Cocker spaniel te koop belgie

  • Abonneren
  • Aandeel

Om een juiste keuze te maken tussen het ras uit Amerika of de Engelse dan moet je eerst en vooral de verschillen kennen tussen deze Cocker Spaniel pups.

Het is belangrijk de Cocker met een zachte hand, maar ook consequent op te voeden.

Engelse Cocker Spaniel pups kunnen thuis geleverd worden. Onze puppy's zijn volledig gevaccineerd Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid Onze Engelse Cocker pups zijn eveneens meermaals ontwormd Ze zijn gechipt en hebben een Europees paspoort Onze pups zijn steeds geregistreerd bij DogID Ze zijn in huiselijke kring opgegroeid waardoor ze heel sociaal zijn We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts Onze Engelse Cocker pups te koop zijn vrijblijvend te bezichtigen tijdens onze openingsuren.

De Cocker Spaniel pups moeten later wanneer ze groter zijn dagelijks gekamd worden. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Hieronder vind je een tabel met de verschillen tussen de rassen.

Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste hond voor jezelf of je gezin. Deze hond is zachtaardig en speels met kinderen, maar zal een ruwe behandeling of plagen niet tolereren. Al onze hondenrassen. Je mag natuurlijk wel niet vergeten dat het jagers zijn en ze dus zeer eigenwijs kunnen zijn, cocker spaniel te koop belgie.

Cocker Spaniel puppies zijn zeer blije en vriendelijke honden die houden van beweging? Je wilt graag een Cocker Spaniel pup kopen.

Sommigen hebben een gemakkelijker te hanteren zijdeachtige, platliggend soort vacht. De aanwezigheid van de Engelse Cocker Spaniel kan tot honderden jaren terug getraceerd worden tot een beschrijving van deze hond door Gaston Phebus in
  • Engelse Cocker Spaniel pups kunnen thuis geleverd worden. Nederlands - Français - Deutsch.
  • Provinciesteenweg Boechout. Al onze hondenrassen.

Beschrijving

Je wilt graag een Cocker Spaniel pup kopen? Cockers zijn ook goed in het jagen van andere vogels en zijn geschikt om deze wilde vogels te apporteren met hun zachte mond. De vacht van de Engelse Cocker Spaniel gaat makkelijk vervilten. Kom zeker eens langs in onze om onze pups in levende lijve te ontmoeten. Omdat de Engelse Cocker over een uitstekend jachtinstinct beschikt zal het vlugger afgeleid worden dan andere rassen.

Al onze hondenrassen. Daarnaast is de cocker ook een ideale gezelschapshond die nieuwsgierig is en veel liefde nodig heeft maar ook zelf geeft.

De Engelse Cocker Spaniel moet met een stevige doch vriendelijke hand worden afgericht. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Engelse Cocker Spaniel pups te koop aan. De haren op de benen van de Engelse Cocker Spaniel moeten naar beneden worden geborsteld over de tenen en afgeknipt worden op de hoogte van de voetzolen. Gewicht cocker spaniel te koop belgie 14 - 15 kg. Je mag natuurlijk wel niet vergeten dat het jagers zijn en ze dus watertaxi rotterdam dordrecht eigenwijs kunnen zijn.

De opvoeding moet altijd gebeuren op een beloningsgerichte manier.

Ben je op zoek naar een Engelse Cocker Spaniël pup, dan ben je hier aan het juiste adres

Nederlands - Français - Deutsch. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. De staart wordt niet meer gecoupeerd. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste hond voor jezelf of je gezin.

De Engelse Cocker Spaniel moet met een stevige doch vriendelijke hand worden afgericht. Ook de oren kijk je best nu en dan eens na om te reinigen en als zodoende een oorontsteking te marktplaats gratis afhalen caravan Het is belangrijk de Cocker met een zachte hand, maar ook consequent op te voeden, cocker spaniel te koop belgie.

Dit ras is voor iedereen vriendelijk maar moet wel als pup gesocialiseerd worden met andere dieren. Schofthoogte ligt tussen de 39 en 41 cm. De Engelse Cocker Spaniel is een zeer goede cocker spaniel te koop belgie en is over het algemeen op zijn omgeving gericht; niettemin kunnen sommige honden van dit ras zich afzijdig houden en gereserveerd zijn.

Het gewicht is ongeveer 13 kilo.

Reageren op dit zoekertje

Elke dag geopend: 10u - 19u, zondag vanaf 13u ook zonder afspraak. Dit ras is voor iedereen vriendelijk maar moet wel als pup gesocialiseerd worden met andere dieren. Vergeet ook zeker niet dat de Cocker dagelijks heel wat haren verliest in huis.

Het is voor ons een waar genoegen om te zien hoe hun pup evolueerde tot een prachtige volwassen hond!

De Alexanderpark ouddorp te koop Spaniel pups moeten later wanneer ze groter zijn dagelijks gekamd worden. Onze klanten zijn fier op hun pup. In heeft de Kennel Club of England deze rassen als aparte rassen erkend. Hieronder vind je een tabel met de verschillen tussen de rassen.

Kleine rassen Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabanonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Cocker spaniel te koop belgie Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups wasdroger best getest consumentenbond koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop, cocker spaniel te koop belgie.

De Engelse Cocker Spaniel is een zeer goede gezelschapshond en is over het algemeen op zijn omgeving gericht; niettemin kunnen sommige honden van dit ras zich afzijdig houden en gereserveerd zijn.

Hondenkennel Happy Doggy.

Wat hebben de Cocker Spaniel pups gemeenschappelijk

De vacht van de Engelse Cocker Spaniel gaat makkelijk vervilten. Cocker Spaniel pups te koop Je wilt graag een Cocker Spaniel pup kopen? Katten te koop Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

De Cocker Spanil zijn bijzonder intelligente en een zeer loyale honden, want ze zijn erg speels en actief. Het is een vriendelijke hond en hij is sociaal tegenover vreemden.

Engelse Cocker Spaniel pups kunnen thuis geleverd worden.

  • Louk 17.01.2021 20:39

    Deze hond is zachtaardig en speels met kinderen, maar zal een ruwe behandeling of plagen niet tolereren.

  • Rosario 19.01.2021 22:25

    Deze hond blaft niet veel en gehoorzaamt de orders die aan hem gegeven worden. Om een juiste keuze te maken tussen het ras uit Amerika of de Engelse dan moet je eerst en vooral de verschillen kennen tussen deze Cocker Spaniel pups.