Hoe verwijder je instagram account op telefoon

  • Abonneren
  • Aandeel

Dit is de tweede optie op de pagina. Of wil je helemaal Insta verwijderen?

Als je je account deactiveert, wordt deze samen met al je foto's, commentaren en likes verborgen zodat anderen ze niet meer kunnen zien. Selecteer een optie in het vervolgkeuzemenu naast Waarom verwijdert u uw account? Nadat je je account hebt verwijderd, kun je je niet opnieuw aanmelden met dezelfde gebruikersnaam of die gebruikersnaam toevoegen aan een ander account en kunnen we verwijderde accounts niet opnieuw activeren.

Wachtwoord vergeten? Dan is het tijd om afscheid te nemen.

Maak een account aan kayla itsines download log in op een bestaand account. Ga naar je Instagram-profiel. Besef je goed voordat je iets plaats of je dit echt wil plaatsen. Je antwoord is geplaatst. Wil jij niet je account, maar juist Instagram volgers verwijderen. Workshop Windows Cortana verwijderen: weg ermee.

Hoe moet ik mijn Instagram account verwijderen?

Typ nogmaals je wachtwoord in in het tekstveld om te bevestigen dat je inderdaad je account definitief wilt verwijderen. In andere talen English: Delete an Instagram Account. Je vindt het bijna onderaan op de pagina onder het kopje Support.

Je herkent de app aan het gekleurde icoontje dat de vorm heeft van de lens van een fototoestel. Ga naar je profiel en klik op de 3 horizontale streepjes. Voer je gebruikersnaam in of je e-mailadres en je wachtwoord en tik op Aanmelden.

Wil je je Instagram account verwijderen? Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Open de Google Play Store. Het is de tweede optie op de pagina. Lees hier er meer over: Instagram account tijdelijk pauzeren. Agenda Oct Er is geen weg terug en geen periode dat Instagram je data bewaard. Gebruikersportaal Verras me.

Leuke gadgets voor je telefoon:

PlayStation 4-games blijven goed verkopen 28 oktober Plaatsen Plaatsen. Het maakt niet uit welk platform je gebruikt, Facebook, Instagram, Youtube of ergens anders op Het Internet.

Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Lees ook: Zo stuur je verdwijnende foto's op Instagram. Instagram volgers verwijderen Wil jij niet je account, krijg je de vraag om je eerst in te loggen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw aanmeldingsgegevens gereed te hebben en u bent binnen no time weer vrij. Ben je uitgekeken op Instagram of bezorgd om je privacy.

Instagram account tijdelijk uitschakelen

Klik rechts van de volger die je wilt verwijderen op de 3 puntjes en klik vervolgens op verwijderen. Lees hier onze stappenplan Instagram verwijderen iPhone. Liever kijken hoe je je Instagram account moet verwijderen? Je vraag is geplaatst! Instagram kan fantastisch zijn, maar wat als je er even tijdelijk of definitief mee wil stoppen?

  • Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op Dat vergeten?
  • Er zal dan een pop-upvenster verschijnen dat je zal vragen om een bevestiging.
  • Onderzoekers van Check Point identificeerde een lek waarmee het mogelijk was om het account van mensen over te nemen.
  • Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Jammer genoeg biedt Instagram geen optie om je account te verwijderen vanuit de app zelf, maar wat als je rituals sakura aanbieding even tijdelijk of definitief mee wil stoppen. Dit bedrijf staat hoe verwijder je instagram account op telefoon bekend om losjes om te gaan met persoonlijke gegevens. Over ons Categorien.

Instagram kan fantastisch zijn, dus we moeten de webbrowser van je telefoon gebruiken om dit te laten gebeuren. We hebben je een e-mail gestuurd. Je hoeft je account niet te deactiveren om ervoor te zorgen dat bepaalde mensen je content niet kunnen zien.

Zo kom je op de instellingenpagina van Instagram.

Hoe verwijder ik mijn Instagram-account?

Er zal dan een pop-up venster verschijnen dat je om een bevestiging zal vragen. Je kunt je account afschermen voor niet-vrienden. Bij Android klik je op de reactie die je wilt verwijderen en houd je je vinger even vast op de reactie.

Mocht je dit niet willen is het natuurlijk niet direct een reden om je account te verwijderen. Dat klopt, je kunt account niet verwijderen vanuit de Instagram app.

Klik daarop om naar een inlogpagina te worden gebracht.