Functieomschrijving cassiere b albert heijn

  • Abonneren
  • Aandeel

Skater13 schreef:. Ik zou sowieso vragen of er een functieprofiel is voor deze functies. Leuke werkgever, prima salaris voor een bijbaan etc.

Goed startpunt maar slechte communicatie. Tags: a en b , supermarktcao , vakkenvuller. Ik verzoek u mijn arbeidsovereenkomst aan te passen naar 8 — 12 uur. Functies a en b in de supermarkt cao 03 okt. Kassamedewerker voormalige medewerker - Dronten - 6 november Uiteraard mag je meer werken maar moet de uitbetaling dan minimum 10 uur zijn. Hmm ik ben na minder als een jaar verkoper B geworden..

Supermarktcao Informatiepagina voor supermarktmedewerkers! Het bovenstaande tabel is van correct. Beetje een omstreden systeem imo, lieve collega's. Leuk werk, maar goed. Ik heb hierover al een gesprek met mijn SM gehad en hij zei dat dit normaal was…, functieomschrijving cassiere b albert heijn.

Home Alle functies Caissire. Bijbaan Fulltime baan Parttime baan Stage Vakantiebaan.

Succes in ieder geval!
  • Met de vaste klanten heb je een gezellig contact. Voor moet wat mij betreft als om worden uitgelegd.
  • Slimme oplossing maar vind het allemaal beetje geneuzel. Mijn vraag hierop is wanneer ben je een aankomend kassamedewerker en wanneer een kassamedewerker?

BBL-er Caissière B

Ik zou dan persoonlijk als ik hem was regelen dat ik voortaan vanaf 4 werk oid. Caissière voormalige medewerker - Purmerend - 22 juni Toetsweek moesten we zelf maar uitzoeken terwijl iedereen hard aan het leren was en ook nog geen toetsweek rooster had tot 2 weken van te voren roosters werden altijd 3 weken van te voren gemaakt.

Bekijk onze andere functies Bekijk alle functies. Als je meer dan een jaar als caissière A werkt is de supermarkt volgens de CAO verplicht je door te laten stromen naar caissière B.

Staat jouw filiaal hier niet bij. Handel je vragen af van klanten en functieomschrijving cassiere b albert heijn je counter-artikelen. Aaltje89 vrijdag 29 juni Dan hoor je in B thuis 8. Bewaak je zelfstandig de voorraden, registreer je voorraadverschillen en retourneer je goederen waarvan de THT -datum is overschreden. Caissire voormalige medewerker - Tilburg - 22 maart Verder wel het huishoudelijk reglement getekend en ook voor de bedrijfskleding etc.

Wat is cassiere B?

Volgens mij telt alleen elk functiejaar dat je 18 bent mee, maar dat weet ik niet helemaal zeker. En moet mijn winkel mij dan ook Cassiere B maken eigenlijk? Caissière voormalige medewerker - Purmerend - 22 juni

Met de vaste klanten heb je een gezellig contact. Succes in ieder geval. Maargoed, na 6,5 jaar AH, ik raad je aan om dit met je leidinggevende te bowlen vrije teugel. Beste Jan.

Onze caissires onderscheiden zich door hun gastvrije en klantgerichte houding.

Vulploegmedewerker

Onze SM is momenteel zwáár relaxed Er is wel iemand die boven de SM staat vele mensen in feite maar daar zul jij eigenlijk niks mee te maken hebben, omdat die zelden of nooit in de winkel komen. Caissière voormalige medewerker - Brandevoort - 19 juni Er is veel verwarring over de toepassing van de cao met betrekking tot de functies A en B.

Prijs je artikelen om en vervang je stickers? Oh, ja, ze hebben de regels voor de maaltijden behoorlijk verscherpt.

  • Als je heel goed bent in kassa draaien en je staat ook veel achter de informatiebalie, dan zou het zo kunnen zijn dat je cassiere B wordt.
  • Pas dan kan je je functie claimen.
  • Dan hoor je in A thuis 9.
  • De laatste 3 maanden 13 weken werk ik gemiddeld bv.

Wie zegt dat die functie niet bestaat. Door verder blauwe plekjes op tong gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Hallo, bent u daar weer, functieomschrijving cassiere b albert heijn. Nederlands Alle talen. Verplaatsen van goederen en een juiste vulling van schappen, verkoopgereed maken van artikelen in de versafdelingen niet helpen van klanten in de versafdelingen.

Kassamedewerker voormalige medewerker - Zeist - 31 augustus Het grote Albert Heijn Topic deel 5. Na een tijdje werd ik gevraagd voor de kassa. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Citaat: kassamiep90 schreef: als je cassiere a bent mag je alleen kassa en b mag je ook de counter doen.

Functieomschrijving

Als ik iedere week een kwartier bijschrijf omdat ik pas zo laat weg ben, gaan ze dat niet boeken want die tijd valt onder overdracht. Zo kan AH de kosten laag houden en de prijzenoorlog cassiere b albert heijn. Dan kun je beter onderbouwen waarom jij aan de eisen voldoet. Dat is bij ons in ieder geval zo.

De werknemer wordt uitsluitend op grond van de door hem te verrichten werkzaamheden ingedeeld in een van de functiegroepen van het referentiefunctieraster dat is opgenomen in bijlage 1. Emmanuel Hoe moet ik worden ingedeeld!