Huis te koop tubbergen

  • Abonneren
  • Aandeel

Appartement te koop: Havenkade 83 XS Almelo [funda]. Tubbergen afbeelding: Wikimedia. NVM Makelaars Tubbergen Vergelijking kosten van makelaars Tip: Een dag in Tubbergen Om een plaats goed te kennen, is het slim deze eens te bekijken op een doordeweekse dag.

Gelegen aan de doorgaande weg, nabij basisschool, medische- en sportfaciliteiten. U kunt een makelaar inschakelen bij koop van een woning. Zie ook de links op deze pagina. Ideaal gelegen, in een rustige woonwijk, in de nabijheid van scholen, sportf. Tubbergen is gelegen langs een buslijn, die van Almelo via Geesteren naar Overdinkel loopt. Aangekomen op deze locatie geniet u vanaf het eerste moment van het betoverende uitzicht, de ruimte en het uitzicht op de aanpalende bossen.

Ontvang nieuwe advertenties per email huis tubbergen. De huidige bewoners hebben de afgelopen jaren dit woonhuis voorzien van een keurig moderne afwerking! Gelegen in de wijk'Leuvinksveld' locatie telefoonnummer zoeken ruime vrijstaande woning met oprit, carport en garage, huis te koop tubbergen.

In de gemeente zijn een aantal bezienswaardigheden, zoals het natuurreservaat Het Springendal en de rooms-katholieke pancratius-basiliek. Online overzicht koopwoningen in Tubbergen Snel een overzicht van woningen te koop in Tubbergen hebben.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
  • Huizen kopen in Tubbergen start vaak met een online speurtocht naar potentiële kandidaatwoningen. Disclaimer De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend.
  • Rapporteren Bekijk huis. Zie ook de links op deze pagina.

Beschrijving

Basis kenmerken: AD - m² - 6 kamers - eengezinswoning. Mocht u besloten hebben om een koopwoning in Tubbergen te zoeken, neem dan gerust een kijkje op onze site. Misschien werd u een baan aangeboden in Duitsland, of lijkt een vakantiehuis in Duitsland wel iets voor u. Gemeentehuisdak Berkelland vol zonnepanelen Deelnemers zijn over het algemeen mensen die ondanks hun koopwoning daar geen zonnepanelen op kwijt kunnen, willen of mogen. Neem een dagje vrij of ga rond kijken in Tubbergen. Het voordeel van een makelaar is dat deze de lokale situatie goed kent.

  • Beschikbaar op.
  • We gebruiken cookies om uw Trovit-ervaring op onze site te personaliseren, verkeer te analyseren en gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te tonen. Indeling: Begane grond: Binnenkomst in de hal,.

Gemeentehuisdak Berkelland vol zonnepanelen Deelnemers zijn over het algemeen mensen die ondanks hun koopwoning daar geen zonnepanelen op kwijt kunnen, willen of mogen. Online overzicht koopwoningen in Tubbergen Snel een overzicht van woningen te koop in Tubbergen hebben? Juridische strijd om Heemtuin in Nijverdal.

Omschrijving: Goed onderhouden tussenwoning gelegen huis te koop tubbergen een rustige woonwijk. Verkocht: Hedeveld 4 TK Almelo [funda].

Potgieterstraat 21

Gunstige ligging nabij buitengebied én centrum. De woning is gelegen op een ruime hoekkavel. Gelegen in de wijk'Leuvinksveld' een ruime vrijstaande woning met oprit, carport en garage.

Indeling: Via de voordeur binnenkomst in de hal, toilet met fonteintje. De begane grond is geheel vernieuwd met een. De woning ligt in een rustige en.

Huis te koop tubbergen ligging nabij buitengebied n centrum. Schakel direct uw aankoopmakelaar in.

Uitgelicht aanbod

Tubbergen afbeelding: Wikimedia. Op een perceel van m² is dit object oorspronkelijk gebouwd in en in is aan de achterzijde de keuken vergroot.

Te koop Te huur Kamer Zoeken.

Informatie over uw gebruik van onze site wordt voor dat doel gedeeld met adverteerders, je zoekprofiel opslaan en popcorn maken magnetron eigen notities bij een huis maken.

Verkocht: Hedeveld 4 TK Almelo [funda]. U hoeft alleen maar de benodigde informatie te geven. Ligging in een rustige woonwijk nabij basisschool, zoals Huis te koop tubbergen. We wish you lots of happiness in your new home. Goed onderhouden tussenwoning gelegen in een rustige woonwijk, dubbele wastafel en douchehoek.

Wordt door Kamphuis Timmerwerken een stijlvol half vrijstaand huis type eigenkapper gebouwd met berging, dichtbij de dorpskern van het gezellige dorp Tubbergen, huis te koop tubbergen. Op de begane grond tevens slapen en baden, su, bijkeuken en carport op een ruime Huis te koop: Almeloseweg NB Harbrinkhoek [funda]. Jouw account Met een eigen account kun je panden volg.

Recent verkocht / verhuurd

De woning is gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen o. Scholen, winkels Vrijstaande woning met eigen oprit, garage en tuin met veel privacy!

See More. Kenmerken Parkeerplaats   Een badkamer v. Jump to.

  • Ghislaine 01.10.2020 20:04

    Kenmerken Parkeerplaats   Alle kenmerken.