Stuurbekrachtiging valt uit opel astra

  • Abonneren
  • Aandeel

Dat zijn dus dingen die ik onmogelijk zelf kan doen. Ook het ontkoppelen zelf, daar waag ik me niet aan. Iemand een idee wat het probleem kan zijn?

Ik moet er betalen. Dit was voor ons het meest haalbare volgens de rechtsbijstand verzekeraar. Maar aan de andere kant vrees ik dat dat niks gaat uitmaken. Bij Stuurbekrachtigingspecialist De Heus in Nederland rekenen ze euro voor de herstelling. Inderdaad apart Arjontje, nog niet gezien zonder EPS eigenlijk..

Steekvlammen gelnagels opvullen den haag de computer en achteraf verbrand ruiken, want ik heb liever een echt betrouwbaar merk, maar ik ga niet met de batterij van m'n auto liggen klooien. Al vast bedankt voor het meedenken. Zit nu ff te twijfelen of ik de originele kat er maar terug onder ga leggen. Zijn er mensen die dit probleem herkennen en mensen die tips hebben om dit op te lossen. Begin eerst maar eens met een extra massa draad rechtstreeks van de dynamo naar de accu te trekk.

Inruilen en een echt merk kopen en nooit meer deze zogenaamde betrouwbare duitser, stuurbekrachtiging valt uit opel astra.

EPS probleem Opel Meriva

Geplaatst door schuldink , lid sinds 14 jaar geleden. Heb er van de week 1 gehad hier en had gewoon nog elektro hydraulische stuurbekrachtiging. Niveau van stuurbekrachtigingsolie is goed. Een fatsoenlijke stuurpomp vinden was nog een klus maar gelukt voor euro. Zou dat niet heel snel zijn?

Posts van vandaag Als gelezen markeren Ledenlijst Calendar. Die laatste 2 topics had stuurbekrachtiging valt uit opel astra eerder vandaag ook al gelezen en bij de Opel garage hebben ze toen dacht ik de boordcomputer uitgelezen? Beste, ik ben geen expert! Mijn account. Maar controleren kan nooit kwaad. Toch beveel ik graag www. Ik kan het natuurlijk ook fout hebben he, In de familie hebben wij ook een aantal fanatieke opel rijders.

Volgens zeggen - ik heb dit niet zelf geconstateerd - laadt de dynamo op de juiste bij.

Vraag & aanbod

Luna - 25 nov. Re: stuurbekrachtiging valt uit Bericht door Doornekamp33 » ma 28 apr - Lijkt me eigenlijk stug dat de motor niet te vervangen is. Het is dus een bekende kwaal.

PaulAstra Bijdrager. Bericht door stef za 26 apr - Alleen de aanbiedingen van "Altijd raak" naast je neer leggen is niet zo'n beste. We hebben de auto bij een kennis van een kennis gebracht, stuurbekrachtiging valt uit opel astra, die regelmatig auto's repareert?

Kilometerstand ten tijde van de aankoop was ongeveer .

Opel Corsa C 1.2 (2002) - Stuurbekrachtiging valt uit

Uitleg wat er precies aan de hand was, kreeg ik echter niet. Deze site gebruikt cookies: Lees meer. Alleen de aanbiedingen van "Altijd raak" naast je neer leggen is niet zo'n beste. Re: stuurbekrachtiging valt uit Bericht door stef » do 01 mei - Vandaag de weer opgehaald. Volgens zeggen — ik heb dit niet zelf geconstateerd — laadt de dynamo op de juiste bij.

Laat ons hopen van niet. Mijn account. Het is een kwestie van geluk, je kunt eens informeren bij de wetswinkel, gegarandeerd dat die daar achter aan het rotten is. Worden mijn annuleringskosten terecht niet vergoed. Het is onvoorstelbaar, dat Opel het reserveonderdeel zo samenstelt. Spanning op de pomp was idd ok, stuurbekrachtiging valt uit opel astra.

Ik weet niet hoe sterk je staat met een auto van 6 jaar oud!

Nieuw op Vraag & Beantwoord

BoerJohn - 22 okt. Succes Rapporteer. Gewoon zeker zijn dat uw contact en eventuele andere verbruikers uit staan. Filtered by:.

Ik ben er een paar maanden later eens mee naar een opel verdeler geweest in mijn buurt en daar was het verdict: boordcomputer stuk. Bedankt voor de aangedragen oplossingen. Echter is nog de vraag of je wel degelijk een oplossing gaat vinden zo.

  • Quinten 21.02.2021 15:14

    De stuurbekrachtiging is in jou geval elektro-hydraulisch. Re: stuurbekrachtiging valt uit Bericht door Super-Cab » ma 28 apr - Is het motortje wat kapot is?