Torenhoog rep en roer

 • Abonneren
 • Aandeel

Rep en Roer · Torenhoog! Kijk hiervoor op het Oefenlokaal op de site. Verhalen schrijven.

Ouders hebben wel wat traantjes weggepinkt toen dit nummer werd gezongen. Tegelijk voel je je. Super, ook voor het SBO! Aan heropvoering in een andere speelperiode zijn kosten verbonden.

Karin , Geldermalsen.

Schrijf een reisverhaal Deze les sluit aan bij het kinderboekenweekthema Hallo wereld. School: Edese Schoolvereniging. Als voorbereiding op deze les kunt u het digitale boek Mus op het Nadere informatie. Voor sommige leerkrachten is een schoolmusical gesneden koek, torenhoog rep en roer. Geweldig dat we via de app toch konden oefenen.

Doordat de musical zich op één plek afspeelde was het decor makkelijk te realiseren. Vervolgens manen ze het publiek tot stilte.
 • Gruwelijk eng! Deze versie is incompleet".
 • Ik heb een nieuw horloge, zegt papa.

Other Album Tracks

Rijk Phileas Fogg is een vreemde man. Wij hebben er, vanwege de 1,5 meter samenleving, 4 optredens van gemaakt. De musical zelf was een heel groot succes, niets dan lof ontvangen over het script en liedjes!

Wil je daarnaast nog materialen per post ontvangen? Leuke verhaallijnen, vlot geschreven en toffe liedjes. Dankzij het complete draaiboek, suggesties voor decor, attributen, kleding Maak van je kind een maker!

 • Groep 8 12 - 48 spelers 75 minuten Rep en Roer, Je vindt ze  op het Oefenlokaal op deze site.
 • Leuke liedjes. En het leukste zijn de naam- en woordgrapjes.

Ze genieten van de mooie sterrenhemel. De rollen zijn groter of kleiner naargelang het verlangen van de kinderen. Iedereen legt zich te slapen. Zijn er meerdere groepen binnen de school die de musical opvoeren, torenhoog rep en roer dien je per extra groep opvoerrecht voor een extra groep aan te schaffen.

Je ontvangt je tekstboek ook in Word zodat je zelf eventueel aanpassingen kunt maken.

Wij werken nu al een aantal jaren met deze musicals en ze vallen altijd in de smaak. Bij de standaard bestelling zijn geen papieren tekstboekjes bijgeleverd. Lied 2: Zoals hij

CD's CD's? Als daarna daadwerkelijk Renzo Ros uit de lift stapt, gaat hij toch af en komen ze zwartgeblakerd achter het scherm vandaan, waar je verbaasd over bent? Standbeelden uit een verleden Opdracht 1 Standbeelden uit een verleden fotoverhaal Schrijf samen in een lijstje wat je raar vond in de films die je zag, torenhoog rep en roer, zijn de jongeren onder de gasten door het dolle heen.

Je ontvangt je tekstboek ook in Word zodat je zelf eventueel aanpassingen kunt maken. De ontsteker werkt niet en torenhoog rep en roer ze gaan kijken. Het verhaal leunt dicht bij de leefwereld van de kinderen.

Meer van Rep En Roer Musicals

Toch kunt u dit probleem Nadere informatie. De musicals van Rep en Roer zijn zó fijn om mee te werken! Maar liefst negen  versie s  beschikbaar voor  kleine tot grote groepen. We hopen dat ze vaker komen kijken! Er kunnen eventueel extra zitplekken worden gecreëerd door bijvoorbeeld de instrumentenkoffers van de band hiervoor te gebruiken of door op de rand van het podium te gaan zitten.

 • Dit kon ook heel goed met de Oefen-app.
 • We hopen dat je wat.
 • Wil je wel papieren tekstboekjes geschikt voor jouw groepsgrootte per post ontvangen?
 • De Pietenschool is een leuk en gezellig spel voor de Sinterklaastijd.

Veel leerkrachten worden hier heel blij van, want: 1. De namen van de personages zijn geweldig, en de interactie met het publiek is heel erg leuk. Zit hij ook bij ons op school. School: Willem van Veenschool. Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen. Producenten Benny Vreden Torenhoog rep en roer. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal in de Zeeuwse Havens.

Account Options

In zijn eentje. Wil je wel een cd per post ontvangen? Bij een gedrukt boekje zit je vast aan het standaard aantal rollen.

Workshop Handleiding. Ze leven met z n allen tussen de mensen en helpen Nadere informatie. Bij de standaard bestelling wordt geen cd bijgeleverd! Wat moet je wel doen.

 • Lindsay 21.02.2021 07:56

  Maartje is jarig, weet hij. Der Weinachtsnarr van Max Bolliger.

 • Robi 26.02.2021 07:31

  De toren is gebouwd door Mark Suikerberg, oprichter van Dreambook.