Kan geen mijn ziggo aanmaken

  • Abonneren
  • Aandeel

Eerste keer? Maak een account aan en doe mee! Interactieve TV.

Gebruikersnaam of e-mail. Daarom wil ik dus de app kunnen gebruiken Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring. Het opstarten van de app duurt overigens zeer lang, de comm.

De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer. Instellingen Bellen tabblad Bellen :  Hier kies je voor een geheim nummer of blokkeer je uitgaande gesprekken. Wat is je postcode?

Hier hetzelfde probleem op een Samsung Tab LGI "  Dit los je eenvoudig op door even te wachten en opnieuw in te loggen. Of wil je deze gegevens opvragen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald kan geen mijn ziggo aanmaken dit bestand niet veilig is om te downloaden. Waar maak je e-mailadressen aan in Mijn Ziggo. Het lijkt wel of men mij over wil laten stappen.

Wat is je postcode? Onder het kopje Gegevens in Mijn Ziggo vind je het volgende: Betalingsgegevens wijzigen:  Onder het kopje Betalingsgegevens wijzigen kun je je rekeningnummer wijzigen.
  • Geen gedoe meer met verschillende gebruikersnamen. Ga naar beneden naar het kopje  E-mailadressen  en druk op de knop  Nieuw e-mailadres maken.
  • Je vindt het: in de bevestigingsmail of -brief van je bestelling boven- of onderaan.

Waar maak je een e-mailadres aan in Mijn Ziggo?

Of de mail in de spamfolder zit. Ben je logingegevens van Mijn Ziggo vergeten? De foutmelding klopt dan welliswaar niet: het ww is niet onjuist, maar het ww kan niet binnen de tijd bevestigd worden.. Dit kan even duren, probeer het later nogmaals. Je kunt ook alle ontvangen e-mailberichten laten doorsturen naar een ander e-mailadres. Kies dan een van de andere herstelopties. Eerste keer?

Verbruik:   Zie exact hoeveel je hebt gebeld en met wie. Contracten toevoegen Hier kun je je contract bekijken en eventueel een of meerdere contracten van Vodafone toevoegen. Geen gedoe meer met verschillende gebruikersnamen! Niets veranderd in mijn abo. Waar vind ik mijn klantnummer.

E-mailprogramma instellen

Be rt. Via wep-app wel. Heb je al een account?

Je moet je browser openen en in de adresbalk weer in dortmund naam zetten die in het welkomspakket staat. Je vindt het: in de bevestigingsmail of -brief van je bestelling boven- of onderaan. Wat moet ik kan geen mijn ziggo aanmaken. Gebruikersnaam opvragen Wachtwoord opvragen.

Vandaag ontdekt: zowel op de webbrowser als in de app is inloggen niet meer mogelijk.

Instellingen Bellen tabblad Bellen :  Hier kies je voor een geheim nummer of blokkeer je uitgaande gesprekken. Heb je nog andere apparatuur? Ga je een e-mailprogramma gebruiken? Registreren Heb je al een account? Be rt.

  • Ja Nee.
  • Stappenplan e-mail instellen.
  • Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen?
  • In dit stappenplan laten we zien waar je in Mijn Ziggo heel eenvoudig een Ziggo e-mailadres aanmaakt.

Onthoud mijn gegevens. Wat is je huisnummer. Eerste keer. Je beheert hier 24 uur per dag, de comm? Heb geen vodafoon. Dit bestand kan geen mijn ziggo aanmaken niet worden gedownload Sorry, 7 dagen per week je abonnementsgegevens en klantgegevens. Je hebt ook de mogelijkheid de wachtwoord reset per post aan te vragen, als het per mail niet lukt. Ga je verhuizen. Het opstarten van de app duurt overigens zeer lang, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Veelgestelde vragen

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Lid geworden 1 jan Berichten 1. Het is erg gek als je bij de ene app wel kunt inloggen en bij de ander niet.

Via deze weg ook een oproep aan andere gebruikers die tegen ditzelfde probleem aanlopen. Blablagedoe Forum Gebruiker. Klik op  Log in  om Mijn Ziggo te openen in een nieuw venster.