Leuke zwembaden midden nederland

 • Abonneren
 • Aandeel

De kleintjes kunnen zich ook de hele dag prima vermaken in het Kinder-doe-bad of in het Kids Junglebad. Genoeg gezwommen? En van de fijne sauna kan jij zelf gebruikmaken.

Profiteer van last minute prijzen! Geschikt voor alle leeftijden. Naast zwemmen, spelen en duiken, kan je er relaxen in een whirlpool en je kan glijden van diverse spannende glijbanen. Klik hier voor de openingstijden. De deur uit.

Vonden wij het dat waard: nee. Zo is een dagje Eemhof 5 keer. Ik hoop maar niet dat het buitenbad in de Tongelreep gaat sluiten. Ook interactieve games en snelheidsmeting in de glijbaan houden deze attractie langer leuk. Mooie uitkomst: ze scoren allemaal een zeer ruime voldoende, een aantal baden scoort zelfs zeer goed leuke zwembaden midden nederland 'veiligheid en toezicht'!

In dit zwembad is voor jong en oud ook van alles te doen.

Dit zwembad vind je in Amsterdam Zuid. Kinderen kunnen ravotten in het Kids Junglebad en voor snelheidsduivels is er een enorme glijbaan.

Parkvakanties blog

Precieze entreeprijzen vind je  hier. Daar ga ik ook eens een kijkje nemen! Met spetterende lichteffecten en muziek kunnen kinderen zich in het water uren vermaken. Dit zwembad vind je in Amsterdam Zuid. En hij ziet er inderdaad leuk uit! Zwembad Hoornse Vaart is misschien wel het uitgebreidste zwembad van Noord-Holland.

De foto kan je naderhand naar jezelf mailen. Want wat zijn eigenlijk de llerleukste zwembaden van Nederland. Mooie en snelle wildwaterbaan en leuke baden voor kleine kinderen, leuke zwembaden midden nederland.

Altijd korting. Het binnenbad is vrij klein, maar 's zomers vind je hier grote ligweiden rond buitenbaden met twee glijbanen. Beeldbron: Aqua Mundo - Centerparcs.

Testuitslag subtropische zwembaden

Alleen was in een enkel bad de concentratie voetschimmel veroorzakende bacteriën nét aan de hoge kant. Op maandag, dinsdag en donderdag is Aquadome gesloten.

Alleen al de glijbaan uit de Holle Bolle Speelboom is voor kinderen een feest, maar laten we ook het fonteinplein en de discoglijbaan niet vergeten. In een aantal baden deed een laboratorium hygiëneproeven: om precies te zijn van de vloer naast het bad, in de kleedkamers en in de douches.

Ach, detail! Voor de allerkleinsten is er waterpark Playa. Liever samen met je kind roetsjen. Voor de allerkleinsten en tieners is er weinig vertier. Vroeger hadden ze hier ook een buitenbad maar die is helaas weg.

Hoe zijn de subtropische zwembaden getest?

Door de spannende attracties zeer geschikt voor oudere kinderen en tieners. Naast uitgebreide baby- en kinderbaden heeft dit zwembad ook een Koraal-bad. Het Tikibad is niet alleen een tropisch zwemparadijs. Een prachtig, groot zwembad met leuke attracties.

Prima te doen dus? Met elf spannende glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van Nederland en Belgi? Geniet met het hele gezin en ga eropuit met leuke zwembaden midden nederland. Dit zwembad is een paradijs voor kinderen. Evenementen Loading Hoi, wij zijn ook zwembadfans. Ga eens kijken in Assen? Je kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider.

De omgeving is wl een grote attractie: in dit schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap waan je je diep in Frankrijk. Verder is er een svr camping alphen aan de rijn, dus als je eens in Assen bent zeker wel de moeite waa.

Top 10 subtropische zwembaden Nederland 2020

Aqua Mundo De Kempervennen heeft een 62 meter lange glijbaan, een wildwaterbaan en een koraalbad. Kijk ook eens naar Thermen Euskirchen dit bad is helaas niet echt gemaakt voor kinderen. Met deze gratis app vind je gemakkelijk de mooiste fietstochten en leukste uitjes bij jou in de buurt.

Subtropische zwembaden kaart.

Beeldbron: Aqua Mundo - Centerparcs. In de donkere glijbanen Moonlight en Starfight glijd je langs lichteffecten en watervallen? Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst.

 • Sergio 19.01.2021 11:41

  Met de Turbo Twister heeft de Eemhof een super spectaculaire glijbaan van maar liefst meter lang. Maar je kunt hier ook snorkelen en er is een duikschool.

 • Rigtje 21.01.2021 08:19

  Je kunt er foto's laten maken aan het eind van de glijbaan en die plaatjes — indien gewenst — direct de digitale wereld in sturen. We zagen het meerdere keren misgaan, met huilpartijen en schaafwondjes als gevolg.

 • Baki 22.01.2021 03:07

  Volgens mij wel in emmen geloof ik Aquarena of zoiets vlak bij het Scheper ziekenhuis. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.