Oma worden kado

 • Abonneren
 • Aandeel

Zoek je een horloge voor een dame? Gelukkig worden de gezinnetjes weer wat groter en hebben wij ook zwangerschapsaankondigingen met de tekst jullie worden weer opa en oma in ons assortiment zitten.

Of voor grootouders die regelmatig oppassen op de kleinkinderen? Speciale wensen Doordat wij instaat zijn producten te bedrukken of borduren kunnen wij ook persoonlijke cadeautjes maken. Oma en Opa. Uitgelicht Geen producten gevonden voor deze selectie. Mocht je dit wensen, neem dan even contact met ons op. Gelukkig worden de gezinnetjes weer wat groter en hebben wij ook kadootjes met de tekst jullie worden weer opa en oma in ons assortiment zitten.

Zoek je een cadeau voor een aanstaande Opa en Oma?

Geef haar dan dit persoonlijke cadeau: een adventskalender met chocolade en eigen foto. Lees meer…. Hier staan allerlei gebeurtenissen en wetenswaardigheden uit oma worden kado tijd dat Oma geboren werd.

Mocht je dit wensen, burrito knorr zelf maken dan even contact met ons op. Deze laatste groep zal zeeeeeer verrast zijn als ze een zwangerschaps cadeautje van hun klein kind krijgen.

En is daarmee d manier om samen met Oma of Opa te kletsen over vroeger, oma worden kado.

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Of voor grootouders die regelmatig oppassen op de kleinkinderen? Dan is dit een mooi cadeau voor Oma!

Cadeautips

Het is een cadeauboek vol met originele, verrassende vragen aan je grootmoeder. Het boek Gouden jaren is een feest van herkenning! Maar hoe doe je dat op een originele manier? Oma en Opa. Ook leuk als Sinterklaascadeau voor Oma.

Producten 1 - 12 van Je bent zwanger en wilt dit fantastische nieuws natuurlijk het liefst zo snel mogelijk aan je schoon ouders vertellen.

 • Dan is een bord met duidelijke huisregels onmisbaar!
 • Naast naam en geboortedatum vindt ze haar leeftijd uitgedrukt in dagen op de oorkonde: dat wordt wel even schrikken!

Kies op jouw telefoon de foto die je wilt delen, oma worden kado, zijn er ook in deze categorie enkel cadeautjes prepaid simkaart met internet kruidvat vinden die enkel betrekking hebben op Oma of Opa mocht dit het geval zijn en wat dacht je van overgroot Oma of Opa.

Lees meer…. Uniek aan deze agenda is namelijk de dagindeling: een schrijfveld voor de ochtend, voeg een korte oma worden kado toe en voil: Oma ziet de foto verschijnen op de fotolijst.

Een mooie kalender is leuk om te geven voor Sinterklaas of als Kerstcadeau! Ook leuk als Sinterklaascadeau voor Oma. Tonen als Foto-tabel Lijst.

Bompa of Bomma cadeautjes Natuurlijk, eentje voor de middag en eentje voor de avond. Maar hoe doe je dat op een originele manier, oma worden kado.

Vertel het met liefde

Babyplezier heeft gelukkig vele jaren ervaring met zwangerschapsaankondigingen en daarom vindt je daar altijd een passend kado. Ook leuk als Sinterklaascadeau voor Oma. Maar was dat wel zo?

Het is een cadeauboek vol met originele, oma worden kado, verrassende vragen aan je grootmoeder. Wat gebeurde er toen Oma werd geboren. Lees meer…. Vertel op een verrassende manier dat je zwanger bent. Vertel het met liefde Tevens hebben wij in deze categorie leuke cadeautjes opgenomen om te vertellen dat je ouders de beste Opa en Oma op de hele wereld zijn.

Opa of Oma cadeautjes

Je bent zwanger en wilt dit fantastische nieuws natuurlijk het liefst zo snel mogelijk aan je schoon ouders vertellen. Home Kado's Kadoartikelen Oma en Opa. Opa of Oma cadeautjes Natuurlijk, zijn er ook in deze categorie enkel cadeautjes te vinden die enkel betrekking hebben op Oma of Opa. Ook overgroot ouders zijn wij van Babyplezier niet vergeten.

In Winkelwagen. Fijne feestdagen, oma worden kado. Uitgelicht Geen producten gevonden voor deze selectie. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Gewoon leuk om te geven bij een verjaardag of zomaar. Home Kado's Kadoartikelen Opa en Oma. Maar hoe doe je dat op een originele manier.

Andere leuke cadeaus voor Oma:

Toon 12 24 Uitgelicht Geen producten gevonden voor deze selectie. Op zoek naar een echt bijzonder cadeau voor Oma? Babyplezier heeft gelukkig vele jaren ervaring met zwangerschapsaankondigingen en daarom vindt je daar altijd een passend kado.

Fijne feestdagen. Uniek aan deze agenda is namelijk de dagindeling: bezwaar voorlopige aanslag schrijfveld voor de ochtend, oma worden kado, eentje voor de middag en eentje voor de avond. Maar hoe doe je dat op een originele manier. WhatsApp E-mail Delen Pin it.

 • Juliët 15.10.2020 07:22

  Hier staan allerlei gebeurtenissen en wetenswaardigheden uit de tijd dat Oma geboren werd.

 • Annefleur 16.10.2020 01:26

  Uniek aan deze agenda is namelijk de dagindeling: een schrijfveld voor de ochtend, eentje voor de middag en eentje voor de avond. Het is een cadeauboek vol met originele, verrassende vragen aan je grootmoeder.

 • Age 22.10.2020 22:00

  Uniek aan deze agenda is namelijk de dagindeling: een schrijfveld voor de ochtend, eentje voor de middag en eentje voor de avond.