Cm omrekenen naar mm

 • Abonneren
 • Aandeel

Bovendien maakt de rekenmachine het mogelijk om wiskundige uitdrukkingen te gebruiken. Maar verschillende meeteenheden kunnen ook direct aan elkaar worden gekoppeld bij de conversie.

Bespreek samen een aantal voorbeelden en laat de leerlingen vervolgens zelf getallen omrekenen. Home » Centimeter omrekenen Centimeter omrekenen rubente 22 februari Maar verschillende meeteenheden kunnen ook direct aan elkaar worden gekoppeld bij de conversie. Als er een vinkje is geplaatst naast 'Getallen in wetenschappelijke notatie', verschijnt het antwoord in zwevendekommanotatie. Daarna zet het de ingevoerde waarde om in alle eenheden die bekend zijn voor de rekenmachine.

Zo kun je ook omrekenen van decimeter naar meter.

Millimeter to Centimeter, cm omrekenen naar mm. Voor deze presentatievorm wordt het getal gesegmenteerd in een exponent, en het eigenlijke get. Dat zou voor de meeste toepassingen nauwkeurig genoeg moeten zijn. Kies ten eerste het aantal centimeters dat je wilt omrekenen.

Je vermenigvuldigt met tien als je n sprong maakt.

Maak getalrelaties en getalstructuren visueel.
 • Millimeter to Centimeter. Door deze site te gebruiken, geeft u aan dat u hiermee akkoord gaat.
 • Vervolgens leg je aan de hand van het metrieke stelsel uit hoe je omrekent naar verschillende maten.

Millimeter naar centimeter

Creëer bouwwerken en patronen met behulp van patroonblokken. De lengte staat gegeven in meters. Dat zou voor de meeste toepassingen nauwkeurig genoeg moeten zijn. Zet een uitdagend rekenraadsel klaar op het digibord. In het Verenigd Koninkrijk wordt doorgaans echter de voorkeur gegeven aan de inch als afstandsmaat. Voor het bovenstaande voorbeeld zou het er dan zo uitzien:

 • Vergelijken van verhoudingen en percentages.
 • Onafhankelijk van de presentatie van de resultaten is de maximale nauwkeurigheid van deze calculator 14 plaatsen.

Indien op deze plaats geen vinkje is geplaatst, geef je aan dat je centimeter wilt omrekenen. Noodzakelijk Noodzakelijk. Cm omrekenen naar mm je dit gedaan hebt. Centimeter cm omrekenen doe je direct eenvoudig en snel op Omrekenen. Home Centimeter omrekenen Centimeter omrekenen rubente 22 februari. Contact opnemen Disclaimer Over Omrekenen.

Millimeter to Centimeter

Voor dit alternatief berekent de rekenmachine ook onmiddellijk in welke eenheid de oorspronkelijke waarde specifiek moet worden omgezet. Daarna zet het de ingevoerde waarde om in alle eenheden die bekend zijn voor de rekenmachine. Home Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine. Meer informatie Accepteren.

In het Verenigd Koninkrijk wordt doorgaans echter de voorkeur gegeven aan de inch als afstandsmaat. Hierbij kan de volledige naam van de eenheid of losanox 50 mg bijwerkingen afkorting ervan worden gebruiktbijvoorbeeld 'Centimeter' of 'cm'. Creer bouwwerken en patronen met behulp van patroonblokken. Laat de leerlingen oefenen met het omrekenen met behulp van de afbeeldingen op het digibord.

Je vermenigvuldigt met tien als je n sprong maakt. Ongeacht welke van deze mogelijkheden men ook gebruikt, cm omrekenen naar mm. Zet cm omrekenen naar mm uitdagend rekenraadsel klaar op het digibord.

Lengtematen Converteren

Bijvoorbeeld als een vel papier 29,7 centimeter lang is, kun je ook zeggen dat het papier millimeter lang is of 2,97 decimeter. Contact opnemen Disclaimer Over Omrekenen. Leerlingen oefenen eerst met het omrekenen, waarbij ze visuele ondersteuning krijgen.

 • Bovendien maakt de rekenmachine het mogelijk om wiskundige uitdrukkingen te gebruiken.
 • Je laat een afbeelding op het digibord zien waarbij een maat staat gegeven.
 • Laat afbeeldingen zien dat je op dezelfde manier kunt omrekenen van meters naar decimeters, van decimeters naar centimeters en van centimeters naar millimeters.
 • Home Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine.

Maak je twee sprongen, net zoals in de Verenigde Staten. Vervolgens laat je een afbeelding zien waarbij een maat staat gegeven? Vergelijken van verhoudingen en percentages. Laat de leerlingen oefenen met het omrekenen met behulp van de afbeeldingen op het digibord. Dit kun je omrekenen naar decimeters. Digi-doener: Leg de cm omrekenen naar mm vast.

Dierendag - Raad de dieren. De centimeter is in Nederland een veelgebruikte afstandsmaat.

Converteert Centimeters naar Millimeters

Vervolgens leg je aan de hand van het metrieke stelsel uit hoe je omrekent naar verschillende maten. Vervolgens laat je een afbeelding zien waarbij een maat staat gegeven. Er zijn nieuwe diersoorten ontdekt. De komma verschuift twee plaatsen naar rechts.

Voor dit alternatief berekent de rekenmachine ook onmiddellijk in welke eenheid de oorspronkelijke waarde specifiek moet worden omgezet. En wanneer twee plaatsen. Dat zou voor de meeste toepassingen nauwkeurig genoeg moeten zijn.

 • Sammie 25.02.2021 10:29

  Van en Naar omwisselen. Je meet de lengte van het digibord en geeft aan hoeveel meter dit is.