Trein naar ziggo dome

  • Abonneren
  • Aandeel

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Ziggo Dome? Wil je iemand met de auto naar het concert brengen, of word je gebracht?

Ziggo Dome bezoeken met het OV Wanneer je na een optreden in de Ziggo Dome niet in de file wilt staan, kan het gebruik van het openbaar vervoer interessant zijn. Houd er rekening mee, dat het vaak nog enkele minuten lopen is naar de ingang van de Ziggo Dome. Tussen deze parkeergelegenheid en Ziggo Dome bevindt zich namelijk een voetgangersbrug.

Voor meer informatie over het reizen met een e-ticket kun je terecht op de website van NS. Mocht je met de metro naar de Ziggo Dome reizen, dan dien je uit te stappen bij halte Strandvliet of Bijlmer Arena.

Verkrijg een routebeschrijving van en naar Ziggo Dome eenvoudig in de Moovit-app of op de website. Je passeert metrostation Strandvliet aan je linkerzijde.

Het laten afzetten van bezoekers bij De Entree is gratis. Naar hoofdcontent. De Johan Cruijff ArenA is zichtbaar aan de koersontwikkeling zwitserse frank kant? Met de trein- bus- en metrostations kun je eenvoudig naar de Ziggo Trein naar ziggo dome.

Je hoeft niet door de poortjes en checkt niet uit.

Download de app. Info service alert Coronavirus Updates. Mocht er geen rechtstreekse trein zijn uit jouw regio, dan kunt je vaak overstappen op een van deze stations.
  • Na het uitchecken loop je naar links en verlaat je het station via een van de glazen schuifdeuren. Er mag niet geparkeerd worden en stoppen mag alleen op de aangewezen locaties.
  • Met de auto naar de Ziggo Dome Je kunt zelf met de auto naar de Ziggo Dome reizen, waarbij je op een van de nabijgelegen parkeerplaatsen kunt parkeren.

Hoofdnavigatie

Hieronder staan de stappen beschreven:. De volgende lijnen hebben routes die langs Ziggo Dome komen. Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen. Het eindpunt van deze metro is Station Amsterdam Zuid. Dat kan, maar je moet dan één keer overstappen.

Wandelroute Het station bestaat uit 2 niveaus. This site uses Trein naar ziggo dome to reduce spam. Met de auto Kom je met de auto naar de Ziggo Dome. Dat kan op De Entree. Daarnaast is het e-ticket geldig in de Reisplanner Xtra app. Voor de trein check je uit bij een poortje van de NS. Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken.

Openbaar vervoer naar Ziggo Dome Amsterdam

Je kunt zelf met de auto naar de Ziggo Dome reizen, waarbij je op een van de nabijgelegen parkeerplaatsen kunt parkeren. De ingang van de Ziggo Dome is aan de overkant, tussen de eerste twee gebouwen achter het viaduct. Ziggo is tijdens de voorbereidingen van de bouw, in , aangetrokken als naamgevend sponsor.

Mocht je met de metro naar de Uptown funk lyrics youtube Dome reizen, dan dien je uit te stappen bij halte Strandvliet of Bijlmer Arena. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-n OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden?

Kiss and Ride Wil je iemand met de auto naar het concert brengen, of word je gebracht. De code is te verzilveren tot het einde van het jaar waarin je de couponcodes hebt ontvangen. Je hoeft niet door de poortjes en checkt niet uit. De Johan Cruijff ArenA is zichtbaar aan de linker kant. Loop in de richting van de ArenA Boulevard, dat is aangegeven op trein naar ziggo dome grote groene wegwijzer, trein naar ziggo dome.

Reizen naar Arenagebied

Richting Zuid Omdat de Ziggo Dome ten zuiden van Amsterdam is gelegen, zal het vaak het snelste zijn om metro 52 richting Zuid te nemen. Kan ik deze annuleren? De dichtstbijzijnde stations bij Ziggo Dome zijn: Amsterdam De Entree is meters verwijderd, 7 minuten wandelen.

Deze Buslijnen stoppen nabij Ziggo Dome:zal het vaak het snelste zijn om metro 52 richting Zuid te trein naar ziggo dome. Naar hoofdcontent. Klik hier voor de voorwaarden. Ik heb een Treinretour gekocht, trein naar ziggo dome. Richting Zuid Omdat de Ziggo Dome ten zuiden van Amsterdam is gelegen, Let op: de normale dienstregeling van NS wordt niet aangepast voor dit event.

Loop in de richting van de voorzijde van de metrotrein en ga via de trap naar beneden. Ga onder de smalle viaduct door en loop rechtdoor, langs het hek van het trainingsveld.

Help us. Donate some Bitcoin to this address

De volgende lijnen hebben routes die langs Ziggo Dome komen. Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Je kunt onbezorgd genieten van je concertavond, want je hebt vooraf je NS-vervoerbewijs al in bezit voor de heen- en terugreis.

Als je met de auto opgehaald wordt na het concert, dient degene die je ophaalt de auto te parkeren in de parkeergarage, en lopend naar het voorplein voor de Ziggo Dome te komen.

Je kunt jouw persoonlijke reisadvies aanvragen op NS? Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Voor het ophalen van de bezoekers bedragen de parkeerkosten 1 euro voor de eerste 24 minuten, trein naar ziggo dome, vervolgens per 25 minuten 1 euro standaard parkeertarief.