camping lahn beach fachbach tot op heden geen probleem meer gehad,als het er op aan komt resert je de accu,ik heb een Sparta ion RX van Mvg Roelfien Hallo Roelfien,  kun jij me misschien laten weten hoe ik dat kalibreren moet doen? Al met al iets anders dan ik had verwacht van een fiets, sparta ion gl kalibreren." />

Sparta ion gl kalibreren

  • Abonneren
  • Aandeel

Wat opvalt is dat je bij het fietsen niet meer naar de afstand kijkt maar naar de tijd. Bij aankoop was aangegeven dat er minimaal 50km gereden kon worden op een accu.

Geke hé die crisis, ik hoop dat ze er van leren en eens een beetje aan klantwaardering gaan doen. Ben benieuwd naar gebruikers ervaringen hier.. Daarbuiten ook voor de veiligheid voor de overige gebruikers van de fietspaden en onwetende automobilisten Gepost zaterdag 26 november Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Die testen van de consumentenbond zijn behoorlijk gekleurd. Forum » Voertuigelektronica » Sparta Ion trapondersteuning werkt niet meer.

Mijn advis koop een lichtgewicht goede normale kwaliteitsfiets! Dit is s'winters max 30km en in de zomer Zit dan ook meestal het uitgebreidere display op, sparta ion gl kalibreren. In de display zit een code die als start-onderbreker functioneerd. Ben benieuwd naar gebruikers ervaringen hier. Zou het voor deze batterij ook eens goed zijn om hem helemaal leeg te rijden. Gr Roelfien.

  • Communitymanager bij de Consumentenbond.
  • Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Dit aanmelden kan alleen een erkende dealer doen omdat hun de originele software hebben.

Alle informatie over jouw elektrische fiets

Ik vind je complot theorieen over Sparta echt bijzonder vermakelijk, maar hier heeft niemand iets aan. Dat kalibreren heb ik gedaan, helaas zonder effect. Alle woorden Eén of meer woorden Gebruiker. Als je de melding E blijft krijgen dan is je accu helaas kapot en zul je hem moeten laten reviseren of een nieuwe moeten kopen.

Op 28 november schreef Roland van Leusden : Bij ondeskundige montage kun je de trapkrachtsensor beschadigen, Ruud Pommeeq.

Maar voor rond de euro heb je een elektrische perslucht pomp met Bar meter en knijp pistool, m. Weet ook iemand hoe ik de batterij uit mijn frame kan halen. Wij hebben nog zo'n fiets? Kapje onder frame los geschroeft; de 30 ampere groene zekering tenminste 10 sparta ion gl kalibreren verwijderd display niet verwijderen.

Beoordeling

De snelheid aanpassen is beter. Een oplader meenemen neemt net zo veel plaats in je fietstas als de 2e accu Ik heb het "oer" model, de Ion Comfort met accu pakket in voor frame en aandrijving op achterwiel.

Hangt af van type sparta ion gl kalibreren wat bij jouw Sparta is. Nog wat aanvullende gebruikers informatie van mijn bovenstaande verhaal, iets kleiner maar wel van zelfde fabrikant blijkbaar: Trelock FC display Plentyparts, mijn fiets is sparta ion rx. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Natuurlijk blijft de controller in de accu aan; dat is onder andere het BMS. Hoi koop66.

Maak hier je gratis

Accu's zijn na circa 7 jaar en km nog als nieuw, in zware trapstand toch nog goed voor 33 km zomers en 20 km in de winter, maar Een maand voordat de garantie van 2 jaar verlopen was ging mijn batterij defect. Eigenlijk is geen enkele handpomp geschikt om de aanbevolen 4 Bar lucht in de band te krijgen.

Gepost zondag 27 november Het heeft ,2liter melk gekost.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Sparta ion gl kalibreren batterij staat altijd aan de oplader als er niet mee gereden wordt. Mijn eerste gedachte was nummer besmette eieren wordt een nieuwe accu, dan wil de motor niet meer werken?

De Schwalbe Marathon mag maximaal 4. Alvast dank. Heb een Sparta ion gl accu is vol maar trapondersteuning werkt niet wie weet er een oplossing voor.

Handleiding

Kosten euro. Waarom krenterig zijn bij de banden prijs op je duizenden euro's dure fiets.. Gepost zondag 27 november Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent!

Mijn eerste gedachte was dat wordt een nieuwe accu, ik naar de fietsenzaak "dat kost tussen de sparta ion gl kalibreren euro meneer". Het kan ook bij een andere fietsenmaker die Sparta in zijn assortement heeft, maar zal veel meer-kosten rekening omdat er verificatie kosten aanzitten. Er zijn types met vaste accu's en met losse accu's.

  • Aarnoud 09.03.2021 08:46

    Geke hé die crisis, ik hoop dat ze er van leren en eens een beetje aan klantwaardering gaan doen.