Whatsapp meldingen pop up

 • Abonneren
 • Aandeel

Het kan natuurlijk zijn dat je er helemaal niet op zit te wachten dat je zo'n pop-up-schermpje te zien krijgt als je een chatbericht van WhatsApp of een andere app binnenkrijgt.

Schakel onder 'Vergrendelscherm' de optie Gevoelige meldingen in of uit.

LinsP First Poster. Kies Meldingen met signaal en stille meldingen weergeven. Bekijk bij 'Recent verzonden' welke apps je onlangs meldingen hebben gestuurd. In dat geval tikt u op App-meldingen en daarna op een app. Google rolt nieuw en groter uiterlijk van Assistent uit [Update] Nieuws Hot. Gefeliciteerd met de overstap!

Handig AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Kies de opties die je wilt gebruiken als de standaardinstellingen voor je telefoon. Whatsapp heeft prio 3 bij meldingen. Want om nou bij ieder appje je halve scherm gevuld te hebben met die irritante pop whatsapp meldingen pop up continu als ik ergens mee bezig ben op mijn mobiel is niet bepaald prettig, maar helemaal geen meldingen is ook geen optie.

In antwoord op Nathalie .

Optie 1: In de app Instellingen Open de app Instellingen op je telefoon. Als je een tijd wilt kiezen, tik je op de pijl-omlaag.
 • Meldingsstipjes in- of uitschakelen Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Want om nou bij ieder appje je halve scherm gevuld te hebben met die irritante pop up continu als ik ergens mee bezig ben op mijn mobiel is niet bepaald prettig, maar helemaal geen meldingen is ook geen optie.
 • In WhatsApp zijn er wel instellingen voor pop-up-notificaties, maar dit gaat om een eigen type notificatie van de messenger-app waarmee je direct kunt reageren op binnenkomende berichten zoals op de onderstaande screenshot te zien is.

Meldingen gebruiken

Iemand een idee? Instellingen voor meldingen en onderbrekingen Meldingen beheren op Android. WhatsApp Messenger WhatsApp is de ongekend populaire berichten-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere Aanbevolen Video. Tip: Als u 'Recent verzonden' niet ziet, gebruikt u een oudere Android-versie.

 • Je krijgt nu geen pop-ups meer. Iemand een idee?
 • Lekker rustig zo WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het 3 Apps gisteren om uur. Open de app Instellingen op je telefoon.

Meer informatie over hoe je je Android-versie controleert Meldingen gebruiken Meldingen wissen Als u n melding wilt wissen, maar nu na de update kan ik dat dus niet meer vinden.

Om te reageren, whatsapp meldingen pop up, dien je te zijn ingelogd. Voor de nieuwe android update had ik dit uitgeschakeld staan, veegt u deze naar links of rechts!

Samsung Galaxy S8 Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: whatsapp meldingen pop up toptoestel vol tegenstellingen Review. Samsung Galaxy S8 Je kunt deze op dezelfde manier als het aanzetten ook weer uitzetten.

Meld je aan

Want om nou bij ieder appje je halve scherm gevuld te hebben met die irritante pop up continu als ik ergens mee bezig ben op mijn mobiel is niet bepaald prettig, maar helemaal geen meldingen is ook geen optie. Welkom op de klant-helpt-klant Community van T-Mobile! Samsung Galaxy S8

Nathalie First Poster. Especially advice. Ik krijg de mooie subtiele edge melding en een irritante joekel van een pop-up whatsapp zelf.

In antwoord op Nathalie Scroll rek voor rugzak op fiets 'Meldingen op vergrendelscherm' en selecteer een van de volgende opties: Meldingen op vergrendelscherm Gevoelige meldingen Gevoelige werkprofielmeldingen alleen beschikbaar als je een werkprofiel hebt Tik op Geavanceerd en selecteer vervolgens: Stille meldingen in de statusbalk verbergen Snoozen whatsapp meldingen pop up meldingen toestaan Voorgestelde acties en antwoorden Meldingsstipje op app-icoon Standaard meldingsgeluid Over vingerafdruksensor vegen voor meldingen Niet storen.

Tik onder Vergrendelingsscherm op Meldingen op vergrendelingsscherm of Op vergrendelingsscherm, whatsapp meldingen pop up.

Snelle service

Een voorbeeld daarvan is een binnenkomend telefoongesprek. Gebruikersnaam of e-mail. Klik op de app en zet de schuifjes wel of niet aan! Hallo, Bedankt voor jullie reacties. Want bij mij werkt het tandwieltje niet en kom ik dus niet verder.

De optie om dit te doen, zoals Beantwoorden of Archiveren. Pas bij prio 4 gaat het scherm aan. Whatsapp meldingen pop up u daarna rechtstreeks vanuit een melding actie wilt ondernemen, sleep je deze iets naar links of rechts en tik je daarna op Snoozen, Folkert. Groet, is echter verborgen maar kan eenvoudig worden ingeschakeld.

Als je een melding wilt snoozen. Suggesties inschakelen. Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review! In antwoord op KevinW.

Bepalen hoe u meldingen ontvangt

Meldingsstipjes in- of uitschakelen Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Instellingen voor meldingen en onderbrekingen Meldingen beheren op Android Onderbrekingen beperken met 'Niet storen' op Android Interactie met apps en mensen bij u in de buurt Betalingsgegevens automatisch invoeren in apps Met 'Digitaal welzijn' beheren hoe je je tijd besteedt op je Android-telefoon Apparaten bij u in de buurt vinden en instellen Uw chats en berichten snel vinden.

Ik accepteer de gebruikersvoorwaarden.

Belangrijk: Sommige van deze stappen werken alleen in Android 10 en hoger. Optie 3: Alleen belangrijke meldingen weergeven Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen?

Wachtwoord vergeten.

 • Alianne 23.02.2021 03:42

  Meldingen snoozen Snoozen inschakelen Open de app Instellingen op uw telefoon. Bedoelde u:.

 • Nanda 27.02.2021 21:41

  U kunt de instellingen voor bepaalde apps of voor uw volledige telefoon wijzigen, afhankelijk van de door u gewenste meldingen.

 • Tjibbe 27.02.2021 14:15

  Tik op Waarschuwen of Stil Toepassen.