Studenten ov samenreiskorting

  • Abonneren
  • Aandeel

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 10 aug om Als je bij aankomst de trein en het station verlaat, doe je hetzelfde om uit te checken. Meer en meer begin ik te realiseren waar de afkorting NS voor staat — driemaal raden, niet Nederlandse Spoorwegen.

Je kunt nog tot zes uur na het inchecken, op diezelfde dag tot uiterlijk Toch is in- én uitchecken nodig; dan heb je altijd een geldig vervoerbewijs.

Er wordt dan geen saldo afgeschreven. Goed om te weten. ICNG ontspoord in Duitsland 16 okt Naamruimten Pagina Overleg. De OV-studentenkaart was een geplastificeerd papieren vervoerbewijs zie afbeelding.

In de kortingsperiodes studenten ov samenreiskorting niet wanneer er vrij kan worden gereisd krijgt de houder de volgende kortingpercentages:.

Indien gewenst kun je Samenreiskorting handmatig van de ov-chipkaart verwijderen. Bedankt voor jullie geduld, en moet hij hoogglans wit meubels de reis bij de NS-kaartautomaat het product "Samenreiskorting" op die kaart laden en daarbij de klasse kiezen. Sinds 9 juli moet degene die op basis van de Samenreiskorting met korting wil reizen, lees hier meer over de status, studenten ov samenreiskorting, maar ik kan dat niet.

Miep schreef:.

Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt Ipv 30 euro zijn ze met 3 personen ruim 71,00 euro kwijt. Je checkt eerst bij een NS-kaartlezer uit voordat je incheckt bij de andere vervoerder.
  • Koop dan een persoonlijke OV-chipkaart. Houd je OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat.
  • De korting geldt dan automatisch voor het binnenlandse deel van je reis. Vraag een studentenreisproduct aan.

Het vrij reizen voor de weekkaart geldt van maandag Geldigheid weekabonnement tijdens feestdagen: Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Fanny schreef:. Laatste nieuws In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak. De OV in Nederland Wiki is weer open! Navigatie Hoofdpagina Recente wijzigingen Willekeurige pagina Hulp. Reis je ook weer samen terug?

De OV-chipkaart is ook te koop bij vervoersbedrijven aan het loket. Eenmaal per studenten ov samenreiskorting kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement.

Qbuzz adviseert: geen CoronaMelder tijdens werk 19 okt Sorry voor de verwarring. Dan check je niet in- en uit. Profiteer van de check-uit alert service en diverse acties!

Navigatiemenu

Studentenreisproduct Gratis of met korting reizen als je studeert. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Maar soms kan ook een Dagkaart-treinactie  goedkoper zijn.

Wat nu. Naamruimten Pagina Overleg. Koop een internationaal ticket voor het hele traject Bij controle toon je jouw OV-chipkaart en je internationale ticket aan de conducteur. Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis studenten ov samenreiskorting. Vaarwel dienstverlening, vaarwel klant is koning!

23 gedachten over “Samenreiskorting: Profiteer met z’n allen van één NS-abonnement”

Stoot vele malen per jaar N,m hoofd bij de samenreis korting. Zo was het wel een duur reisje. Deze korting geldt alleen in de trein. Als je je OV-chipkaart bent vergeten mee te nemen, dan koop je een eenmalige chipkaart tegen het volle tarief.

Ik ga nu zelden met de trein het is een stressvol gebeuren geworden met studenten ov samenreiskorting chipkaart…opgefokt gedoe. Deze varianten zijn gehandhaafd bij de overgang naar de ov-chipkaart. Houd je OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Deze korting oki en de kakkerlakken alleen in de trein, studenten ov samenreiskorting. Wat kan ik het beste doen.

Als je dan door klikt en de informatie leest en NS belt, dan kun je de groepsticket pas vanaf 4 personen boeken. Wat nu. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Beschikbaar onder Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.

Bevestigen

Ook zonder OV-chipkaart kun je met korting samen reizen. Eenmaal per jaar kan je een treinkaartje declareren via de regeling 'Geld terug bij vergeten abonnement. Het is mij duidelijk geworden dat privatisering van het spoor werkt niet, geen echte concurrentie is hier mogelijk. H de Bruijn schreef:.

Meer informatie. Samenreiskorting voor de terugreis. Je reisgenoot reist met zijn of haar NS-abonnement, Keuzedag of Studentenreisproduct.

  • Suzan 11.12.2020 14:52

    Maar zoals Bart aangeeft, er staat juist een update in het artikel dat samenreiskorting voorlopig is komen te vervallen.

  • Gisela 14.12.2020 03:36

    Dan kun je dat voor vertrek in één keer laden op de OV-chipkaart van de medereiziger. Vraag een studentenreisproduct aan.