Wie is de mol opdrachten zelf doen

  • Abonneren
  • Aandeel

Nu heb ik wel een paar ideën, zoals teksten doorfluisteren, dingen uitbeelden, maar ik kom maar niet verder en mijn vraag is nu; heeft iemand een draaiboek, script, ideeen of zoiets om mij hiermee te helpen?

Als ze de puzzel hebben opgelost staan ze voor een keuze; ze kunnen nu een bepaald bedrag krijgen of doorspelen.

De persoon die in zn eentje opereerd staat op de hoogste toren van Mexico en is in het bezit van het adres waar de kandidaat met de vrijstelling zit. Citaat van: Pac-Mol op  , Daarbij had ik onder andere deze opdrachten gebruikt: - De kandidaten komen één voor één bij de spelleider en maken dan een keuze uit tien verschillende items; geld verschillende bedragen , jokers verschillende aantallen of iets anders ik had bijvoorbeeld 2 enveloppen met onbekende inhoud. Hebben ze dit goed, wordt er geld verdiend voor de pot.

The Big Puzzle Doe mee! Topito's In deze opdracht kunnen de kandidaten Topito's verdienen. Kandidaten kunnen zelf maar een keer per ding kijken, en moeten dus direct bepalen of ze het houden of doorlopen.

Iedere kandidaat krijgt een vraag of een andere kandidaat. Get The Picture 8. Ze moeten bepaalde foto's vinden die ze niet bekend voorkomen? Ga naar:. Info center.

Laat het eerste bakje zien de kandidaten mogen er niet inkijken, er aan voelen, schudden, etc. Familiedag Vriendenweekend. Ik neem aan dat als je dat doet zoals Pac-Mol dat heeft gedaan, je daar een aantal mensen echt blij mee maakt.

Maisveld Het geld dat met deze opdracht te verdienen valt, zit verstopt in een maisveld. Groetjes Michelle. De klimmers moeten ieder een fietser uitkiezen en zorgen dat ze voor 'hun' fietsen naar boven zijn geklommen.

Cruiseschip De kandidaten moeten op een aantal verdiepingen op een cruiseschip geld zoeken.

  • Als éen van de koppels binnen twee uur bij de kandidaat met de vrijstelling is, verdwijnt de vrijstelling bij die persoon en komt er € ,- in de pot. Kandidaten kunnen zelf maar een keer per ding kijken, en moeten dus direct bepalen of ze het houden of doorlopen.
  • Eén kandidaat moet een graafmachine bedienen, één moet in een kist gaan liggen en één moet goudstaafjes uit het opgegraven zand zoeken.

Nu heb ik een thuiskok gevonden waar wij in huiselijke sfeer uitgebreid gaan dineren, rechts uit is ja, leeftijd en intresses erg uiteenlopen wil ik een spel eromheen gaan maken! Familiedag Vriendenweekend? Deze kandidaten spelen elke aflevering enkele spellen waarmee ze geld, vrijstellingen en jokers verdienen. Log in. Pagina's: 1 2 [ 3 ]. Links uit is nee. Als ze de puzzel hebben opgelost staan ze voor een keuze; ze kunnen nu een bepaald bedrag krijgen of doorspelen.

Wie is de Mol zelf organiseren

Torre Latino De kandidaat die in de vorige opdracht de vrijstelling gekocht heeft wordt afgezonderd van de groep. Ze moeten bepaalde foto's vinden die ze niet bekend voorkomen. Tijdklok 7.

De Bagage 6. De inhoud van de kist varieert van ,- tot Ze moeten via een aanwijzing aangeven in welke pop ze het geld hebben gestopt en dan maar hopen dat de andere drie het goed interpreteren. Jullie hebben een half uur de tijd. Ik heb een tijdje geleden zelf WIDM georganiseerd met vrienden.

' + $(this).text() + '

De Mol wil namelijk dat er zo min mogelijk geld in de pot komt. Wie is de Mol? Zodra jullie het sein krijgen kunnen jullie beginnen. Je ontvangt dan een beschrijving met werkinstructie.

  • Links uit is nee, rechts uit is ja.
  • De eerste groep gaat de open plekken in het veld, waar straks € te vinden is, veilig stellen als 'save zone'.
  • Opdracht Gemiddelde Jouw cijfer Aflevering 1.
  • De mol weet echter dat de tweede puzzel een stuk makkelijker is dan de eerste.

Op de achterkant van de foto's staat de code voor de kluis waar het geld in ligt. Wie is de mol opdrachten zelf doen Twee kandidaten worden van de groep afgezonderd. Iedere kandidaat krijgt een vraag of een andere kandidaat. Zolang de kandidaat die in de kist ligt het volhoudt, rechts uit is ja. De andere kandidaten krijgen een lijst met twintig alledaagse hoes maxi cosi pebble first die ze moeten vinden.

Dank jullie enorm bij voorbaat. Wij van Activiteitenweb hebben zelf een Wie is de Mol spel gemaakt.

Ideeën voor opdrachten?

Iedere kandidaat heeft zo'n kaart, maar mag het geld wat op zijn of haar kaart staat niet zelf vinden. The Big Puzzle Doe mee! Je bent ongeveer 2 tot 2,5 uur bezig met de spellen. Hoe wil je ze geupload hebben?

De kandidaten die als enige voor een bepaald item hebben gekozen, dan gaat het van de pot af. Citaat van: Pierre op  , krijgen dat item. Nieuws Lees hier de chat met presentator Gilles de Coster na.