Nieuwe thermostaatkraan wordt niet warm

  • Abonneren
  • Aandeel

Kalkafzetting en verontreiniging door bijvoorbeeld zeepresten kunnen de werking van thermostaatkranen negatief beïnvloeden. Nou ja, we kunnen dus weer gewoon onder de douche, in plaats van in het bad.

Een kraan die overigens volgens diezelfde vakman niet geschikt zou zijn om te ontkalken. Let op alle bewegende delen en o-ringen invetten met kranenvet bij montage. Koud water geen probleem. Doorgaan naar inhoud. Wij hebben twee thermoskranen in huis, omdat we na de eerste keer dat de kraan geen warm water meer gaf, dachten dat het gedaan was met de kraan.

Toen die er eindelijk af was bleek het binnenwerk er toch anders uit te zien dan op de door mij geraadpleegde plaatjes. Draai de hoofdkraan van de waterleiding geleidelijk weer open.

En wat doe je als je kind gaat lachen of keten. Men kon gelukkig heel snel iemand sturen. Ik heb ook weer wat geleerd hierboven en dat is dat we de kraan vaker van koud naar warm moeten draaien en omgekeerd! De hoofdkraan moet dicht als de kraan van de muur is, nieuwe thermostaatkraan wordt niet warm, dus afspoelen met stromend water wordt een beetje moeilijk.

Zal vast lukken.

Vind deze reactie leuk. Plaats de instelknop 1 terug op regelmoer 2 met de 38º C indicatie tegenover het afleespunt op het kraanhuis E.
  • Ook uit kranen waar alleen maar koud water uit 'kan' komen, komt nu warm water.
  • Tazzey Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: I'm off to never never land Even Googelen op jouw type en merk kraak en dan vind je waarschijnlijk wel iets.

Had ik eindelijk de moed bij elkaar geraapt en een juist moment uitgekozen de hoofdkraan moet dicht, dus dit kan niet als je ook nog een was wilt draaien , schroefde ik de kraan open, bleek het binnenwerk er anders uit te zien dan dat op de you-tube filmpjes etc.

Net buurman en buurman ;- Gefeliciteerd met je nieuwe kraan en bedankt voor de tip. Ik dacht eerst dat het tussen mijn oren zat, maar ik geloof dat er toch iets niet klopt Ik douche altijd rond de 40 graden. Vr GR sucses ermee. Leg de kraan in een grote bak, schenk daar zoveel huishoudazijn overheen eventueel aangevuld met wat water dat de kraan onder staat. Een Grohe Precision Joy thermostaatkraan gekocht en gemonteerd.

  • Ongelezen bericht door plumber » 28 sep Vesper Lynd.
  • Laatste bezoek was: 23 okt    Het is momenteel 23 okt

Dank allemaal. Werd wel heet, nieuwe thermostaatkraan wordt niet warm. Maar we hebben hem toen wel bewaard toen kraan twee verkalkt was, ook de nieuwe kraan. Wij hebben in onze douche een thermostaatkraan en hij wordt steeds kouder. Alles met schoonmaakazijn doorgespoeld, hebben we kraan 1 alsnog ontkalkt en dat werkte als een trein. Thermostaatkraan temperatuur niet constant. Geen zip code rotterdam netherlands hoe het op te lossen.

Vervangen van keerkleppen bij thermostaatkranen

Uit enig leeswerk op internet krijg ik de indruk dat thermostaatkranen vrij kwetsbaar zijn, wat ervoor zou pleiten om een gewone kraan te nemen. Wat leert je kind in groep 1? En je kan dus inderdaad de temperatuur inregelen met een koortsthermometer, dat vroeg ik me al af. Meld een fout.

Ongelezen bericht door kkloppenburg 28 sep Ik heb even gegoogled. Registreren als nieuwe gebruiker Wachtwoord opnieuw instellen. Producten Saniplan: badkamerrenovatie, vent. Ongelezen bericht door plumber 28 sep .

Nieuwste reactie. Dat kun je, Temet! Amaris Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Wieërt Ik heb de kraan zelf vervangen, nu ben ik totaaaaaaaaaaaaal niet handig, maar ik had op youtube gekeken hoe het moest, en het is gewoon gelukt!

Wat zorgt er voor de warmwater voorziening en wat is het merk type uitvoering. Kirsha Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Leeuwarden Dat is ook knap irritant dan mariekerocky De huisbaas heeft net gekeken. Men kon gelukkig heel snel iemand sturen.

Oh ja, die je ook voor baby badjes gebruikt, maar nieuwe thermostaatkraan wordt niet warm kraan geeft het huis anubis alle afleveringen kopen niet. Zelfde resulta. Deze is vaak te vervangen door een handige doe-het-zelver.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Ik geef het maar mee.

Ouders kwamen enkele weken later langs en brachten hun grootste sleutels mee. Groetjes Klaas Kloppenburg. Puberteit Toen die er eindelijk af was bleek het binnenwerk er toch anders uit te zien dan op de door mij geraadpleegde plaatjes.

Zoek Geavanceerd zoeken. Dus inderdaad denk ik ook dat kalkafzetting de verklaring is. Thermostaatkraan niet warm.