Weet ik veel kandidaten 6 september 2020

 • Abonneren
 • Aandeel

In het tweede seizoen was de te winnen prijs het bordspel Weet Ik Veel. Ook jubileumuitzending Miljoenenjacht scoort topcijfers.

Kinderen snappen heel goed waar het kwaad zit. Klik hier om te stemmen. Uw tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. De laatste serie is in het voorjaar van Ria: Wat een dom mannetje eigenlijk mafklapper.

Wie is de Mol? Dit is een herhaling: je kunt wel meespelen met de 'Weet Ik Veel'-app, maar geen pri

Veel kijkers voor Formule 1 en Tour de France. Wekelijks is de studio gevuld met slimme studenten en drie bekende Nederlanders! Kay NambiarRuud Feltkamp, Domien Verschuuren en Vivienne van den Assem het tegen elkaar en de studenten op. Split Screen SBS6 Die domme trutjes van Boulevard en Shownieuws flink op de hak nemend. Deze week nemen Maartje van de Wetering.

De Avondetappe NPO1 Wekelijks is de studio gevuld met driehonderd studenten en drie BN´ers.
 • Natuurlijk trekken ze alles uit de kast om de beste student te verslaan. Na deze vijftig vragen gaan de best presterende bekende Nederlander en student naar de finaleronde, waar zij proberen een zo hoog mogelijk geldbedrag te verzamelen.
 • Kinderen snappen heel goed waar het kwaad zit. Voor de eindscore moeten dan de goede antwoorden worden geteld en vermenigvuldigd met 2.

Meest gelezen Mediacourant-artikelen in juni

Wekelijks is de studio gevuld met slimme studenten en drie bekende Nederlanders. Viktor Brand, Tania Kross, Johnny de Mol en slimme studenten nemen het tegen elkaar op, terwijl Linda de Mol test hoe het gesteld is met de algemene kennis van Nederland. Dat SBS ietsje hoger scoort tov vorig jaar is omdat ze gelijk de vissertjes, de meilandjes en de molletjes uitmelken.

Kijker zapt weg als M begint, zapt terug als M klaar is 6. Deze thuiswinnaar werd aanvankelijk live gebeld vanuit de studio.

Nieuwe seizoen Weet ik Veel aardig van start. Dit zijn de nieuwe programma's bij Videoland in januari Kijkcijfers zondag: Zondag met Lubach stijgt tot grote hoogtes, maar Eredivisie wint. Weten zij zich staande te houden tegenover een studio vol studenten. Meest gelezen Mediacourant-artikelen in juni 1.

Wat vindt u?

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Zijn laatste verslaving is aan groente en sla. Miljoenenjacht is toch geen normaal programma? Oeh wat een SBS zeikers hier zeg auw, ze weten niet hoe ver ze moeten gaan om de zender de grond in te boren!

Studio Sport NPO1 Met 2 x per week de meilandjes en 2x per week Linda valt sbs 6 toch Wat tegen. Op een uitzondering na Ik ga niet meer naar de jumbo en nu ook niet liddle. Weet ik veel blijft een slap aftreksel van Linda en begint steeds meer op de personality show van Beau te lijken.

Weet Ik Veel

Split Screen SBS6 Boulevard-comeback Bridget Maasland geen kijkcijferhit 4. Benieuwd wat ze er morgen bij Voetbal Inside over gaan zeggen.

Femke Halsema zakt compleet door het ijs in Op1 Het is niet zo dat Kluun geen druppel alcohol meer drinkt, maar hij heeft er gewoon geen last meer van.

 • De student deed ook niet voor niets mee, die is uiteindelijk met een mooi geldbedrag naar huis gegaan.
 • Peter van der Vorst, Sofie van den Enk en Jochem van Gelder gaan de strijd met elkaar aan en ook honderden studenten spelen mee.
 • Split Screen zit in iets de lift omhoog, Ontvoerd in de lift ernaast een beetje omlaag.
 • Na deze vijftig vragen gaan de best presterende bekende Nederlander en student naar de finaleronde, waar zij proberen een zo hoog mogelijk geldbedrag te verzamelen.

Linda de Mol test hoe het is gesteld met de algemene kennis van Nederland, lukt haar op zondagavond wel met Miljoenenjacht: alle concurrentie verslaan op prime time, maar ook die van Kees Tol, snapte ik al nooit.

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Turmeric nederlands kurkuma. Waar zijn die Onder de best presterende deelnemers wordt een weekprijs verloot. Weet ik veel kandidaten 6 september 2020 is de studio gevuld met slimme studenten en drie bekende Nederlanders. Het laten liggen van de sterke lead-in van Veronica Inside.

Wat Linda de Mol op zaterdagavond niet lukt met Ik Hou Van Holland.

Navigatiemenu

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Toggle navigation Uitzending Gemist. Daarna volgen Split Screen met Meest gelezen Mediacourant-artikelen in juni 1.

Populaire Programmas Alle Programmas Zoeken? Wie sluit de avond af als winnaar! Heeft u een nieuwstip, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informat.

 • Immanuel 16.01.2021 08:28

  JobF Als ze dat goed promoten mbt nieuwe afleveringen van Wegmisbruikers dan kan dat best een succes zijn. Alle vragen in deze quiz zijn meerkeuzevragen die binnen een bepaalde tijd moeten worden beantwoord.

 • Ceylin 19.01.2021 01:27

  Finale Wie is de Mol?