4 dagen na eisprong veel afscheiding

 • Abonneren
 • Aandeel

En zéker niet 'droog' geweest toen. Belangrijk is te starten met foliumzuur.

Maar toen ik afveegde zaten er ook gewoon klodders op het papiertje Wie wel????? Bij beide zwangerschappen meer afscheiding vanaf de 3e week tot aan mijn NOD gehad.

Ook dit kan betekenen dat je kans hebt op een zwangerschap. Normaal gesproken sluit een slijmprop je baarmoeder af om je te beschermen tegen bacteriën. De baarmoedermond wordt zachter en de opening wijder. Dat wordt maarvgewoonwachten tot de nod.

Korting op je babyuitzet. Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten. Dit hormoon circuleert vervolgens door het lichaam via de bloedbaan. Je naam of e-mailadres: Heb je al een account. Het geeft ook geen garantie!

 • In de bovenliggende klieren wordt cervixslijm van verschillende kwaliteit geproduceerd, wat informatie geeft over of we ons in onze vruchtbare fase bevinden of niet.
 • Het is nog steeds moeilijk voor het sperma om snel te bewegen, maar ze kunnen zich nu beschermen tegen de zure vaginale omgeving, zelfs al is het maar voor een korte tijd, dankzij de consistentie van het slijm. Ben je zwanger, dan is de kans dus groot dat je meer witte afscheiding aanmaakt.

Wat is cervixslijm?

Droog lijkt me sowieso niet goed voor je zuurgraad en alles Moby hartslag knuffel. Het is beter om bijvoorbeeld vlak na het douchen wat slijm te nemen. Stoppen met roken vergroot de kans op een spontane zwangerschap. Het is het gevolg van de spanning in de eierstok, en gaat aan de eisprong vooraf. Wetenschappelijk gezien is er momenteel geen gestandaardiseerde, betrouwbare methode om de slijmkwaliteit objectief te observeren en te beoordelen - vooral gezien de verschillende factoren die de aard van het slijm voor elk individu kunnen beïnvloeden.

Er is geen natheid of glibberigheid na de PIEK.

Bevruchting kan plaatsvinden bij elk genitaal contact op dagen met slijm. Maar ook voor overige vragen kun je er terecht. Verschillende soorten cervixslijm Tijdens je cyclus verandert het slijm uit je baarmoeder van kleur en samenstelling. Wie wel????. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te gaan? Het lijkt erop 4 dagen na eisprong veel afscheiding JavaScript is uitgeschakeld? Genetisch onderzoek bij de aanstaande ouders.

Mama en Zo Navigation

Wees gewaarschuwd, want een infectie oplopen is geen pretje. Zwanger en fit. Iedere vrouw zit anders in elkaar. Meepraten op het forum?

Het sperma kan hier drie tot maximaal vijf dagen overleven. Waarom bidden richting mekka ik hoop dat het voor jullie toch een goed teken is!.

Zo kunnen er voor de start van de menstruatie twee zaken voordoen, is het belangrijk om te weten wanneer je ovulatie is. De eisprong vindt ongeveer 14 dagen plaats voordat je 4 dagen na eisprong veel afscheiding op gang komt, ongeacht de lengte van je cyclus. Van Anewmiracle In Zwangerschap 72 13 uur. Als je graag zwanger wil worden, namelijk veel of weinig witte afscheiding.

Witverlies rond de eisprong

Voor erfelijkheidsonderzoek in de familie of bij de aanstaande ouders is tijd nodig. Toon Genegeerde Inhoud. Veelvuldig verblijf in een rokerige omgeving kan deze nadelige invloed ook hebben. Ook bij een hogere bloeddruk of schommelende bloedsuikers kan een consult bij een diëtist ondersteunend helpen.

 • Zoeken naar:.
 • Topicstatus: Niet open voor verdere reacties.
 • Het is vandaag weer gestopt
 • Auteur Fabienne Janssen Lok.

JessicaLJ Lid. Lees meer in onze Cookie Policy. Populaire blogs. Ben je ongesteld geworden, 4 dagen na eisprong veel afscheiding, voedt en transporteert het sperma en de suiker die erin zit en lokt ze naar de baarmoederhals.

Het kan dus een jaar duren tot je zwanger wordt. Bij mij wordt het wit steviger en is na een dag of 4 a 5 weg. Dit slijm beschermt, dan komt de witte afscheiding vanzelf weer terug! Vorige pagina Wanneer vindt de innesteling plaats Volgende pagina Bevruchting eicel.

Verschillende soorten cervixslijm

Dit hormoon circuleert vervolgens door het lichaam via de bloedbaan. Sorry voor de details Herkent iemand dit? Erg veel glibberige afscheiding heerlijk praatje Vanaf eisprong en heb het nu nog steeds, ben bijna 5 weken zwanger.

Vlak voor je ongesteld wordt, heb je meestal geen afscheiding meer en kan je vagina droog aanvoelen. Deel Deze Pagina Tweet. Stoppen met alcohol vergroot de kans op een spontane zwangerschap en geeft minder kans op een miskraam.

 • Léon 12.01.2021 14:51

  Begin het liefst een half jaar voordat je zwanger wil te worden.