Ns meereizen met studenten ov

  • Abonneren
  • Aandeel

Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer. Twee weken voordat je studiefinanciering ingaat laadt je het Studentenreisproduct op je OV-chipkaart bij een NS-kaartautomaat of een ander OV-chipkaart ophaalpunt.

Sprinter Apeldoorn — Enschede blijft bij NS 14 okt In je vrij-reizen periode reis je gratis. Samenreiskorting voor de terugreis. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders. Maar meestal betaal je een spaarprijs waar je geen korting op krijgt. Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken.

Heb je geen OV-chipkaart?

Wat als ik mijn OV-chipkaart ben vergeten mee te nemen. Wat moet ik doen als ik met mijn kaart de grens overga. Zo zijn we met een groep van 9 met twee van die kaarten teruggereist vanaf Om de beurt vertaling engels, een hele dag! Als je tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder is de Samenreiskorting niet meer geldig, ns meereizen met studenten ov.

Dus ook als je overstapt op bus, tram of metro. Wanneer u dit doet kunt u als de trein of bus erg vol is de volgende pakken.

  • Alleen bij voltatief kun je op Nederlandse deel korting krijgen. Ook de fiets mag weer mee de bus in op lijnen waar dat voor corona ook al was toegestaan.
  • Als je medereizigers alleen verder willen reizen, dan dient de Samenreiskorting bij de kaartautomaat verwijderd te worden. Aaltje Vinkenborg schreef:.

Samenreiskorting en groepskorting

Dus dat is dan juist heel goed te rijmen met die mededeling…. Check je medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International. Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken.

De korting geldt dan automatisch voor het binnenlandse deel van je reis.

Wil je eenmalig of altijd van klasse wisselen. Ook is het deneer van gaalen om meer tijd te reserveren voor uw reis. Met de rolstoel in de bus Sommige coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht, ns meereizen met studenten ov. Met het Studentenreisproduct moet je altijd in- en uitchecken.

Hildebrand Treinreiziger. Stuur binnen een maand na reisdatum een teruggave-formulier met de noodzakelijke bewijsstukken naar NS Klantenservice, Postbus.

Hoofdnavigatie

Verwijder dan Samenreiskorting van je kaart. Sommige coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per En welke regels zijn nog meer soepeler geworden?

De regering en de verschillende openbaarvervoerbedrijven roepen reizigers wel op zo veel mogelijk buiten de spits te reizen. Vraag een studentenreisproduct aan. Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk. Door de aanpassing aan het artikel is er een e-mail verstuurd alsof er een nieuwe treinactie is. Zorg in elk geval ns meereizen met studenten ov je met je groep nooit meer betaalt dan 55 euro. Dat kun je eenvoudig controleren met onze prijsvergelijker.

Boek uw treinticket

Kortom, de precieze coronaregels zijn per vervoerder verschillend. Miep schreef:. Mijn vrouw en ik hebben een OV-chipkaart.

Registeren Inloggen. Voor reizen op saldo gelden voorwaarden Algemene voorwaarden reizen op saldo PDF, ns meereizen met studenten ov, kB Op zoek naar algemene informatie over het Studentenreisproduct. Sinds 1 januari is Samenreiskorting niet meer tijdens de avondspits geldig. Ook is het verstandig om meer tijd te reserveren voor uw reis. Koop een internationaal ticket voor het buitenlandse deel van je reis Buiten je vrij reizen periode: niet in- en uitchecken. Verwijder dan Samenreiskorting van je kaart.

Goed om te weten.

23 gedachten over “Samenreiskorting: Profiteer met z’n allen van één NS-abonnement”

Bart schreef:. Dat kun je eenvoudig controleren met onze prijsvergelijker. Vergeet niet aan te geven dat je recht hebt op korting NS abonnement.

Ook dan check je in- n uit. In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak 22 okt Hiervoor heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

  • Chavelli 02.03.2021 22:18

    Ook de fiets mag weer mee de bus in op lijnen waar dat voor corona ook al was toegestaan. Geef een reactie Reactie annuleren U moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

  • Niki 09.03.2021 07:14

    Maar meestal betaal je een spaarprijs waar je geen korting op krijgt.