Dyson v6 trigger handleiding

  • Abonneren
  • Aandeel

Verwijder het reservoir Druk op de ontgrendelingsknop van de basis van het reservoir om het reservoir te legen en laat de onderkant open. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Machine pulseert niet zonder het reservoir. Leg het filter ten minste 24 uur op de zijkant om te drogen. Dit geeft aan dat de machine geen voeding krijgt, waarschijnlijk omdat de machine geen voeding krijgt van de oplader.

De krachtige V10 motor zorgt namelijk voor een hogere zuigkracht dan die van de meeste andere Dyson steelstofzuigers. Zorg ervoor dat het reservoir leeg is voor u doorgaat met controles.

Welk lampje wordt weergegeven, dyson v6 trigger handleiding. Verwijder de machine en de accessoires van het oplaadstation en haal de oplader uit het stopcontact? De compacte uitvoering en het slanke ontwerp met blaasfunctie maken de alleszuiger van Nilfisk eenvoudig en praktisch in gebruik. Cancel Delete. Controleren van het harde vloerhulpstuk op verstoppingen.

De garantie is een aanvulling op uw rechten als consument en beïnvloedt deze niet. Laat minimaal 24 uur volledig drogen. De stofzuiger is ongeveer 4 jaar oud. Het TriActive Ultra-mondstuk reinigt diep en zuigt stof en vuil met iedere beweging op, zowel voorwaarts als achterwaarts. Dyson V6. De machine opgeladen Een blauw knipperend lampje betekent dat de accu geen stroom krijgt.

Deze stofzuiger heeft jouw huis of kantoor in no time helemaal schoon en je hoeft niet meer van stopcontact te wisselen dankzij een bereik van maar liefst 11 m Met een hoge zuigkracht is deze Dyson goed geschikt voor een grondige reiniging van je woning.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, geschikte stofzak: Swirl Y Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden.

Schuif het gemotoriseerde minihulpstuk op de inlaatpijp op het reservoir tot het op zijn plaats 'klikt', dyson v6 trigger handleiding. Instelbare snelheid, dan is het jij krijgt die lach niet van mijn gezicht mp3 download de dyson v6 trigger handleiding van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent?

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

De perfecte combinatie van design, kwaliteit en bewegingsvrijheid! De stofzuiger heeft een ongekende zuigkracht en verwijdert haren van huisdieren en allergenen. Let op!

Verwijder vuil van achter de inlaatklep. Kies voor een een duurzame stofzuiger? Schakelt uit, dyson v6 trigger handleiding. Nooit gebruiken om ontvlambare of brandbare vloeistoffen zoals benzine op te zuigen of in omgevingen waar deze stoffen aanwezig kunnen zijn. Zet opnieuw in elkaar en test de machine nogmaals!

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Oranje lampje. Verwijder het voor-filter Trek het filter uit de bovenkant van de cycloon. Door reparatie of vervanging van uw apparaat wordt de garantieperiode niet verlengd. Controleer de reservoirinlaat De klep kan vast komen te zitten door opgebouwd vuil en stof.

Nooit gebruiken om ontvlambare of brandbare vloeistoffen zoals benzine op te zuigen of in omgevingen waar deze stoffen aanwezig kunnen zijn. NB: Uw machine heeft een wasbaar filter, geplaatst zoals afgebeeld. Reservoirinlaat zit vast. Voordat u verder gaat, controleer of de reservoirinlaatklep vrij kan bewegen, dyson v6 trigger handleiding.

Niet buitenshuis of op natte. Stofzuiger slangverlengbuis voor Dyson V7 V8 V10 vervangende onderdelen. Dyson SV Dankzij het speciale filtersystee Verschijnt een lampje wanneer de machine wordt opgeladen!

Controleer dyson v6 trigger handleiding reservoirinlaat op verstoppingen en verwijder deze indien aanwezig!

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

Hallo, Na 5 minuten stofzuigen stopt hij ermee. Machine staat op de oplader Wanneer de machine aan de oplader staat, moet het statuslampje ononderbroken blauw zijn. Machine pulseert niet zonder het reservoir.

Pulseert de machine als het reservoir verwijderd is. Compacte kracht en veelzijdigheid De Bosch Filter drogen Leg het filter op de zijkant om te drogen. Om het doorzichtige reservoir terug te plaatsen, druk het doorzichtige reservoir op in de hoofdbehuizing van het apparaat.