doe je dit:. Artikel van:? Nieuws Door Laura Grootaarts 7 december 1 min. Muziek downloaden via Apple Music. Nu alles is gesynchroniseerd kun je muziek luisteren via je smartwatch.

Systeemvereisten

De app klinkt eigenlijk te goed om waar te zijn. Muziek luisteren op je Apple Watch zonder je iPhone. Om muziek te kunnen luisteren heb je een koptelefoon nodig die via bluetooth verbonden is met je smartwatch.

Wekelijks Apple nieuws in je mail Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac. Niets zo irritant als een koptelefoon die van je oren afglijdt tijdens het lopen of fietsen. Spotify offline afspelen op apple watch onderstaand stappenplan bekijk je hoe je een afspeellijst maakt met nummers of albums die je wil luisteren. Nieuws Door Laura Grootaarts 19 januari 2 min.

 • Fuat 11.01.2021 15:29

  Je kunt op je Apple Watch maximaal 2GB of tracks opslaan. Je kunt op je Apple Watch alle muziek beluisteren die er op je computer, iPhone of iPad staan.

 • Sami 15.01.2021 15:34

  Heb je veel gratis muziek gedownload? Althans, voor dat laatste geldt dat de liedjes in de app Muziek op de iPhone staan, en dus uit je eigen bibliotheek of van Apple Music moeten komen.

 • Lysbeth 17.01.2021 06:55

  Robyn Apple specialist. Er is ook Shuffle-knop aanwezig, die vreemd genoeg niet op het thuisscherm zit, maar boven de lijst met onlangs afgespeelde muziek.