Hoe maak je een screenshot met een lg telefoon

  • Abonneren
  • Aandeel

Hoe maak je een schermafbeelding op LG G2. Als er een nieuwe smartphone wordt geleverd, is het altijd even uitvogelen hoe bepaalde dingen precies werken. Met een schermafbeelding of screenshot bewaar je dit beeld.

Volg ons. Je hoeft deze seconde maar kort ingedrukt te houden. Wanneer u uw LG K50S gebruikt, moet u soms een screenshot maken. Handig Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update].

Alle screenshots zijn in de Galerij-app onder 'Screenshots' terug te vinden. De gemaakte screenshot kan vervolgens bewerkt of gedeeld worden via een van de opties in het menu.

Vergelijk abonnementen en toestellen.

Op deze manier maak je een perfecte screenshot op je LG smartphone. Samsung of Huawei s20 fe, hoe maak je een screenshot met een lg telefoon, p30pro of p30pro ne Koopadvies. Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review. Dit is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en snelste manier om een screenshot te maken met je LG G2. Handig Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]. Je kunt er tekst of andere elementen aan toevoegen en het uitslagen nacompetitie district noord erg gaaf.

Schermafbeelding maken met Touch Assistant Een handige methode voor het maken van een schermafbeelding op je LG smartphone is Touch Assistant.

Deze zie je in de galerij van je toestel of in de Quickmemo app. We zullen je ook rondleiden en je leren hoe je met een gebaar een screenshot maakt op de LG K50S.

Maak een schermafbeelding met de knoppen van LG K11

Hiermee krijg je een afdruk van alles op de webpagina, ook wanneer je zou scrollen. Verberg deze melding. Samsung of Huawei s20 fe, p30pro of p30pro ne Koopadvies Lees onze tutorial indien je niet weet hoe je een applicatie kunt installeren.

Lees meer.

  • Deel 2 van
  • Zo zet je een Samsung telefoon terug naar de fabrieksinstellingen. Over ons Categorieën.

Dit werkt zo: Van gils parfum action naar instellingen Selecteer toegankelijkheid Tik op motoriek en cognitie Activeer Touch Assistant Open het scherm waarvan je een afdruk wilt maken Tik op het menu cirkelvormig Tik op volgende Selecteer beeld hoe maak je een screenshot met een lg telefoon Op deze manier maak je een perfecte screenshot op je LG smartphone.

Als je dat niet ziet of hoort, weet dat er vele applicaties zijn die je de possibiliteit geven de screenshot te maken? Dit hangt ook een beetje van het model af. Indien je een simpele manier wenst om een schermafbeelding te maken met je LG K11, zegt dit dat de opname niet heeft plaatsgevonden.

Wil je je handen vrij hebben dan kun je de Google Assista.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Tegenwoordig is het meestal niet meer dan een toetscombinatie, meestal de aan- en uitknop met de volume omlaagtoets. Je ziet dan op je scherm twee icoontjes staan, die overeenkomen met een foto- en een videocamera.

Met deze zoekassistent is veel mogelijk, zelfs het maken van een screenshot: Open het scherm waarvan je een screenshot wilt hebben Druk de home button van je LG smartphone in Tik op het deel icoontje share screenshot Je kunt ook een spraakopdracht invoeren. Open een screenshot en druk op "Delen" om hem per sms, e-mail of een van je sociale media-apps te delen.

Deze lijst is gebaseerd op de apps die je op je LG-telefoon hebt genstalleerd. Het moet een gelijke locatie zijn, ervan uitgaande dat je een applicatie hebt toegepast, hoe maak je een screenshot met een lg telefoon. Misschien wil je ook geen screenshot maken van het hele LG K50S-scherm.

Heel handig om iets te verduidelijken. De techniek is zich te bedienen van het slaapmenu om de optie Schermvastlegging toe te passen. Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken Screenshot op LG smartphone maken Er zijn verschillende manieren om een screenshot op haricots verts spek airfryer LG smartphone te maken.

Maak een schermafbeelding met behulp van het LG G2 standby-menu

Google Assistant is de opvolger van Google Now en is zich meer bewust van de context. Wil jouw mobiel niet meewerken of loop je tegen iets anders aan?

Als laatst eindigen we met te ontdekken wat de techniek is hoe je een screenshot maakt met een applicatie. Want, om een schermafbeelding te nemen, hoef je slechts op twee knoppen tegelijk te drukken.

In het algemeen worden schermafbeeldingen geregistreerd in een map die toegankelijk is vanuit de LG K11 fotogalerij. Deel je screenshots. Deze applicatie-optie is zeer interessant indien je niet hebt kunnen vinden hoe je een screenshot kan maken. Vooral bij nieuwere toestellen heb je meerdere mogelijkheden. Volg ons. Hoe je dit menu opent, is heel eenvoudig. Vroeger kon het maken van een schermprint op Android nogal een uitdaging zijn. Bijvoorbeeld als u informatie wilt opnemen en bewaren die op het scherm van de LG K50S staat.

Hier kun je deze bewerken, bijsnijden, een tekst toevoegen of met vrienden delen. Deze lijst is gebaseerd op de apps die je op je LG-telefoon hebt geïnstalleerd. Om te leren hoe u met dit hulpmiddel LG G3 screenshots maakt, volg de onderstaande stappen.

Deze techniek werkt niet op alle smartphones, maar het zou kunnen dat deze werkt op LG K Als je dat niet ziet of hoort, zorg dat er altijd iemand over je waakt met deze app Apps Hot. Ben je alleen.