De laatste kruimel 1012 gb amsterdam

  • Abonneren
  • Aandeel

Steden Gidsen. Goed om te weten dat dit een heel populaire koffiebar is. Uitstekend

Alle restaurants in Amsterdam weergeven. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Laatste Kruimel.

Ontdek Amsterdam met een kant-en-klare gids Gratis stadsgids Amsterdam 10 hotspots waar alles draait om koffie drinken en lunchen. Laat het ons weten. De Laatste Kruimel Dagverse, ambachtelijke en met liefde gemaakte broden, taarten en nog veel meer. Kaart: De Laatste Kruimel Bekijk grote kaart. Tijd van het jaar.

Beleef het allerleukste dagje Amsterdam Maak je eigen gids. Noors 3. Heerlijk broodje makreel op met een french toast als toetje. Het verhaal van LeukeTip Lees meer. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Beoordeeld op 15 augustus Sfeervol, smakelijk en verrassend! Het goedverbonden Centraal Station geldt ook als uitvalsbasis voor de rest van de stad, hier pak je eenvoudig de tram, bus of metro naar bezienswaardigheden die wat verder weg liggen. Indonesisch 1.

Giftcard registreren

Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen. Geselecteerde filters. Beoordeeld op 8 oktober Geen wc.

Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. In de buurt van De Laatste Kruimel Naam. De Laatste Kruimel Dagverse, ambachtelijke en met liefde gemaakte broden, taarten en nog veel meer.

Geselecteerde filters. Toelichting: Zou u De Laatste Kruimel aanbevelen! McQ1WN58     De quiche die nog even warm gemaakt werd smaakt prima. Als we dan toch een minpuntje moeten noemen, er is geen toilet en dat is toch echt een Enkel relevant nieuws over koffie en zo nu en dan een leuke actie. Hebreeuws 4.

Vreselijk 7.

Hier kom ik nog weleens terug. Alle 5 vragen weergeven. Laatste Reacties Wevershuisje 3.

Geef ook uw beoordeling. Steden Gidsen. Als je voor de etalage hebt staan kijken heb je nu vast een probleem: wat moet je nemen. Max Karakters. Uitstekend Per toeval langsgelopen en viel meteen op door de gezellige etalage met veel lekkers.

Wifi en werken Je kan hier werken maar het is niet ideaal.

Inhoudsopgave

Hoe gaat het in zijn werk: Kies een formaat banner dat u wil plaatsen op uw eigen website. De koffie en lekkers erbij Ook in Frankrijk verstaan ze de kunst van het maken van de perfecte cappuccino, dat blijkt hier wel. Het interieur is deels gemaakt van pallets en kratjes, wat meteen een hele natuurlijke sfeer geeft.

  • Als we dan toch een minpuntje moeten noemen, er is geen toilet en dat is toch echt een
  • Hoe zou u De Laatste Kruimel in 1 woord omschrijven?
  • Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Laatste Kruimel.
  • Noors 3.

Datum van bezoek: augustus Betaal methoden Er zijn nog geen betaalmethoden bekend. Banner: x meer: Restaurant beoordelingen meer: Restaurant beoordelingen. Gerecht gegeten:. De Laatste Kruimel Type:.

Bedankt voor je hulp. De koffie weetjes van Mister Barish. Eigenschappen: De Laatste Kruimel Bekijk alle eigenschappen.

Waarderingen en beoordelingen

De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Gemiddeld Als je voor de etalage hebt staan kijken heb je nu vast een probleem: wat moet je nemen? Daarom is het ook een uitstekende keuze voor een break tijdens een dagje shoppen of een lunch midden op een drukke werkdag.

Heerlijk broodje makreel op met een french toast als toetje. Maar geloof ons: ook buiten geniet je volop van al dat vers gemaakte lekkers. Kaart: De Laatste Kruimel Bekijk grote kaart. U bevindt zich hier: Home.

  • Ihsan 26.02.2021 18:25

    De zaak doet denken aan tijden van weleer, waar nog geen sprake was van industriële winkeluitstraling, hippe koffie-alternatieven en fabrieksmuffins. Hun muziekkeuze doet er nog een schepje bovenop.