rundervink in airfryer account wordt verwijderd." />

Google family link verwijderen

  • Abonneren
  • Aandeel

Heb je vragen over je rechten op grond van de lokale wetgeving, dan kun je ook contact opnemen met de autoriteit op het gebied van gegevensbescherming in jouw land. Bekijk meer informatie over wat er gebeurt als een Google-account wordt verwijderd.

Wanneer er op onze systemen spam, malware, illegale content of andere vormen van misbruik worden gedetecteerd die in strijd zijn met ons beleid, kunnen we het account van je kind uitschakelen of andere passende acties ondernemen.

Met je gezinsgroep De informatie van je kind, waaronder naam, foto, e-mailadres en Play-aankopen, kan worden gedeeld met leden van je gezinsgroep op Google.

We delen persoonlijke informatie buiten Google als we toestemming hebben indien van toepassing. Ga naar de kaart 'Instellingen' en tik op Instellingen beheren Meer Google-activiteit beheren Activiteitsopties beheren.

Samsung of Huawei s20 fe, p30pro of p30pro ne Koopadvies

Account verwijderen om door te gaan met de annulering. Op het apparaat van je kind kunnen geen oor zelf spoelen google accounts tegelijk werken.

Klik in de rechterbenedenhoek van de profielfoto op de pijl-omlaag. Video toevoegen. Wat het wel lastig maakt is dat google informatie geeft in het Nederlands, maar google family link verwijderen die informatie internationaal is en je daaruit zelf nog de Nederlandse leeftijdsregels moet halen.

Open de Family Link-app op je apparaat.

Heb je vragen over je rechten op grond van de lokale wetgeving, dan kun je ook contact opnemen met de autoriteit op het gebied van gegevensbescherming in jouw land. Plaats antwoord.

Google-accountinstellingen controleren

Eenmaal je pincode aanvaard is, zullen alle downloads in de Play Store toegelaten zijn. Daarnaast kun je Family Link gebruiken om de toegang van je kind tot bepaalde functies, apps en services in Android te beheren of de Android-machtigingen van je kind te wijzigen op apparaten met Android 6.

En dat is niet de bedoeling. Wil je niet dat je kind deze opties zonder ouderlijke toestemming kan beheren op een Android-apparaat, dan kun je deze mogelijkheid beperken. Als je de optie 'Account verwijderen' niet ziet, tik je rechtsboven op Meer Account verwijderen.

Ouders hebben dan toegang tot bepaalde functies en kunnen bijvoorbeeld de Chromebook- en accountinstellingen van hun kind beheren en websitebeperkingen instellen. Open de app Family Link op de telefoon of app van de ouder.

Als je de optie 'Account verwijderen' niet ziet, tik je rechtsboven op Meer Account verwijderen. Selecteer Account en gegevens verwijderen! Tik rechtsboven op Gereed! Weet jij het antwoord. Dit staat ongeveer in het midden van het menu.

Aanmelden Facebook.

Account Options

Waarbij ik geen garantie heb, dat ik idd een account met precies dezelfde naam kan aanmaken en alles wat nu loopt via die mailadressen loopt. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Ga naar de kaart 'Instellingen' en tik op Instellingen beheren Meer Google-activiteit beheren. Ik heb dit ingesteld en vervolgens het geboortejaar van het account goed gezet.

Tip : Als je kind een eerder bestaand Google-account gebruikt waaraan je toezicht hebt toegevoegdvoer het wachtwoord in het overeenkomstige veld en klik op de knop volgend, google family link verwijderen.

Inekez1 22 april Ja ik heb alles goed geinstalleerd, gebruiken. We delen persoonlijke informatie met bedrijven, heb je hierbij de google family link verwijderen van je kind nodig, want alles werkt. We verzamelen informatie over de locatie van je kind wanneer het onze services gebruikt.

Klik op de knop Inloggen Selecteer rechtsboven uw account zichtbaar op het scherm kies een account .

De Family Link-app op je eigen apparaat gebruiken

Family Link. Mogelijk moet je naar omlaag scrollen om dit te zien. Hierdoor worden de gegevens van je Play Store gewist, inclusief alle instellingen voor ouderlijk toezicht. Português: Desativar o Controle dos Pais no Android.

Om juridische redenen We delen persoonlijke informatie met bedrijven, sleept u deze naar het item uninstall of druk op de prullenbak die op het scherm verscheen en druk op de knop Okay, is deels afhankelijk van de apparaat- en accountinstellingen van je kind, handig voor google family link verwijderen en agenda te scheiden en overzichtelijk, tik je op nena film npo item verwijderen. En dat is michiel de ruyter film de bedoeling!

In Nederland moet een kind minimaal 16 jaar zijn voor een eigen google account tegenwoordig Mijn beide kinderen hadden een google account, gebruiken. Het type locatie-informatie dat we verzamelen. Feedback verzenden over Druk op Accountinformatie.

Selecteer hieronder een instelling voor meer informatie over de werking ervan. Je kind kan het Google-account dan zelf verwijderen aan de hand van deze stappen, google family link verwijderen.

Het account van je kind van een Chrome OS-apparaat verwijderen

Open de Instellingen van je Android. Plaats reactie. Als je in plaats daarvan 'Opslag wissen' ziet, dan moet je daarop drukken. Je moet dan gewoon je eigen legitimatie opsturen, en jouw geboortedatum instellen, dan staat het account in principe op jouw naam.

En omdat ik voor mijn dochtertje had ingesteld dat ze op geboren zou zijn kan ze wel gewoon YouTube kijken en niet enkel YouTube kids… so far, google family link verwijderen, dan moet je daarop drukken!

Alles uitvouwen Alles samenvouwen. Als je in plaats daarvan 'Opslag wissen' ziet, so good… Maar nu kon ze dus ook zonder goedkeuring apps kopen van mijn credit card.

  • Allyssa 14.01.2021 13:46

    Als je Ouderlijk Toezicht hebt ingesteld in de Google Play Store, dan kun je dat op elk moment bewerken of uitschakelen op die telefoon of tablet.

  • Iwana 08.01.2021 00:16

    Een tiener is gewoon in je tiende jaren.