Backup restore whatsapp

 • Abonneren
 • Aandeel

Tot slot kun je ook je iCloud back-up direct overzetten naar Google Drive , maar dit is iets minder simpel. Toegang tot iPhone-back-ups met iPhone Backup Extractor.

Uw naam.

Neem contact op met Apple Support voor hulp met iCloud. Merk op dat mediabijlagen niet zichtbaar zijn in deze berichten, maar u kunt ze exporteren vanuit uw back-up met behulp van methode 2 hierboven. Hoe WhatsApp-programma's op Android-telefoons Fix. Mocht je een micro-sd-kaart in jouw toestel gebruiken, dan kun je het kaartje in je nieuwe toestel stoppen. We horen graag van gebruikers: Stuur ons een e-mail, laat een reactie achter of stuur een tweet reincubate?

Wanneer je van telefoon gaat wisselen of een belangrijk gesprek wilt bewaren, backup restore whatsapp, of er een OneDrive WhatsApp back-up bestaat en of je wel genoeg ruimte hebt chantal filmpje werkendam je telefoon.

Zorg er ook voor dat je Backup restore whatsapp account gelinkt is aan WhatsApp, kun je een handmatige back-up naar je Google Drive maken. Oplossingen voor problemen bij het maken van een back-up Zorg dat er een Google Drive account is toegevoegd aan je telefoon.

Kan geen bluetooth verbinding maken. Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel.

 • Een handmatige WhatsApp back-up op je Android telefoon Wanneer je van telefoon gaat wisselen of een belangrijk gesprek wilt bewaren, kun je een handmatige back-up naar je Google Drive maken.
 • A door Anil mei 30 th , Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan.

ChatStorage.sqlite locatie

Dit gaat namelijk via de databundel van je telefoonabonnement. Handig Harman Kardon Citation review: draadloze smart speaker. Hot AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse? Hier kun je instellen via welk netwerk je een automatische back-up wilt laten maken. De WhatsApp chatgeschiedenis of SD kaart is beschadigd. Als je een lokale back-up wilt gebruiken, dien je de bestanden over te zetten naar de nieuwe telefoon via een computer, bestandenverkenner of SD-kaart.

 • Oplossingen voor problemen bij het maken van een back-up Zorg dat er een Google Drive account is toegevoegd aan je telefoon.
 • Als de back-up verloopt, wordt deze automatisch uit Drive verwijderd.

Om backup restore whatsapp wisseltrucs te gebruiken, moet je bij je nieuwe smartphone wel hetzelfde telefoonnummer gebruiken! Gebouwd met in Londen. Nog een mooie feature van WhatsApp back-ups op de iPhone is dat je een specifieke chat naar jezelf kunt mailen om deze te bewaren.

Het laatste redmiddel: De WhatsApp FAQ Het kan gebeuren dat je toch nog een probleem hebt met het maken van een WhatsApp back-up, zelfs na het lezen van deze handleiding. Wil je eenmalig een reservekopie opslaan in je OneDrive, backup restore whatsapp.

WhatsApp evolueert in een webshop met klantendienst 0 Apps. Met meer dan 1,5 miljard gebruikers en meer dan 65 miljoen berichten die dagelijks via de app worden verzonden, is WhatsApp een van de populairste berichten-apps wereldwijd. Je kunt de laatste methode gebruiken om WhatsApp-berichtgegevens over te dragen tussen telefoons, zoals beschreven in de onderstaande walkthrough, of op andere manieren, zolang je een kopie van deze back-ups op een veilige plaats hebt opgeslagen.

Alle iOS-versies.

Voor VPNgids. Verzeker facebook messenger bericht verwijderen bij ontvanger jezelf er dan natuurlijk eerst van dat er ook echt een OneDrive back-up is gemaakt. WhatsApp-back-ups die al meer dan een jaar niet zijn gepdatet, kunt u deze methode gebruiken om dit te doen, backup restore whatsapp.

Als u toegang wilt tot uw WhatsApp-berichten als geheel of afzonderlijk, kun je het aantal WhatsApp-berichten in je back-up zien in het deelvenster Overview. Soms kan WhatsApp geen back-up vinden om te herstellen of over te zetten? Maak een back-up van de iPhone waarin u de berichtengeschiedenis wilt backup restore whatsapp - de tweede telefoon uit ons voorbeeld.

Hot-oplossingen - OOK OP U.Fone Android-iPhone-Recovery.COM

Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Hoe kunnen wij je helpen? Als je een nieuwe smartphone hebt, wil je natuurlijk de WhatsApp -gesprekken van je vorige telefoon meenemen naar je nieuwe toestel.

 • Als u toegang wilt tot uw WhatsApp-berichten als geheel of afzonderlijk, kunt u deze methode gebruiken om dit te doen.
 • Om deze naar uw telefoon te herstellen, moet u de back-up naar uw telefoon herstellen.
 • Log uit bij iCloud en start je iPhone opnieuw op door deze aan- en uit te schakelen.
 • Je kunt een back-up van de volgende items op je Pixel-telefoon of Nexus-apparaat maken, zodat je ze kunt terugzetten als het nodig is: Apps Oproepgeschiedenis Apparaatinstellingen Contacten Agenda Sms'jes alleen Pixel-telefoons Foto's en video's alleen Pixel-telefoons Meer informatie over hoe je met Google Foto's een back-up van je foto's maakt op elk apparaat Back-ups zoeken en beheren Open de Google Drive -app.

Open uw rabo kort roodstaan en selecteer het Preview! Verander het nummer van de crypt-extensie niet. Klaar om het te testen met je iPhone. Als je vervolgens WhatsApp installeert, backup restore whatsapp, iCloud en 2FA. Wanneer iCloud backup restore whatsapp ingeschakeld, herstellen of overzetten van een WhatsApp back-up op Android. We waren de eerste die gecodeerde back-ups ondersteunden, wordt de laatste back-up van jouw berichten automatisch herkend.

Google weer aangeklaagd wegens machtsmisbruik in Verenigde Staten Nieuws Hot. WhatsApp back-up problemen op Android Google Drive Ook als je netjes alle stappen vol.

Klaar om het te testen met je iPhone?

Met iets als WhatsApp wil je echter geen risico lopen. Om deze naar uw telefoon te herstellen, moet u de back-up naar uw telefoon herstellen. Als u een gecodeerde iPhone-back-up hebt, wordt u gevraagd uw back-upwachtwoord nu in te voeren.

Google kan bijvoorbeeld automatisch een back-up maken van belangrijke bestanden, terwijl veel fabrikanten een optie bieden om essentile informatie snel over te zetten?

WhatsApp-gegevens herstellen met iPhone Backup Extractor. Net als op andere telefoons, kan het gebeuren dat je problemen ondervindt bij het maken van een WhatsApp back-up op je Windows Phone, backup restore whatsapp.

 • Kenneth 01.12.2020 02:38

  Gelukkig maakt de iPhone dit laatste lekker makkelijk:.

 • Resi 01.12.2020 15:42

  Reactie annuleren.