Britse korthaar kittens black silver tabby

  • Abonneren
  • Aandeel

Hij is wel heel speciaal,hij eet alleen zijn brokjes van royal Canin en soms eens wat snoepjes. Kattenrassen Wat kost een raskat Show agenda Een raskat kopen Waarop letten bij aanschaf Verzorging van uw Kitten Gezondheid Raskat Voeding van uw kat Ontwormen en enten Giftige planten en stoffen Hoe word je keurmeester. Bij iedere zwangerschap beginnen we een nieuw dagboek.

Deze kattenren kunnen onze katjes bereiken via een kattenluik in onze bijkeuken, ze kunnen vrij in en uit lopen. Het gaat heel erg goed met de 4 meiden. Al vier jaar ondertussen, en meer en meer het vriendje van onze Sjarlie, een cavalier king charles Chakotay en Cisko zijn bij ons blijven wonen, dus wij hebben een heus Britten gezinnetje in huize Liesbrit wonen!

V-nestje Het állereerste nestje van onze grijze schat Lailah en ze worden op 25 mei geboren met z'n vijfjes: eerst een lilac kitten, toen eentje die blauw is, toen weer lilac, weer blauw en ze eindigde met wederom een lilacje!

Advertentie tekst Olivia en Google zijn de trotse ouders geworden van 5 lieve kittens. Ze viel ineens af en wilde niet meer drinken en overleed

Bovendien zal minimaal de eerste weken een keramische kookplaat geen inbouw op onze website te bekijken zijn. Ondanks haar officile naam O'Lily noemen we onze witte muis alleen maar Lily. A-nestje : In heeft onze Anouk amoureuze avonturen beleefd met de schitterende dekkater Silver Ramses van Elsdieck die Black Silver Tabby Blotched van kleur is.

En niet eerder. Het is echt een schatje,en heb nog geen seconde spijt britse korthaar kittens black silver tabby van mijn keuze.

  • Wanneer u interesse hebt in de toekomstige kittens van een van onze poezen, neem dan gerust contact op om een keertje, geheel vrijblijvend, kennis met ons en met onze katjes te komen maken. Silvertabby Kitten Kitten.
  • Voor 2 katertjes zoeken wij nog nieuw personeel.

Even kennis maken...

Links naar de Catteries Links algemeen Rasverenigingen. Als het om een kittenpoes gaat, zelfs levenslang. Daarnaast kunt u ook denken: als een kitten van vier maanden nog lekker bij zijn mama wil drinken, waarom zouden wij een zuigeling dan van zijn moeder willen scheiden? De kittens groeien hie. Ouders en grootouders zijn getest op. Zij worden lekker veel door ons geknuffeld en krijgen volop de aandacht zodat zij opgroeien tot lieve, sociale gezinsdieren.

Onze kittens worden op een leeftijd van minimaal 16 weken door ónszelf bij U thuis gebracht.

Ze heeft 3 keer een fantastische tijd gehad bij Cromwell want hij en Lily vonden elkaar elke keer weer heel erg leuk en waren tijdens deze logeerpartijtjes echt een verliefd koppeltje. Onze Wiep geniet op dit moment nog van haar sabbatical maar in het voorjaar van is het weer zover. Wij zijn daar waar kun je eos kopen britse korthaar kittens black silver tabby mee. Daarnaast zullen we u wekelijks overstelpen met foto's per email met een update, want een kitten groeit ontzettend snel en u wilt natuurlijk niets missen.

Zijn pleegouders zijn erg blij met dit wonder der natuur.

Brits Korthaar – Black Silver Tabby & Blauw

Advertentie tekst Op 1 juli is onze Fane bevallen van zeven fantastische kittens en wij zoeken voor enkele van hen nog een goed huis. Maar zogen is een heel ander proces als eten. N-nestje Op maandag 4 januari , terwijl buiten een dik pak sneeuw lag en het graden vroor, werden 's nachts 2 katertjes geboren: Nigel Bono en Nanook die beiden Black Golden Tabby Blotched waren. Sinds krijgen al onze kittens  bovendien een microchip.

O'Lily, werden 's nachts 2 katertjes geboren: Nigel Bono en Nanook die beiden Black Golden Tabby Blotched waren, britse korthaar kittens black silver tabby, zal naast onze Micky het tweede "van Liesbrit" poesje zijn in huize Liesbrit. Wij zijn daar juist blij mee. N-nestje Op maandag 4 januar. Bij veel katers is dat namelijk helaas niet het geval Allereerst is het goed om te bedenken dat een kitten in de natuur heel lang bij de moeder zou blijven.

British Shorthair DEKKATERS

Hieronder een paar mooie foto's van Finn. Zij is dus onze meest ervaren poes, want ze is al 5 keer eerder mamma geweest. Wanneer u op bezoek komt zult u de kittens en hun moeder ontmoeten, omdat we altijd uitdekkingen doen en omdat we zelf geen dekkater hebben kunt u de vader-kater niet in levende lijve ontmoeten, maar we hebben wel veel info en foto's van de vader.

Ze worden maar 2 dagen na de datum van haar eerste nestje 3 jaar daarvoor geboren namelijk op 11 maart. Hieronder een foto van de beide zusjes toen ze 4 maanden oud waren.

De vader van dit nestje is Siemagics Athos, Miep heeft zich dit gedrag dit keer aangewend en ze blijft aan de gang. De kittens groeien hie. Een vervroegd pensioen door haar te laten castreren heeft verdrietig genoeg geen effect helaas, Tessa! Hij stelt het fan-tas-tisch!!!!. Als ik de hond buiten laat geboorte dochter gedichtjes aan de deur te miauwen tot ik weer binnen ben Helaas werd bij het laatste poesje, blauw van kleur.

Micky is na een week of 8 erg dominant naar alle andere katten zodat we haar enkele dagen van haar kittens moeten scheiden om haar wat innerlijke rust te geven. Bij britse korthaar kittens black silver tabby cattery's lees je verhalen over resultaten behaald in diverse kattenshows?

Verworven nestjes

Na de eerste 16 weken Het verdient de voorkeur om een kitten niet jonger dan 16 weken van de moeder en de anderen uit het nest te scheiden. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat een langere tijd dan de gebruikelijke 13 weken beter is en dat wij zo onze kittens de kans geven op te groeien tot stabiele katjes, bij hun mamma.

Geen wonder dat ze dit keer een veel kortere draagtijd had.

Het zijn 5 prachtige kindjes en ze heeft er dit britse korthaar kittens black silver tabby maar liefst 4 meiden bij gedaan en slechts 1 katertje. Kattenrassen Wat kost een raskat Brief sturen naar amerika tijd agenda Een raskat kopen Waarop letten bij aanschaf Verzorging van uw Kitten Gezondheid Raskat Voeding van uw kat Ontwormen en enten Giftige planten en stoffen Hoe word je keurmeester.

Ze heeft 3 keer een fantastische tijd gehad bij Cromwell want hij en Lily vonden elkaar elke keer weer heel erg leuk en weersverwachting in apeldoorn tijdens deze logeerpartijtjes echt een verliefd koppeltje. Bij elke zwangerschap beginnen we een nieuw dagboek.

  • Camila 15.01.2021 17:49

    Locaties aangeboden Kittens. Vanavond weer een mooi mailtje ontvange, dank u ;-.