Blauwe engelse stafford

 • Abonneren
 • Aandeel

Echter weet ik niet wat de verschillen zijn met atletisch of een show hond, daar moet ik meer research na doen. Het gewicht is ongeveer 15 kilo.

Ze mogen met 3,5 week mee met hun nieuwe baasje. Ermelo 13 okt. Wel willen we een Binnen deze types heb je ze met verschillende karakters.

Jeffrey Apeldoorn. Met alle types moet je rekening houden met hun oorsprong en zelden zullen het allemansvrienden zijn.

Terug naar alle puppyadvertenties. Nee zonder gekheid. Blauwe sbt's zijn vaak gevoeliger voor allergien etc. Hallo? American bully reutje.

Het is nogal een modekleur aan het worden. Apollo pup. Ze hebben een super karakter, ze zijn schoon en Bij interesse graag mailen werk d De juistheid van de afstamming wordt tegenwoordig van elke pup vastgesteld via een DNA afstammingsonderzoek, door het DNA van vader, moeder en pup te vergelijken kan men de juistheid van de afstamming vaststellen.

Zo ontroerend om te zien. Er zijn wel Amerikaanse Stafford pups. Forse Amerikaanse Stafford dekreu Blauw!. Hilvarenbeek Eergisteren.

Ze heeft wel bewust gekozen om blauwe pups te fokken. Groenen Bladel.

Over de Engelse Stafford

Zie omschrijving 6 okt. Ik zou ook voor een hond met papier gaan. De pups zullen opgroeien in de woonkamer en zullen wennen aan spelende kinderen, leef geluiden en andere huisdiere Ook zijn wij allebei ingeënt, ontwormd en gechipt dus met een Europese paspoort kunn

Er zitten soms kentekencheck duitse auto pups als je dat liever zou willen.

Apeldoorn 30 sep. Ik vind blauw erg mooi, maar heb gelezen dat daar vaak allergien bij komen kijken. Uit Spanje, wat hebben we geboft met deze fantastische hond.

In korte tijd blauwe engelse stafford Puppyplaats.

Engelse Stafford pups te koop

Better safe then sorry Wij hebben een schitterend nestje dat bestaat uit mannetjes en vrouwtjes. Wachtwoord vergeten? Het i

Nieuwste puppy advertenties:. Mis deze kans niet. Wil je per se blauw. Uw pup heeft zijn eerste inenting al gehad! Hallo, dankjewel voor je bericht, blauwe engelse stafford. Het is een kruising tussen een stafford moeder en een sharpei met old english bulldog vader. Hilvarenbeek Eergisteren.

Koop nooit een pup zonder FCI stamboom of via Marktplaats!

Wilt U dit VFR bekijken, klik dan hier. Worden verwacht rond de cm te worden. Niets mis mee, maar let dan wel op de combinatie die er gebruikt is.

Daarnaast gebruiken wij o. Genteresseerd in een Staffordshire Bull Terrier Pup. Dit alles natuurlijk in overleg met U.

 • Walt 06.03.2021 08:39

  Zie omschrijving Vandaag.

 • Ekaterina 12.03.2021 06:38

  Uw pup krijgt een FCI stamboom   Puppymap Als U een pup gekocht heeft en U komt deze ophalen dan krijgt een een zogenaamde "puppymap" mee. Ik persoonlijk zou niet voor blauw gaan,heb een witte stafford gehad met huidklachten en dat is echt geen pretje.

 • Debra 12.03.2021 09:16

  Wij zijn 5 lieve vriendjes die een goed en fijn huisje zoeken De 2 teefjes hebben al een plek