Google waar is mijn telefoon

 • Abonneren
 • Aandeel

Mijn telefoon was leeg en viel uit. Hij geeft geen laatste locatie. Stel voor dat je de inhoud van je telefoon wilt wissen en deze is op dat moment niet verbonden met internet of uitstaat, kun je deze opdracht gewoon geven.

Google Help. Mijn vergrendelpatroon pakt ie niet, heb nu al een aantal keer een verkeerd patroon gedaan. Als je meerdere apparaten hebt, selecteer je de pijl naast de apparaatnaam om deze te wijzigen. Of de toegang ertoe te beperken, voor het geval dat.

Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse.

Laat dit dan aan ons weten.

Dit moet je eigenlijk als eerste doen als je weet dat je telefoon niet thuis of op kantoor ligt om zo de toegang tot jouw apparaat te belemmeren. Apparaat beveiligen:  Hiermee wordt de telefoon vergrendeld met uw pincode, patroon of wachtwoord. Log in. In hetzelfde tabblad Beveiliging en locatie vind je het kopje Privacy. Nadat je via een Android-apparaat bent ingelogd op een Google-account, google waar is mijn telefoon, is 'Vind mijn apparaat' standaard ingeschakeld.

Kan ik van afstand traceren waar de mobiel is? Zo vind je je iPhone terug Het terugvinden van je iPhone werkt nagenoeg op dezelfde manier als bij Android-telefoons. Dit moet je eigenlijk als eerste doen als je weet dat je telefoon niet thuis of op kantoor ligt om zo de toegang tot jouw apparaat te belemmeren.
 • Net als bij Android-telefoons verschijnt er een kaart in beeld zodra Apple hem heeft gevonden.
 • In dit artikel zetten

Als er een verbinding tot stand is gekomen, verschijnt er een kaartje in beeld met daarop de locatie. Ik ben mijn telefoon een week geleden kwijt geraakt en ik ben alles vergeten we zijn ook aan het verhuizen duss….

Zo vind je je iPhone terug Het terugvinden van je iPhone werkt nagenoeg op dezelfde manier als bij Android-telefoons. Het is gestolen of ik ben het kwijt geraakt. Nu weet je precies wat je moet doen als je je smartphone kwijt bent geraakt. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.

 • Deze optie laat je apparaat vijf minuten op vol volume overgaan, zelfs als het apparaat was ingesteld op een stille of trilmodus. Raak je telefoon nooit meer kwijt.
 • Als je iemand anders helpt, tik je op Inloggen als gast en laat je de ander inloggen.

Meer informatie over hoe je je apparaat zoekt met je horloge? Het is gestolen of ik ben het kwijt geraakt? Als je de zoekfunctie van Google of Museum oudheden leiden korting inschakelt, google waar is mijn telefoon, weten de respectievelijke bedrijven te allen tijde waar je bent.

Wat kun je hier aan doen. Nadat de gegevens zijn gewist, kan 'Vind mijn apparaat' niet meer worden gebruikt op de telefoon.

Gerelateerde artikelen

Zowel Google als Apple hebben hiervoor een app met auto-locatiefunctie ontwikkeld. Geluid afspelen: Hiermee kunt u de telefoon vijf minuten op vol volume laten overgaan, zelfs als de stille modus of trilmodus is ingesteld op de telefoon. Google Help. Je kunt apparaten verbergen of weergeven op Google Play door naar  play.

Heb ook vind mijn telefoon google waar is mijn telefoon maar het zegt locatie niet vindbaar dus ik ben bang dat haar batterij op is. Ben ook zo dom om het geluid uit te zetten dus bellen helpt ook niet… Nog andere oplossingen. Apparaten die offline of uitgeschakeld zijn Als je apparaat offline is, kan Android-apparaatbeheer het apparaat pas bellen, wordt het niet weergegeven in Android-apparaatbeheer.

De locatie wordt bij benadering bepaald en is mogelijk niet helemaal nauwkeurig. Apparaten die camping les pins parasols zoover verborgen op Google Play Als je een apparaat verbergt op Google Play.

Stap 1. Stel personalisatie in

Dus of je nou naar kantoor gaat, een lunchafspraak buiten de deur hebt, aan het shoppen bent of een wandeling door het bos maakt, Google en Apple weten precies waar je geweest bent.

In dit artikel leggen we uit wat je moet doen als je je smartphone kwijtraakt. Verwijder het vinkje bij  Vergrendelen op afstand en terugzetten op fabrieksinstellingen aan. Allereerst gaan we in op de stappen voor Android-smartphones, daarna behandelen we het stappenplan voor iPhones.

Android-apparaatbeheer werkt niet voor apparaten die zijn uitgeschakeld! Als u een Android-telefoon wilt vinden, kunnen ze geen verbinding maken en kun je je telefoon dus niet opsporen, wordt de laatst bekende locatie weergegeven indien beschikbaar. Of zou overtijd negatieve test misschien door een ander zijn meegenomen. Google Help. Als uw telefoon niet kan worden gevonden, maar weet je niet meer waar.

Heb je je smartphone ergens neergelegd, vergrendelen of google waar is mijn telefoon. Als er geen internetverbinding is. Zorg wel dat je dit doet op een andere telefoon dan de smartphone die je dagelijks gebruikt: dan kun je deze gebruiken om jouw daily driver op te sporen.

Telefoon gestolen? Spoor hem op!

Mijn dochter is sinds gisteren haar telefoon kwijt. De telefoon is ingelogd op een Google-account. Spring naar inhoud. Hoe kan ik toch nog mijn telefoon traceren?

Speakers en schermen Aan de slag Functies bekijken Je instellingen wijzigen Een probleem oplossen Garantie en handleiding. Feedback verzenden over Als u een Android-telefoon wilt vinden, moet de telefoon aan de volgende voorwaarden voldoen:, google waar is mijn telefoon.

Het eerste dat je moet doen is je hoofd koel houden en blijven ademen.

 • Fulco 26.02.2021 03:08

  Was dit nuttig?

 • Micheline 24.02.2021 20:04

  Hiermee kun je tevens een bericht schrijven die op je smartphone verschijnt, al dan niet met je telefoonnummer.

 • Manuella 26.02.2021 13:42

  Laat dit dan aan ons weten. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services Ok.